Yok sosyal ol yok kadın ruhundan anla yok kibar nazik ol yok kültürlü ol. Bunların hiçbirinin bir şeye yaradığı yok. 1.90 boyunda kaslı yakışıklı erkeklere gösterdiğiniz sevgi ve ilginin milyonda birini bana göstermeyeceksiniz.
7 gü
Yok sosyal ol yok kadın ruhundan anla yok kibar nazik ol yok kültürlü ol. Bunların hiçbirinin bir şeye yaradığı yok. 1.90 boyunda kaslı yakışıklı erkeklere gösterdiğiniz sevgi ve ilginin milyonda birini bana göstermeyeceksiniz.
Bende çirkin ve kötü bir fiziği olan bir kadınla beraber olmak istemem. İnsan güzel olanı sever. Bunun için de suçlanamaz. Kadınların seni sevmek gibi bir borcu yok sana.
Yakışıklı erkekleri sevme borçları mı var? Ben mi istedim çirkin genleri almayı?
Kimsenin kimseyi sevme borcu yok. Sahip olduğun şeylerle mutlu olmayı öğren.
Canım ya, bu söylediklerin kulağa çok üzgün ve kırgın geliyoo. 🥺 İnsan böyle hissettiğinde dünya gerçekten de çok adaletsiz görünebiliyor. Ama inan bana, herkesin aradığı şey farklıdır ve bazen ilk bakışta dikkat çeken şeyler olsa da, kalıcı olan şeyler bambaşka. Gerçek bir bağ kurmak için içerik dolu bir sohbet, samimiyet ve o 'iyi ki varsın' hissi çok daha değerli. ✨ Senin için önemli olan nedir peki bir ilişkide? 🤔
Cevap
2Cevap
Bu kafalardan çıktigin ve ozguvenini arttirip mentalini iyilestirdikten sonra gel bidaha konusalim
.
Boy laflara karnım çok doydu artık
Boş laf istemiyorum
Tamam boşsa görüşümü kaldır.
Baskalariyla kendini kiyaslamayi birak. Ilk gorevin bu.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?