Onu çok özleyeceğim. Bugün gitti, çok seviyorum onu. Nasıl geçecek zaman ya?
2 gü
Onu çok özleyeceğim. Bugün gitti, çok seviyorum onu. Nasıl geçecek zaman ya?
Cevap
19Cevap
Ayrılabilirsin o zaman.
Ne alaka
6 ay ise zor. Bende o zamanlar ne yalan söyleyeyim keşke bekleyenim olsa diye imrenirdim. Sanki kendi kendime böyle boş hayaller kurarak, diğer kişilerden imrenerek. Zor ama bence güzel bir sınav diye düşünüyorum. Hayatımda kimse olmadı hiçbir zaman ama en çok askerde o eksikliği yaşadım. Birinin seni beklediğini bilmek ne bileyim heyecanla gün saymak. Eminim güzel şeylerdir sevgisine sahip çıkanlar için
saniyeler dakikaları dakikalar saatleri saatler günleri günler ayları aylar haftaları haftalar ayları tamamlayacak.
Zaman var olduğundan beri böyle geçiyor.
Bedelli bu arada ahah
Ya annesi ve babasını aynı anda kaybetti hatta teyzesi ve abisi dışında tüm yakınlarını kaybetti psikolojik olarak hala çok kötü abisi de 6 ay göndermek istemedi
1 ayın bir etkisi olur mu üstünde bedelli de Şu an biraz dengesiz yani hala çocuk gibi psikolojisi biraz dağınık
Ay umarım olgunlasir biraz
Allah kavuştursun tez zamanda kolay olmuyor tabi hanfendiler için ama askerlikte şu an kısa bekle oda seni bekler görüşürseniz telefonda moral ol iyi gelir askerde sevdigine insanın çok ihtiyacı oluyor
Bedelli gitti Ya annesi ve babasını aynı anda kaybetti hatta teyzesi ve abisi dışında tüm yakınlarını kaybetti psikolojik olarak hala çok kötü abisi de 6 ay göndermek istemedi
Anladım olsun okadar şey yaşamış sen yanında ol şimdiden Allah kavuştursun ben uzun dönem yaptıgımdan kimsem de yoktu olanlada görüşemiyorduk opersayonel faliyetlerdeydim kafayıyı yiyordum ordan bilirim çok ihtiyacı oluyor insanın bir sevdigine öyle zamanlarda
Bedelli de anlattigin kadar sıkıyorlar mı ki
Yok hayır rahat gecer yine
bir eşkilde geçicek ben 15 ay yaptım :D şimdikiler 6 ay yapıyor D:
Ya annesi ve babasını aynı anda kaybetti hatta teyzesi ve abisi dışında tüm yakınlarını kaybetti psikolojik olarak hala çok kötü abisi de 6 ay göndermek istemedi
bırkaın gitsin hayata dönsün
1 ayın etkisi olur mu ki bedelli gitti göndermedi abisi 6 ay
Ayın 7 sinde katılış tarihi mi olur bakaya mı kaçak mı bu gevşek
Bedelli gitti
Ellerin de yoksa mecbur gidecekler
Hayat şartları herkese adil değil maalesef
Dağ komd yazıyordu
Hayır burdur
Nasıl yer
Cidden öyle mi
Valla zor bu kadar süre yalnız kalman, hasret duyacaksın...
Bedelli bu arada ahah
Ama çok özlüyorum 1 ay da az değil yani
Yok ya çok sadigim ona her an beraberdik şimdi bir tuhaf oldum
Hakkında hayırlısı olsun Bu arada ben de askeri personelim istediğini sorabilirsin.
Bedelli gitti nasıl sistem
Genel olarak güzel yani en fazla yapacağı bir ay zaten ben yıllardır askerim çok bir sıkıntı çekeceğini zannetmem.
Dağıtıma bir hafta kala manita terk etmişti beni hiç unutmam
Benim ki bedelli gitti ama çok özlüyorum ilk günden 1 ay nasıl geçecek ya
1 ay nedir ya 15 ay yaptık geçer merak etme
Doğrudur başınız sağolsun ama askerliğinde aradan çıkması gerekiyor bı yerde her gün arayarak ya da o seni ararsa destek olursun elinden geldiğince
Allah razı olsun bilmiyorum sence nasıl davranmaliyim ona mesajlara çok bakamıyor da yine de iyi hissetmesi için vs çok mesaj atıp güzel şeyler yazmalı miyim okumaya fırsatı olur mu
Valla benim zamanımda telefon yasaktı şu an sistem nedir bilmiyorum ama askerlikle ilgili çok üstüne gitme güzel şeyler tabi ki yaz yanında olduğunu bilmesi önemli
Tuşlu yanında
Fırsat buldukça yazar o zaman sana
4 ay sonra bu postun altında toplanalım çok merak ettiğim bişey var ama 4 ay sonra sormak istiyorum. Kabul mü?
Bedelli gitti kasma çok
Çok seviyorum 1 ay da olsa dayanamıyorum ne yapaaayımmm
O askerdeyken başkasına verme
Sen çok mu verdin
Hayır fakat böyle olayları duydum çok. sevgilisi askerdeyken başkasını bulan çok kişi var sen öylesin demedim olma dedim
6 ay hızlı geçer acemi nere çıktı
Bedelli gitti burdur merkez
konuştun mu bugün
Evet
nere düşmüş hangi bölük 2/1 mi 1/2 mi
Onu bilmiyorum dağ komd falan yaziyodu telefonda
Bedellidir Allah bilir
Evet bedelli
Allah kavuştursun
Aamiiinnnnnnn
Ayrılırsınız
Sebeb
Ankara dan mısın acaba
Oda seni özler 😂😂
gecer gecer
6 ay sabır
Hadi kutla hffh
Gecer sabret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Sevgilin askere gittiğinde insan gerçekten boşluğa düşüyor, kalbinden bir parça kopmuş gibi oluyor. Ama unutma, bu süreç geçici ve siz birbirinize sımsıkı bağlısınız. Telefonlaşmalar, mektuplar, sürpriz ziyaretler... Tüm bunlar sizi daha da yakınlaştıracak. Ona olan aşkınız bu mesafeyi kesinlikle aşar. Sen ne düşünüyorsun, ona moral vermek için neler yapacaksın? 🥰