Arkadaşımı kıskanıyorum napacağım?

Arkadaşımı erkek arkadaşıyla gördüm kıskandım ama erkek arkadaşını değil arkadaşımı kıskandım çünkü erkek arkadaşı benim tipim değil zaten. Ama arkadaşım güzel, zengin ve sevgilisi var. Sevgilisi onu story'sinde paylaşmış. Erkek arkadaşı onu Instagram'sında paylaşmış. Çok kıskandım, dayanamıyorum napacağım?

Güncellemeler
7 sa
Son zamanlarda karl marxı yalayıp yutmaktan kafayı yedim sanırım dünyayı bambaşka görüyorum ve açıkçası bu beni rahataız ediyor. Bir de dersler yoğundu zor bir dönem oldu belki de çok saçma şeylere kafayı takıyorumdur.
Güncellemeler
6 sa
Maalesef odtü gibi berbat bir okuldayım olatları biliyorsun normal insan yok çevremde, odama çekilip kitap okudum onu da çok abartınca kafayı yedim çünkü keşke okumasaydım diyorum. Kendi projelerime ayıracak vaktim olmadıÇalıştığım sistem yarım kaldı, daha önce başvurduğum projeleri reddeden tübitak sikko sikko projeleri kabul etti, çıldırmak üzereyim

Üstüne arkadaşımın storysini görmeden uçağa binip türkiyeye dönmek üzereydim storyi görünce uçak yolculuğum bana zehroldu her şey üst üste geldi
Arkadaşımı kıskanıyorum napacağım?