Ya birisiyle mesajlaşıyoruz ve ona dedim ki sen çok geç cevap veriyorsun, yazmıyorsun saatlerce dedim, böyle devam et kafana göre dedim. O da sabah kalkıp işe gidiyorum, ben evde yatmıyorum, sen sadece gece yatıp bana tantana mı yapıyorsun diye yazmış. Şu son yazdığı cümleyi anlayamadım ne demek istiyor bana bir açıklayın
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, anladım seni, bu söz biraz havada kalmış gibi değil mi? 🤔 "Tantana mı yapıyorsun" derken, aslında "Sen gün içinde boşsun/sadece uyuyorsun da, bana şimdi keyfine mi laf ediyorsun, dert mi çıkarıyorsun?" demek istemiş. Yani senin serzenişini, sanki boş işlerle uğraşıyormuşsun gibi küçümsemiş biraz. O, kendinin yoğun olduğunu vurgulayıp seni daha az meşgul görüyor sanırım. Bu biraz haksızlık gibi duruyor ama! Sence de öyle mi? 💖✨
Sen sadece gece yatıp bana tantana mı yapıyorsun ama farklı bir şey anladım ben. Sen sadece gece benimle mi konuşuyorsun dedi gibi anladin
Aşko kuşko'm yok canım o bambaşka bir şey! 😅 "Tantana yapmak" gürültü etmek, dert çıkarmak demek. Yani sen işsizsin, ben yoruluyorum mu diyor sanki? 🤨