Bedavacı etekli erkek arkadaşımdan ayrıldım hayırlı olsun der misin?

Aylık 58 bin alıyorum evim 1+1 ve çok küçük zaten, kira kendime göre harcayıp birikim yapıyorum neyse sevgilim sürekli eve geliyordu, evdeki sodalardan içiyordu sürekli ama kendime göre soda, meyve suyu, kola vs. alırdım o 1 ayda biterken 1 haftada bitiyordu, günde 2 3 tane içiyordu, abur cuburları yiyordu dolapta çikolata dolu olurdu buzdolabında hazır pizza işte o tarz şeyler doluydu işten yorgun gelince yapardım hepsi bitmiş yani 1 aylık harcadığım parayı onun yüzünden 3 aylık parayı 1 ayda harcamaya başladım zorlanmaya başladım bir şey diyemiyordum eve gelince bir şey almıyordu en azından bir ekmek al yani almıyordu ve kendisi de garson olarak çalışıyor asgârinin altında alıyor yüzüne de söyledim ciddi ilişki olmak istiyorsan fabrikaya gir çalış garson olarak az alacaksın dedim geçinemeyiz dedim aile kuracağız ev kiraları uçuyor zaten dedim ben fabrikada çalışmam çok zor başka iş bakacağım diyor ben de fabrikada çalıştım, muhasebe kursuna gittim bilgisayar kurslarına şimdi fabrikanın muhasebesinde çalışıyorum kendini orada yükseltirsin zaten meslek lisesi çıkışlısın bilgilisin dedim ben de çalıştım fabrikanın zor yerlerinde saatlerce o makinenin başında kaldım kolum kesildi dikiş atıldı 13 tane koluma. Zor evet sen erkeksin benden daha güçlüsün fiziksel olarak dedim bir şey diyemedi kursa git geliştir kendini diyorum kadınlar dolu orası diyor gitmiyor ben de ayrılalım ben bu ilişkide erkek gibi hissediyorum dedim seni besliyorum serseri dedim ayrıldım

Güncellemeler
16 gü
Rahat bir hayat istiyordu asla çabalamazdi örneğin is aramazdı is teklifleri gelsin diyordu şurada çalış dedim güzel fabrika buldum ünlü bir fabrika yabancı çalışanlar da çok var orada kendini yükseltirsin dedim orada kabul etmedi zor işe girmek istemiyorum derdi
Güncellemeler
16 gü
Savunan kişi var hani eşittik diyor eşitlik nedir biliyor musun? Bir kadın okumak istedi diye öldürüldü bir kadın çalışmak istedi öldürüldü bir kadın markete gitti dışarı çıktı diye öldürüldü sana soruyorum eşitsiz diyen eşek hangi erkek okumak istediği için öldürüldü kıyafet giydiği için öldürüldü dışarı çıkmak istediği için öldürüldü evlenmek istemediği için öldürüldü eşitlik hukuk eşitliği kara cahil!
Bedavacı etekli erkek arkadaşımdan ayrıldım hayırlı olsun der misin?