Sevgilinize resim attiginizda size guzellesmissin , derse bu onun onceden onu guzel gormedigi anlamina mi gelir. Bide genelde cirkin diyorsa hani. Kesinlikle kendime guvenirim tabiki o cirkin dedi diye cirkin olmuyorum ama kirici geliyor sakayla karisik soylese bile. Ben guzele guzel demem cirkin derim sonra nazsr degmesine getiriyor. Niye boyle erkekler var. Genelede hep cirkin espirisi yapar. Yan yana bana bakan farkettigide cok olmustur.
Cevabın nedir?
Kiskancliktir bu bide guvensizliktir. guzelsin ve heran birakip gidebilirsin dusuncesine kapilip sana cirkin deme yoluyla kendine baglamaktir. Bilirsin bazi kizlarimiz biri cirkin dedi diye kendini cirkin saniyorlar. Erkekler de bunu bildikleri icin cirkin olduguna inandirip benim gbi cirkij birini bu adamdan baskasi sevmez dusuncesini kizlarin kafasina kazimayi dusunuyorlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet gervekten benim moralimi bozuyor. makyajli resim attigimda igrenc olmus diyor. Yapmami istiyor kiskandigi icib boyle soyleme yani. kendisi yakisikli degil mesela kiz cevresi yok ama kendine ettigi iltifatlari gormen lazim sanirsin brad pitt. Bana mi guvenmiyor yani
Soran+1 yılOlabilir halklisin bunu dusunmedim. Baska kiz icin rahatlikla
Kiz guzel kelimesini kullaniyor. Buna bozuluyorum
İyice. Tabiki kendine sen benden daha guzelsin demez
Soran+1 yılDedim bir keree. Elimi sıktı bir laflar soyledi ki aman allahim yani :)
Soran+1 yılAynen oyle bide onu mu
Kiskandin. Kir su zincirleri. Biraz aş bunlari der bana hep.. Bide kiz sakalari vazgecilmezimiiz. Ben yapsam herhalde gebertir:)- +1 yıl
Valla onun sana yaptiklarini sende ona yap bence. ya da seni sinirlendiren birsey yaptiginde bir geri cek kendini surat falan as konusma cok fazla trip yapma ama yaptigi seyler de normalmis gbi davranma. Bu seni kiymetli yapar surundur biraz erkegi ne kadar surundurursen o kadar baglaniyor her istedigini yapiyor :) kendimden biliyorum :)
Soran+1 yılBizimki pek surunen biri degil:) ne yapiyorsyb mesela ben cok yaptim bunun tribini hep kendini hakli cikardi
- +1 yıl
Lise 1 de cikmaya baslamistik biz sonra cevresinden rahatsiz oldugmu soyledim degistiremem arkadaslarimi dedi iyi o zaman arkadaslarinla ol dedim ayrildim. Sonra ozurler diledi falan baristik kendi kizlarla konusuyordu arkadaslariydi aldatma soz konusu degildi ama ben erkek arkadaslarimla bir naber napiyosun desem olay cikardi cekemem ben seni yeter gorusmek istemiyorum dedim bir kac gun aramalaroma cevap vermedim akli basina geldi sonra Allah korusun Allah kimsenin basina vermeisn boyle bir hastaligi. Hasta oldugunu ogrendik hic ayrilmadim yanindan 1 bck sene boyunca tedavi gordu vazgecmedim beraber atlattiK. Iyilesti eski davranislari tekrar basladi iatemiyorum dedim. Benden bu kadar dedim ki o zamanlar hastalignin da verdigi etkiler basladi bende pskljm bozulmustu derken ayrildik. Tabi takip ediyorum napiyo kimlerle gorusuyor falan sonra baya seyler de yasadik suanda nisanliyiz agustosta dugunumuz var gozumun icine bakiyor :)
Soran+1 yılAy super biseymis bu. Bizimki hatalar yaptiginda hic yol vermedim. Konusmadigim oldu ama hemen mesaj atmaz o zaten her zaman benim
Suclu. Ben onun ayrilsam pisman olup surunucegine dahi inanmiyorum da cunku oyle biri degil hep ben ararim o nadir arar gunde cok sikk konusmayiz bu durum sessiz kalsam bisey yapmasam degisir mi bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Madem güzel olduğunu biliyorsun neyin kompleksini yaşıyorsun? Siz gidip erkeklere ördeğim, tavşanım derken sıkıntı yok adam gelip çirkinim diye sevince ben çirkin miyim. O da onun sevgi sözcüğü seninle uğraşmayı seviyor demek ki çirkin diyerek. Güzelleşmişsin lafınıda zaten güzelsin daha da bir güzel olmuşsun anlamında kullanmış.
