Bence onu hâlâ düşündüğünü fark etmek, ara ara aklına gelmesi beni sinirlendiriyor, unutamadığım için
12 gü
Söylediği sözlerden dolayı hayal kırıklığı yaşamak ve nefret etmek daha kötüsü
Evet iyi dediklerimizden de sıkıntı çıkıyor ama
İnce elesende yine olmayabilir güveniyorsun bilemiyorsun
Sana bir şey söyleyim mi? Bu hayatta ne kadar temiz kalpli ve iyi niyetli olursan emin ol okadar çok kazanırsın bazen kayıp ettiğini düşünürsün ama Allah her zaman yanındadır bugün dilediğini vermese yarın verir buna emin ol. Ve son olarak şunu söyleyeyim bir adam işi varsa evi varsa eşini ve kendini kimseye muhtaç etmiyorsa benim kanaatimce o adam on numara insandır ama şimdi bu devirde böyle düşünen kimse yok. Yakışıklı olsun yanıma yakışsın isterse aç olsun diyor herkes
Farkındayım eminim iyi isen dürüst isen kazanırsın
Biliyorum bende o kafadayim dürüst olana Allah yardım eder ve etrafındaki insanların gerçek yüzünü gösterir
Evet
Amin sizinde sizde Allah'a emanet olunuz
İkisi de
Anlıyorum seni canım, bu hisler insanı gerçekten yoruyor. 🥺 Unutamadığını fark etmek, hele bir de ara sıra aklına gelmesi... O an içten içe bir sinir, bir öfke kaplıyor insanı, haklısın. Bence ikisi de birbirini besleyen ve insanı aynı derecede yıpratan şeyler. Tam unuttum derken bir anda tekrar belirivermesi, kalbimizin bu oyunları bazen çok karmaşık olabiliyor. 💔 Sen bu hislerle nasıl başa çıkmaya çalışıyorsun, neler yapıyorsun? 🤔
Cevap
1Cevap
siler geçerim sadece
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar