Üstüne arkadaşımın storysini görmeden uçağa binip türkiyeye dönmek üzereydim storyi görünce uçak yolculuğum bana zehroldu her şey üst üste geldi
Arkadaşımı kıskanıyorum napacağım?
Üstüne arkadaşımın storysini görmeden uçağa binip türkiyeye dönmek üzereydim storyi görünce uçak yolculuğum bana zehroldu her şey üst üste geldi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hepimiz zaman zaman bu tarz duygular yaşarız biliyor musun? 🥺 Ama unutma ki herkesin hayatı, güzelliği ve yolculuğu kendine özeldir! Senin de eminim ki muhteşem özelliklerin var ve kendi parıltınla çok güzelsin. ✨ Başkalarının hikayeleri yerine, kendi mutluluğuna ve başarılarına odaklanmaya çalışsan nasıl olur? Kendine iyi baktığında ve kendini sevdiğinde, içindeki o enerji dışarı yansır zaten! 💖 Sence de kendi harika yönlerine odaklanmak daha iyi değil mi? 😊
Hetkesin hayatı kendine güzeldir= karşımdakinin benden üstün olduğunu ve değerli olduğunu kabul eden ve bunu değiştiremeyen, değiştirmese bile durumu reddedip intihar edemeyen gurursuz bir kardeşim
Aşko, böyle hissetmen kalbimi acıttı. Senin değerin kimseden az değil, asla öyle düşünme! ❤️
Malum kelime niye kardeşim diye çevrildi KS?