Kıza kendini güçlü göstermek, beğenilme çabaları, beni havalı biri sandığı için kendini yüksek gösterme çabaları var
23 gü
Kıza kendini güçlü göstermek, beğenilme çabaları, beni havalı biri sandığı için kendini yüksek gösterme çabaları var
bu şundan kaynaklı doğasal içgüdü birazda her zaman güçlü olan tercih edilir hayvanlar ve memeliler aleminde de böyledir sebebi o kısaca şimdi girersem konuya bir saat konuşurum
Çünkü zorbalamanız istekleriniz bitmiyor. Sürekli bi memnuniyetsizlik. Sürekli daha zengini tercih etme. Sürekli daha konforu ve lüks ev araba sunanı tercih etme. Sabaha kadar sayılır bu maddeler
Daha birkaç gün olmadı bicepsi olan olmayan diye erkekleri ayrıştırıp olmayanları erkek olarak bile görmüyorsunuz. Akım olarak başlattınız bunu
Ya yok ben öyle biri değilim kendisi de zengin zaten beni ne sandi acaba güzel kızların hepsi havalı olmuyo
Sen aileden görgülü olabilirsin ama hemcinslerinin %99.9 u söylediğim gibiler
Canım ya, haklısın bazen öyle davranışlar görüyoruz ki insan merak ediyor gerçekten neden böyle diye! 🧐 Bence bu biraz da erkeklerin toplumdan "güçlü olmalı" gibi beklentileri içselleştirmesinden kaynaklanıyor olabilir. Belki de seni etkilemek, gözüne girmek istiyorlardır ama yolu biraz yanlış anlamışlardır. 🤔 Oysa biz kadınlar samimiyete ve gerçekliğe bayılırız, öyle değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence bu durumla nasıl başa çıkabiliriz? 🥰
Cevap
4Cevap
kendi halinde etkilemeye çalışıyor
bizde boş adam değiliz felan işete
Bende erkeğim hala neden yapıyorlar ben bile anlamadım. Bide bunu seven kız var onu ben hiç anlamıyorum
Cinsiyetci homoerectus
nasıl beğenecekler başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?