08 Yorumla
Soran+1 yılOlsun yinede oyle demesin ayip diye bisey var. onemsiyoruz. Guzel olan insani rahatlikla soyler bana benimle
Niye ugrasiyor yani
Soran+1 yılTabiki degmiyor ama sonra icimden gelmiyor bisey kizlar daha hasas oluyor. Baskasina da demesin:)
Soran+1 yılTabiki olurda boyle diyen erkek pek yok bence. Bu kilo almissin askm demek gibi bisey bir bayana:)
Soran+1 yılBegumcum cirkin olmsdigim icin bilemem:)
+1 yılİnsan sevdiğini doverde severde
Seninki sana böyle iltifat ediyor
BİR KIZI SEVİPTE ÇİRKİNSIN DEMEK
ONU GERÇEKTEN NE KADAR COK SEVDİGİNİ SÖYLEMEK DEMEKTİR024 Yorumla
Soran+1 yılNedenmis o cirkin demekle sevmenin anlamini acar misin. Ona mi kalmisim yani. Baska insanlari gusel buldugunu dile getiriyor sonucta
- +1 yıl
Çoğu erkek böyle der böyle yapar
Sevdiğimiz kızıla oyun oynamak isteriZ
Onu sakaciktan kızdırmak falan - +1 yıl
Bazı insanlar güzel diyor çünkü ona ait değilsin kıskanıyorlar
Soran+1 yılBu pek saka kaldirilcak bir konu dgil bence
Soran+1 yılBen onunla birlikteyim ama
- +1 yıl
İyi yine seninki sana çirkin diyormuş
Ben aptal derdim çirkin derdim bazen küfür bile ederdim
Ama bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor
O nu bigun dahi görmesem rahat edemiyorum özlüyorum ama beraber olunca laf atıyordum
Sen saka kaldıramıyorsun herhalde
Soran+1 yılBanader baska seyler saf misin sen vs bende ona derim cok cirkinsin zaten diye karanlikta mi
Gordun ne yaptin sevabina mi aldin beni diye evet derim de bu ikidir boyle oldugu icin bide guldugu icin gicik oluyorum. Sosyal medyada da bayan fotografi begeniyor cunku- +1 yıl
Yaa bunları takma kafana seni sevdiğinden diyor ---------:: sosyal medya bayan fotoğrafı beğeniyor ahahhaha ahahahahah ahahahahah ahahahahah ahahahahah NE GÜLDÜRDÜN bayan fotosu begenmesinden niye şikayetçisin herkez begene bilir :)) takma bunları fazla
aten seni sevmeseydi seninle birlikte olmazdı doğru mu?
Soran+1 yılAy buna neden guluyorsun:D benide guldurdun baskasinin resmini begenmis olmakta bir takim aldatma bence:) dogru dogru tamam anladik
- +1 yıl
Sen bunu kafana fazla takmissin o yüzden böyle düşüncelerd kapılmışsin fotoğraf beğenmek aldatmak anlamına gelmez fotoğraf güzeldir beğenmek istemiştir belki arkadaşidir beğenmek istemiştir vs vs
İlk defa fotoğraf begenmekten aldatıldığını söyleyen bir kız görüyorum bunları normal karşılamalisin bunda seni aldatmaca yok
Az öncede söylediğim gibi seni sevmeseydi zaten seninle birlikte olmazdı :))
Soran+1 yılArkadasi olmadigi icin soylendim. suda var bir konuda haklisin sonucta bekar bir adam ne kadae sevgilisi olsada bu herseyi yapicak anlamina gelmez tabi ama bu kadar oluyor demekki. Olmasa daha iyi olur. Haklisin o konuda peki sevmek mi lazim illa birlikte olmak icin oda var
- +1 yıl
Sevmek mi lazım birlikte olmak için
Birlikte olmak için illa sevmek lazım değil ama sen erkek arkadaşım diyorsun buda ne demek oluyor bir birimizi seviyoruz
bir sorum var birlikte olduğunuz günler ne yaparsınız? - +1 yıl
Hooop gittin mi?
Soran+1 yılBirkikte oldugumiz gunlerde gezeriz yemek yeriz beraber vakit geciririz tabiki
- +1 yıl
O zaman seni SEVİYOR hala
İltifafadi falan da boşver bazılarımız boyledir
Güzel söz yerine
Çirkin şeyler söyleriz bunları sevgiliye söylemek bizim hoşumuza gider
Soran+1 yılYani haklisin peki gunde bir iki kez konusmaya ne diyorsun bunlar 5 dk :) buda ni cok sevgi
- +1 yıl
Çalışıyor mu?
