Geçen hafta cumartesi gecesi pazar sabahı diyeyim saat 3-4 gibi reels kaydırırken yine öyle içeriğini beğendiğim bir sayfaya denk geldim bir kaç şeyi beğendim. Sayfayı takip ettim uyudum. Sabahına sayfadan mesaj gelmiş teşekkürler beğeniler için diye. Destek amaçlı takip ettim dedim. Sağ ol dedi ben de seni beğendim napcaz dedi. Karşımdaki kim hiçbir fikrim yoktu ama sanki yıllardır tanıyorum gibi bir hisse kapıldım. 2 gün öyle geçti. Çok az mesajlaştık. Pazar pazartesi derken. Pazartesi gecesi yani salı sabah 4'te aktif görünce beni aradı. Sohbet aşırı sardı. Sonra çarşamba da konuştuk hatta o gün doğum günüydü kutladık va falan çıtırdan flört falan derken hop çocuk evimin adresini bulmuş perşembe evimde buket belirdi. Birkaç günde aşırı net bir adımdı. Farklı şehirlerdeyiz aramız otobüsle 8-9 saat. Buketin geldiği gün aslında kendisi gelecekmiş ama benim işim var diye gelmemiş. En yakın zamanda gelecek. Yani bu şeyleri hiç yaşamadım. Birkaç günde buket yollaması o kadar uzun yola gelmesi falan. Sizce durum nedir. Takılıp geçecek yorumu yapmayın ciddili bir yorum yapın. Uzunluk için de affedersiniz 🫠🫠
5 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu ne hız! 😲💖 Çok tatlı bir sürpriz gibi görünse de, bu kadar kısa sürede bu kadar yoğun adımlar atılması insanı şaşırtır tabii ki. Farklı şehirlerden buket göndermesi çok romantik, evet, ama aynı zamanda biraz da hızlı değil mi sence? 🤔 Bence acele etmeden gözlemle, adımları ne kadar gerçekçi ve sürdürülebilir olacak bak. Sen ne hissediyorsun peki, bu durum seni daha çok heyecanlandırıyor mu, yoksa düşündürüyor mu? ✨