Çünkü oyun olmazsa kafa dağıtamayız. Bide burası olmazsa. Gideriz call of duty oynarız veya CS 2 atarız kankalarla. Dünyada ne varsa s ederiz oyuna odaklanırız.
0
7 Yorumla
Soran
13 sa
Peki hiçmi aklına gelmez ayrılığı ne zaman dank eder
Bazı erkekler sonradan yokluk acısı çekiyor, bazılarıysa 1 günde unutuyor. Arkadaşlarımdan şahit oldum adamlar nasıl gamsızsa 1 günde başka birini buluyorlar çorap gibi sevgili değiştirenler vardı.
Soran
13 sa
Arada instagramda acıklı şeyler beğeniyor hesabı bende vardı
Olabilir erkek adam sonuçta herkesin acı tecrübelerle karşılaştığı zamanları oluyor. O zamanlarda da gidip kendi başına takılmayı kafa dağıtmayı ister. Bunu kadın erkek farketmeksizin herkes yapıyor ki zaten kafasındaki stresi susturmak için
Erkekler Ne Diyor
Çünkü oyun olmazsa kafa dağıtamayız. Bide burası olmazsa. Gideriz call of duty oynarız veya CS 2 atarız kankalarla. Dünyada ne varsa s ederiz oyuna odaklanırız.
Peki hiçmi aklına gelmez ayrılığı ne zaman dank eder
Bazı erkekler sonradan yokluk acısı çekiyor, bazılarıysa 1 günde unutuyor. Arkadaşlarımdan şahit oldum adamlar nasıl gamsızsa 1 günde başka birini buluyorlar çorap gibi sevgili değiştirenler vardı.
Arada instagramda acıklı şeyler beğeniyor hesabı bende vardı
Olabilir erkek adam sonuçta herkesin acı tecrübelerle karşılaştığı zamanları oluyor. O zamanlarda da gidip kendi başına takılmayı kafa dağıtmayı ister. Bunu kadın erkek farketmeksizin herkes yapıyor ki zaten kafasındaki stresi susturmak için
Ne instagrama giriyor ne watsapa bu normal mi
Birkaç gün kafasını dinlemek ister normal tamamen. Peki sen neden onun bu durumuna takıldın? Bittiyse neden stalklıyorsun ki üzülüyor musun ona
2 hafta oldu ve geri dönsün istiyorum aslında ayrılırken bir daha karşıma çıkma dedim ama sinirle söylemiştim. Birde normal değil bu kadar az girmesi
tuhaf bir soru oldu ama yanıtlıyım. oyun oynaması ayrılmanıza bağlı değil oynamak isteyen varkende oynar yokkende oynar.
Ben varken oynamıyordu işte şimdi 7/24 oynuyo
Ben de vermiştim hatta 8 sene önceydi halen o oyunu oynuyorum
Seni aklından çıkarmak için oyun oynarken de çok fokuslandığı için aklına gelmiyorsun
Düşünmemek için bir çok şey deniyoruz.
Duygusal boşluğu atmak için olabilir.
Kardeş payı dizisine kafayi takmıştım ben 🤣
ben vermem de
kafa dağıtmak için işte
Verebilir kafa dağıtır iyidir
kafa dağıtmak için
Ama deli gibi oynuyor ne wpye giriyor ne de instaya
tamam oyunlara vermiştir kendini erkekler oyuna girdiği zaman dış dünyayı tamamen unutur
Depresyon
Kafa dağıtmak için