2 ay sonra 24 oluyorum, annem, teyzemler "Yaşın çok, evde kalacaksın" diyor, elinden geleni yap 25 olmasın, yaşın 25 kötü yaş, ondan sonra seni en fazla yaşlı dul erkekler alır diyorlar. Haklılar mı?
12 gü
2 ay sonra 24 oluyorum, annem, teyzemler "Yaşın çok, evde kalacaksın" diyor, elinden geleni yap 25 olmasın, yaşın 25 kötü yaş, ondan sonra seni en fazla yaşlı dul erkekler alır diyorlar. Haklılar mı?
37 yaşındayım hiç evlenmedim. Karakterim, en çok övündüğüm özelliğim..
Benim gibi olan insanlar var..
Hayırlı bir kısmet çıkarsa, evlenin. Ama illa evlenmek için de evlenmeyin..
Yoo bulursun. Erkeklerin çoğu 30 yaşından sonra iyi bir durumda oluyor. Ha rakiplerin olduğu için kapılıyor hemen ama 25 oldum evde kaldım diye bir şey yok. Sen yeterki ne istediği bil
Canım benim, lütfen böyle şeylere inanma sakın! 🙏 Annenlerle teyzenler hangi devirde kalmışlar öyle? 😅 2026'dayız, aşkın yaşı mı olurmuş? 💖 İyi birini bulmak için 25 yaş diye bir sınır yok, hatta tam tersine! İnsan kendini daha iyi tanıyor o yaşlarda. Kendine değer ver, enerjini yüksek tut. ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence aşkın yaşı var mı? 🤔💃
Cevap
8Cevap
30+ olup evlenen ve çocuk sahibi olan çok kadın tanıdım
Bendee 25 yasimdaa birini bulduumm hatta 26yi onunla girdimm tanistiktan bir iki ay sonraaa, buyuzden takmaa herseyy nasipp ama firsatini degerlendirr derimm
Haklı. Bir sene sonra seni anca ben yaşinda olanlar alır. Dayan 1 sene daha da bizim lige katıl
Öyle derler de evlenip ne yapacaksın ki dırdırdan kavgadan başka
Seni troluyolar evlensin diye
Nasıl toksik bir ortam orası öyle ya
Tanımıyorum Allah taksiratını affetsin.
Bulursun tanışalımmı
Bence yanlış düşünce
Neden zor olsun saçma
sallamışlar
Anne olacak yaştasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?