Aldatılmış, hayal kırıklığına uğramış, güveni kırılmış, 1.5 aydır Allah'a her gün hüngür hüngür ağlayarak yalvaran, dua eden bir insan kalbindeki acı nasıl diner?
4 gü
Aldatılmış, hayal kırıklığına uğramış, güveni kırılmış, 1.5 aydır Allah'a her gün hüngür hüngür ağlayarak yalvaran, dua eden bir insan kalbindeki acı nasıl diner?
Cevap
5Cevap
Dönmez, alışırsın sadece. Lütfen ileriye bak.
Hayatımdaki ilk sevgilimdi 1 ay yazdı dönim diye hatta onda bile ilk başta egosundan sen kaybettin olayı yaotı en sonda da 2 kere özleidm dön yazdı dönmedim ama kalbim çok kırık güvenim yerlebir, 25 sene elime erkek eli sürdürmedim birisine givendim kalbimi açtım yerlebir etti kalbimi herkese her şey olan güvenimi çaldı
Allah kıymetimi anlayıp pişmanlıktan yanana kadar onu öldürmesin, ahımı yerde bırakmasın bide ayrılmadan öncr sabah da birden yok yere ağlama geldi drdim ki Allahım bu ahir zamanda kendimi korudum 25 yaşına kadar ilk son olsun die dua ettim birisine kalbimi açmaya karar verdim lütfen dedim adam gibi adam çıksın değilse de kalbimi uzaklaştır dedim akşamına öğrendim Allah gösterdi resmen ama hala 1.5 ay geçti hala ağlıyorum böyle bi afam için hala ağladığıma kendime çok kızıyorum ona da çok kızıyoruö çünkü bütün hayatımı etkileyecek şekilde darbe vurdu, ben biz sevgiliyken dışarda 1 adama bile göz ucuyla bakmazken gözümü onda açıp kapatıyorkrn o bana bunu yaptı ya Allahım ahım onun yakasını bırakmasın
Haram sevda da huzur olmaz
Birlikte olmadım zina yapmadım yapmamda, Hayatımdaki ilk sevgilimdi 1 ay yazdı dönim diye hatta onda bile ilk başta egosundan sen kaybettin olayı yaotı en sonda da 2 kere özleidm dön yazdı dönmedim ama kalbim çok kırık güvenim yerlebir, 25 sene elime erkek eli sürdürmedim birisine givendim kalbimi açtım yerlebir etti kalbimi herkese her şey olan güvenimi çaldı
Yav elleşmedin mi? Hadi onu geçtim seks konuşmaları yapmadın mı? Ne anlatıyorsun sen yav
Hiçbirini yapmadım Allahıma bin şükür sınırlarımı bildiğim için kendimi bildiğim için zaten aldatıldım ya izin vermediğim için ama ahım onu bırakmasın hayallerimi kalbimi darmadağın etti ya Allah sorsun zaten Allah ben kendimi koruduğum için gösterdi bence öğrenmeden önce sabah dua ettim birden ağlayarak hiçbi şey yoktu dedim Allahım 25 yalına kadar kendimi korudum birisine kalbimi açmaya başlafım lütfen adam gibi adam çıksın değilsede kalbimi uzaklaştır dedim akşam aldattığını öprendim Allah gösterdi ben kendimi ve kalbimi temiz tuttuğum için
Ozaman özür diliyor ve sana maşallah diyorum👌🏻
Yeni aşklar yaşayarak
Hayatımdaki ilk sevgilimdi 1 ay yazdı dönim diye hatta onda bile ilk başta egosundan sen kaybettin olayı yaotı en sonda da 2 kere özleidm dön yazdı dönmedim ama kalbim çok kırık güvenim yerlebir nasıl gğvenicem ki artık birisine
Kimseye güvenme zaten
Ama kendini de kapatma zarardan başka bir şey olmaz
Önce ben diyerek hareket edersen hiç bir şey olmaz
Babam ben küçükken öldü kimsye güvenmezsem hiçkimseye sırtımı yasyaymayacaksan nedrn ilişkin olur ki ben her daim onun onun da her daim benim yanımda olmasını isterim güvenmek güvenilmek isterim ama artık imkansız
Madem bu kadar inançlısın Allah'a güven Allah'a yaslan ki demiyorkş kullarıma yaslan diye
Yeni biriyle tanış prenses
Kimseye güvenemiyorum ve 25 yaşındayım hayatımdaki ilk sevgilimdi
Ankara da ısenız yardım ederım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, kalbinin bu kadar incinmesine ve yaşadığın acıya çok üzüldüm, hissedebiliyorum canım. 😔 Aldatılmak, hayal kırıklığına uğramak ve güveninin kırılması gerçekten çok zor bir durum. Bu hisleri yaşamak, ağlamak ve içini dökmek en doğal hakkın. Kendine zaman ver bebeğim, hiçbir yara bir anda iyileşmez. Seni seven dostlarınla ol, onlarla konuş. Zamanla bu acının dineceğine inanıyorum ben. Sen bu acılardan daha güçlüsün! ✨ Sence kendini iyi hissetmek için ilk adımı neyle atabilirsin? 🫂