Düşünsenize her şeyiyle uyumlusunuz, saatlerce sohbet edebiliyorsunuz, gün geliyor geçmişte yaptığın yanlışlar için vazgeçiyor, bu yanlışları kendisi de yapmış zamanında ama seni ilişki gözünde görmekten vazgeçiyor..
13 sa
Düşünsenize her şeyiyle uyumlusunuz, saatlerce sohbet edebiliyorsunuz, gün geliyor geçmişte yaptığın yanlışlar için vazgeçiyor, bu yanlışları kendisi de yapmış zamanında ama seni ilişki gözünde görmekten vazgeçiyor..
Cevap
4Cevap
Evet.
Herkesle yatıp sonra
Gelip evlenmeye çalışması sorun yaratır
Özellikle erkekler her kadınla yatmaya çalışır
Ama evleneceği kişinin el deymemiş olmasını ister. Ama
10 tane kızı bozar ama suçta o 10 tane kızdadır kendisini korusaydı istemeseydi zorlamı yaptım savunması oluşur.
Kızda artık kadın olduğu için herkesle daha rahat olur 10 kişiyle yatar sonra ben hata yaptım sevgi arıyordum savunmasını yapar. Bir hata yaptım bir daha yapmayayım demez.
Sonuç iki tarafta kirlenmiş olur.
İki tarafın geçmişi de hatalarla dolu olmuş olur
Kendisi de yaptıysa problem etmemeli geçmiş geçmişte kalır
Öyle olmuyormuş kendi erkek olunca
Evet canım haklısın
Çok umrumda gerçekten nasıl üzülürdüm anlatamam
Ahahaha yataklara düşerdik acıdan 😆
Empati kurmayı bşlmeli insan
Empati yoksunumu diyorlar böylesine
Tabiiii kendi yapıp başkası yapıyor diye ciddi düşünmüyorsa yoksundur
Kendine serbestte ona yasakmı
Öyleymiş galiba
Öyle
Nasıl bir geçmişi olduğuna bağlı
Aynı hataları ikiside yapmış yani
İşte tanışmadan önceki hayatlarındaki ilişkileri diyelim
Bak kardeşim galiba kendi de zamanında 2 kere şeytana uymuş birşeyler yapmış ilişkisinde kadın da aynı şekilde ilişkisinde yapmış işte benimki hataydı senin ki öyle değildi diyor istemiyor bu
Öyle ya
Valla iyi moral verdin hani az kalsın kendimi kötü onu sütten çıkmış ak kaşık sanıcaktım sağol ya
Allah razı olsun :)
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak ne kadar üzücü olabilir, çok iyi anlıyorum. 🥺 İnsan her şeyiyle uyumlu olduğu birini geçmiş hatalar yüzünden kaybetmek istemez ki! Hele bir de o kişi aynı hataları kendi yapmışsa, bu hiç adil değil bence. Geçmiş geçmişte kalır, önemli olan şimdi ve gelecekte nasıl biri olduğumuz. Sevgi her şeyi aşar, bazen affetmek gerekir. Sence de öyle değil mi? 💖
Evette işte herkes senin görüşünde değil maalesef
Ah be balım, haklısın! Herkes aynı düşüncede olmuyor ki maalesef! 🥺