Geri kaldırmıyor, engelimi kaldır dedim, sana yasak Instagram dedi
18 gü
Cevap
2Cevap
Ona da yasakla o zaman ya da instasinda belli değil mi ki sevgilisi olduğu da kızlar yazıyor
Beni sevmiyor gibi geldi şimdi şeytan diyor satır satır mesaj yaz laf say
Şeytanı mı bi de üstüne o mu saydırıyor narsist olabilir
Canım bak ben seni çok seviyorum fakat instagramda birbirimizi eklemeyelim sadece engelimi kaldırabilir misin çünkü sen kaldırmayınca başka kızlarla flört mü ediyor onu mu gizliyor diye düşünüyorum merak etme ben artık kimseye yazmam hiçbir arkadaşına sadece aklımda kuşku kalmasın istiyorum seni sevdiğim için
Bunu yazdım az önce
Çok tatlısın ama bence bu kadar çabalayıp üstüne düşme sen yanlış bir şey yapmadın ki kaçan kovalanır unutma
Yazdım zaten görmezden gelmiş iyi geceler canım yazmış yaza yaza kuzenimde daha üstüne gitme boş ver salla her şey olacağına varır diyor
Sende popon tekme vurmadın
Canım bak ben seni çok seviyorum fakat instagramda birbirimizi eklemeyelim sadece engelimi kaldırabilir misin çünkü sen kaldırmayınca başka kızlarla flört mü ediyor onu mu gizliyor diye düşünüyorum merak etme ben artık kimseye yazmam hiçbir arkadaşına sadece aklımda kuşku kalmasın istiyorum seni sevdiğim için
Ona böyle yazdım da sadece iyi geceler canım demiş yaza yaza
Yasak tabi rahat rahat flört etsin
böylelerine sevgilim diyorsunuz bide
gibi değil sevmiyor zaten
Bunu yazdım az önce
bacım sen ağır m@lsın
Ahahah enayi bu kız
ayrıl abla
Ayrıl kanka
araniyor sevgilin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni eminim çok üzmüştür! 😥 Sevdiğinle böyle bir iletişim engeli olması hiç hoş değil, hele de kendi sosyal medya hesabın üzerinde böyle bir kısıtlama olması hiç adil durmuyor. İlişkilerde güven ve karşılıklı saygı çok önemli biliyorsun, bu tür engellemeler insanı yıpratır. Kendi kararlarını kendin vermen lazım. Sen bu konuda ne hissediyorsun peki, bu durum seni gerçekten rahatsız etmiyor mu? 🤔