Ailesi için sevgilisinden vazgeçen erkek?

Ailesi onu sokağa attı, yıllarca onu arayıp sormadı, sonra çıktı geldi ve sevgilim bana kötü davranmaya başladı, sürekli tartışma konusu yaratacak şeyler yaptı, zorladı beni ve sürekli ayrılıkla tehdit etmeye başladı. En son ben küfür ettim, çıktı kapıma geldi, tehditler savurdu, silah da vardı üzerinde, sırf küfür ettiğim için yaptı bunu ama ben onun saygısızlıklarına haftalarca sabrettim. Ailesi onu sokağa attığı zaman, ona hayatının her anında ben destek oldum maddi manevi iki yıl boyunca. Ve iki yılın sonunda olanlar bunlar, çok emek, fedakarlık var benden yana. Bir de hamilelik şüphem vardı bu olaylar olurken, o da biliyordu, ona rağmen bir küfür için gece çıktı kapıma geldi. Tartışmanın sebebi de “Kahve içmeye gidelim.” dedim, bahaneler sıraladı, benim de artık son noktamdı. Kahveyi ben ısmarlayacağım diyorum, bana maddi sorunlarını bahsediyor, bir yandan da ben istemiyorum falan diyor ve bu aralar arkadaşlarıyla full time görüşme halinde, sürekli bir bana yazıp bir çevrim içi kalıyor falan. 10 gün sonra konuşmamızda da bir kızın ona yazdığını, gece kapısına gittiğini söyledi. Oysa 4 yıllık ilişki ve sözde kızla 3 yıl önce arkadaş ortamında tanışmış ve kız bir anda bunun peşine düşmüş... Halsizin düşünceleriniz ne?
Ailesi için sevgilisinden vazgeçen erkek?