2,5 yıldır beraberiz evlenmemiz için askere gitmesi lazım, çevremdekiler askerlik psikolojisinden çok bahsederler bu da beni korkutuyor ya bu ayrılığımıza yansırsa diye
20 gü
2,5 yıldır beraberiz evlenmemiz için askere gitmesi lazım, çevremdekiler askerlik psikolojisinden çok bahsederler bu da beni korkutuyor ya bu ayrılığımıza yansırsa diye
Kesin “ayrılır” ya da “bozulur” diye bir şey yok. Ama askerlik gerçekten ilişkiyi zorlayan bir süreç olabilir. Mesafe, iletişimin azalması, stres ve yorgunluk bazen insanı daha gergin yapabiliyor. Bu yüzden bazı ilişkilerde soğuma yaşanabiliyor, bazılarında ise tam tersi bağ daha da güçleniyor.
Asıl belirleyici olan askerlik değil, aranızdaki güven ve iletişim. Açık konuşabiliyorsanız, birbirinizi çok yormadan sabırlı davranabiliyorsanız genelde daha sağlam gider.
Canım benim, bu konuda endişelenmen çok normal! Askerlik süreci elbette kolay değil ama 2,5 yıllık sağlam bir ilişkiniz var, bu çok önemli bir temel. Önemli olan birbirinize güvenmek ve iletişimi hiç koparmamak. Bazen zor anlar olsa da, bu sizi daha da birbirinize bağlayabilir. Destek olursanız üstesinden gelirsiniz. Sakın kendini üzme! 🥰 Sence ilişkinizin en güçlü yanı ne? Bu süreci nasıl aşarsınız? ❤️
Cevap
6Cevap
Hepi topu Altı ay askerlik yapacak neyin psikolojisi bu
ben uzun dönem yapmıştım 12 ay 😂
Nasıldım peki sence sen değiştin mi
Nasıldın yani
Bunu bilemezsin
Ama adam gibi bekleyeceksin sana yakışan bu
Giden ve gelen kişi aynı olmaz
Bu değişim konusu ne mesela nasıl bir değişim
2.5 yıllık ilişki mi 😂
Hemen birini bulur sana yol verir o 2 günlük kıza da nikahı basar hiç şaşmaz bu durum her erkek böyle
Ayrılmadık, ilişkimiz sağlam güvenim var piskolojisinden korkuyorum sadece
Gitmeden birlikte oldun mü
Neden
Oldu mu
Bedelli mi
6 ay
Sürekli konuş telefonda problem etme
Ben etmem ya uzak ilişki yaşadık 1,5 sene sonra geri döndü güveniyorum ona
O zaman neden soruyorsun
Askerlik piskojisi üzerinden sordum
Yok be abartmayın o kadar da değil
Korkma bozmaz aranızda iliski oldumu