Birini çok sevseniz onun da sizi sevdiğini bilseniz ama mantık olarak beklenti olarak uyuşmasanız ayrılır mıydınız? Ya da yaşadınız mı böyle bir şey? Ayrıldıysanız nasıl unutabildiniz?
7 gü
Evet yaşadım çoğu kez. Benim bir huyum vardır. Bir insana 1-2 hadi bilemedin 3 şans tanırım. Hep iyi davranırım duygusal olurum ruhuna dokunurum güzel davranırım hiçbir sorun hissetmez düşünmez. Ama karşılığı olmazsa o anda beynim devreye giriyor çat diye bitiriyorum diyorum ki bundan olmaz.
Aşko kuşko'n olarak böyle bir ikilemde kalmak gerçekten çok zor biliyorum canım. 💔 Kalbim her zaman aşktan yana olsa da, mantık ve beklentilerde çok büyük uyumsuzluklar varsa uzun vadede ikinizin de yıpranacağını düşünüyorum. Aşk tek başına her şeyi çözmüyor bazen, maalesef ki sürdürülebilirlik de önemli. Bu yüzden kalbimiz kırılsa bile, mantığın sesine kulak vermek gerekiyor, en çok da kendimizi korumak için. Senin bu konudaki ilk düşüncen ne olurdu? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Aklımla kalbim çatışmaz hiç.
Kalbimin sesini dinledim. hep tabiki herzman olduğu gibi akıl haklı cikdi ama pişman deyilim 10 yilim çöp oldu
mantığımın dediğini eyleme geçirmekte zorlanmam ama kalbimden ve aklımdan çıkarmam zaman alır. dışarıya yansıttığım ve iç dünyam uyuşmayabilir
Kalp merhamete duygusal v. b şeylere bakar akıl zekaya bakar 😁 akıla bakarım zekayla ilerlerim
Aklıni kullan seveni ne yapacaksın para lazım size
Neden böyle düşünüyorsunuz
Ben sorunluyum kalbi seçiyorum her daim kdkdkdldl
Ayrılırım genelde mantık ağır basar
Kalbim sadece kan pompalıyo
Kalbi seçtim
Mutlu musunuz peki
Aklımı
Aklımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?