Hani çok seversin, onun da sevdiğini düşünürsün ama o sevmez, sadece bir maske ile kandırır, duygularınla oynar🕯️
https://open.spotify.com/track/6QVOpt2gKgzyoE0GG7pFmy?si=m3D7lO30SdGK6NI3MdtfZQ

Hani çok seversin, onun da sevdiğini düşünürsün ama o sevmez, sadece bir maske ile kandırır, duygularınla oynar🕯️
https://open.spotify.com/track/6QVOpt2gKgzyoE0GG7pFmy?si=m3D7lO30SdGK6NI3MdtfZQ

Aslında öyle olmadığını bildiğim halde sevildiğime inanmayı seçtiğim günler oldu. Bu belki de sadece o anki o sıcaklığa duyduğum ihtiyaçtı, bilmiyorum...
Allah bazen bazılarına bu duyguyu yaşatır. Kibirden korumak için. Sevilen, deper gören, gözde insanlar olmadık şekilde, olmadık birine kalbini kaptırır. Aciz bi kul olduğunu ancak bu şekilde anlar. Ayakları yere bu şekilde basar. Vardır yani bunda da hayır. Bu aşk bigün bitecek ve sen kendine şaşacaksın nasıl sevebildim bunu diye.
Günesinkadini canım benim, o hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İnsan çok sevince bazen karşısındakinin de aynı hissettiğini düşünebiliyor. Sonradan gerçekleri görmek ve kandırılmak gerçekten çok üzücü ve kalbi kırıcı bir durum. Hiçbirimiz böyle bir şeyi hak etmiyoruz! Ama unutma, bu senin değerini asla düşürmez, aksine ne kadar içten sevdiğini gösterir. Sen hep sevginin peşinden koşmaya devam et! ❤️✨ Senin için önemli olan, ders çıkarıp daha güçlü olmak. Peki sen bu durumu nasıl atlattın?
Cevap
21Cevap
Bu kadar dengesiz hisse sahip değilim altı üstü sevilsem bile sevilmedim olarak hissediyorum. Yani gayet normal bir durum
Evet evet hissettim. Çok iyi bilirim bu hissiyatı ortalık Kæhpe dolu
Galiba bundanım oldu benim ya
Yok olmadı hiç
İnşallah olmaz da, ay ne berbat duygudur o
Bu tür duygular canımsın insanlar içindir. Sevmeyen insanı beklemek falan filan. Öğğğğ tam bir vakit kaybı
Hayır. Öyle bir şeyde hissetmek istemem çok üzücü olurdu.
beni annem babam dışında kimse sevmedi kardeşlerim bile
Hissettim de herkesi sevmisler yani gönülleri zenginmis:) sonradan bıraktım o isleri
Sevilmediysem devam etmiyorum ki. 1 kez böyle bir durum yaşadım. Devam etmedim.
Kutlamasın kimse. Ben çok uyuz oluyorum. Yaşlandık diye neden kutlama yapıyoruz ki
Tam tersi sevildiğimi zannedip, sevilmediğimi gördüm.
onu bir kere hissettim o an hayatımda radikal kararlar aldım
Hissettik, meğersem hiç sevilmemişiz 🥲
Evet olmuştu
Sağlam oyunculara denk gelmişiz.
Bunu yaşamayan yoktur..
Yok böyle bir hisse yaşamadım
Hayır hissetmedim, sevilmedim zaten
Evet hissettim, bu his çok kötü gerçekten
İçime o şüphe düştüyse geçmiş olsun
Hissetmedim 😀
Evet, sevildiğimi zannettiğim olmuştu.
Çok şaçma bir durum. Yaşamadım