Evlenememe büyüsü yapılan bir kızla mutlu evlilik yakalanır mı ilerde?

Bu bahsettiğim kıza çok talip olmuş ama kız istememiş ve bu taliplerden biri buna büyü yaptırmış, kızın karşısına kendisine sıfır araba bile hediye eden erkek çıkmış ama kız kabul etmemiş adam kendisini çok seviyor olmasına rağmen istememiş ayrılmış. Bana dediğine göre adamın her şeyi batıyordu ama frekans olarak hiç uyum olmadığını söylüyor, muhabbeti sarmıyor diyordu belki büyüyle de ilgisi olmayabilir bunun.. benle konuşuyor şu an ve çok seviyor benle konuşmayı ve keyif aldığını söylüyor hatta o beni sürekli arıyor konuşmak için ama temkinliyim bu büyü konusunda. Diyelim evlendim ben bununla. Ters tepme şansı var mı ve büyünün etkisinden kızı kurtarmak için ne yapmak lazım?

Güncellemeler
12 gü
bu kızı isteyen bir akrabası başkasıyla evlenemesin diye buna büyü yaptırmışlar hatta bişey yedirmişler gizli. onu da başka büyücü bir kadına giderek anlamışlar, gittikleri büyücü kadın bunların herşeyini evine kadar ve ne yedirdiklerine kadar ayrıntılı ve dosdoğru şekilde tarif etmiş. büyü gerçek olmasa bunları nereden bilecekti diyor? ve haklı da. yani doğrulamış herşeyi. bunlara büyü etki etmesi amacıyla yedirdiği şeye kadar kadın bilmiş. etrafındaki binaların renklerine kadar hepsini bilmiş
Evlenememe büyüsü yapılan bir kızla mutlu evlilik yakalanır mı ilerde?