Soran+1 yılOkuyor yani sehir disinda yaninda genelde birileri oluyor ama aliskanlik haline getirmedi arayip sormayi. Calisiyor gibi gibi
- +1 yıl
Şehir dışındaysa işler biraz karışır
Soran+1 yılEvet hep sorun gidiyor zaten
- +1 yıl
Bak bende şüphelendim şimdi
- +1 yıl
Şehir dışındaysa aldatma olabilir geçmiş olsun :))
Soran+1 yılBende oyle dusundum
- +1 yıl
Yinede adamın günahını almayalım :))
çekingen :) kalbimi kırıyon falan de senin gözünde öyle miyim değersizmiyim falan de işte bişiler :)
07 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum guluyor anliyor sinir oldugumu. Nazar deger simarma diyor. Zaten cirkinsine bagliyor. Ama disarda guzel der birine yani bu beni sinir ediyor
Soran+1 yılKac kere yaptim :)
Soran+1 yılYoo ben ciddi gozukmedim ama
Konustu tabiki saka da mi yapamama getirdi olayi
Soran+1 yılAy tamam be
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
+1 yılO tarz insanları bulursanız böyle olması çok normal
02 Yorumla
Soran+1 yılValla cok aramadim o buldu
- +1 yıl
Dogru düzgün birini bulun ozaman size tavsiyem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kelimesini kullanmanız bile igrenç terbiyesiz hayasiz kızlar ahır zaman işte Allah ıslah etsin
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle dedin
Cevap sahibi+1 yılÇünkü insan sadece birkisi ile görüşüp Nişan nikah vesaire evlenmeli sevgili diye bir kavram yoktur islamiyette musluman isen eger !!
Soran+1 yılNe diyorsun allah askina
Cevap sahibi+1 yılAnne babalarınız ya da arkadas ortamınız çok kötüymüş sizleri kınamıyorum Allah ıslah etsin diyorum sadece...
Soran+1 yılNe isin var bu sitede ahlak dersi vermeye mi geldin bir cik git ya
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi ahlaksızlara bırakmamak içn bu siteyi Burdayim
Soran+1 yılAhlaksiz sensin. yazik sitelere uye olma oda gunah beni nerden tamiyorsun da konusuyorsun. bak bunlarda gunah:D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi de içten duygudan gelen iltifat elbette vardır. Hiç bahsetmiyorsa duygudan bitmiştir o.
19 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de oyle
- +1 yıl
Öyle espri vs de anlamsız.. Adam gibi söylesin beğendiğini.
Soran+1 yılSoylemiyor kiskaniyor demekki
- +1 yıl
Alakası yok.. Kıskanan kişi adam gibi söyler kıskandığını ve ne konuda kıskandığını da söyler..
Soran+1 yılSoylemiyor da ne o zaman
- +1 yıl
Pek beğenmiyor..
Soran+1 yılNeyse sen konuy anlamadi. n gitsin de bulsun :)
- +1 yıl
Boşver keyfine bak.. Amaaan hayat kısa adam gibi insan yok.. Baksana yaşıma hala bekarım. Kalbimi seven biri olsun daha ne isteyeyim.. içten duygu olsa insanlarda çok güzel ilişkiler olur..
Soran+1 yılAynen oyle ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes farklı kimi iltifat eder kimisininde tipinde yoktur öyle iltifat filan
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskasina gelince eder ama aynen haklisin
belkide cok sBIk resim atip sordugundandir
16 Yorumla
Soran+1 yılYoo gayet dogal istiyor dogal atiyorim genelde yorum
Yapmaz zaten
Soran+1 yılDerim guzelsin iste der bazen
Soran+1 yılYani tabiki ben her gun atmiyorum ama siklikla oluyor
Hayır herkesin tarzı farklıdır.
011 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen guzel sevgiline guzel demsz misin disarda gorduklerine diyor sonucta bana kasti var
Soran+1 yılNiye cikiyorsun o zaman
Soran+1 yılbir nebze guzel bulursun
Soran+1 yılAy bir savmalama istersen beni mi
Gordun ya adam
Makyajdan nefret ediyor zaten
Soran+1 yılNeyi yemez ya
Soran+1 yılNiye edemesin
Bu benım ılıskım :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye boylesin:)
- +1 yıl
cok cok guzel olmaya bılırsın ama genelde takılma amaçlı denır sevgılınse zaten senı sevıyordur yanı sevdıgı ıcın takılır senı cok gaza getırmek ıstemıyordur mesela ama ıcınden hosuna gıtmıstır mesela tamamen takılma amaçlı boyle yaptıgını dusunuyorum cırkın dıye sevmek kadar samımı bırsey yok bence herkese tavsıye ederım cırkıne ek sözler sunlarıda katmanızı önerırım = köpek, tosun vs :D dıyın bunları :D
Soran+1 yılBenimki bildircin tontis der ama zayifimda. cirkin ordekte oldum tabi ahahajaj dozunda guzeller
Soran+1 yılTamam :D sagol
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok normal :)
00 YorumlaCirkonsondir ozamn
011 Yorumla
Soran+1 yılAsla:)
Soran+1 yılGuzelim sonucta cocuk niye ciksin bos konsuuyor
Soran+1 yılTabiki oyle de ben cirkin oldugumu dusunmuyorum
Soran+1 yılEvet guzelim merak etme yani:D
Soran+1 yılErkekler tuhaf yanindakileri uyuz ederler disardakilere oyle yapmazlar
Soran+1 yılDimi oda var. Bana karsi hic bir cekinme yok. O kadar kotu resim atarki hani ben deeim sogurum diye dusunmuyor musun diye. Sacmalaama niye dusunuyim der :)
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt