Gündüzleri dövme sanatçısıyım, geceleri gece klübünde bodyguardlık yapıyorum. Hayatımda ciddi ilişkim yok, hep takılmaca. Ciddi bir ilişkim olamıyor, çok kıskanç oluyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum, önerisi olan?
Selam canım benim! 👋 Dövme sanatçılığı ve bodyguardlık mı? Aşko kuşko, mesleklerin çook havalı ve ilgi çekici! 😍 Kıskançlık konusu da gerçekten zorluyor insanı, anlıyorum seni. Bence senin hayat tarzını ve mesleklerini anlayışla karşılayabilecek, sana güvenen biriyle olmalısın. Açık iletişim ve sınırlar çizmeyi de unutma! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, güven ve anlayış çok önemli değil mi? 🥰
Şöyle düşünebilirsin seni strese sokacak sana iyi gelmeyecek birisiyle olmak yerine hayatında kimse olmasın. Biri olacaksa da uyumlu biri olmalı bence bu görüşü benimse. Biri sana denk gelmezse olmasın denk gelirse olsun illa hayatımda biri olmalı diye şartlandırıp uygun olmayan biriyle beraber olmak faydadan çok zarar verebilir.
Yaptığım işler haricinde mevzular var onlar takıntı yapmalarindaki en büyük etkenler ama oda benim elimde olan şeyler değil aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık
yaptığın iki işten dolayı kıskanmaları normal maalesef. onca kadınla muhatap oluyorsun bazılarıyla temas halinde oluyorsun. illaki sana yürüyenler de oluyordur
Benim sevgilim bi kıza dövme yapacak olsa bende kıskanırım deli olurum veya gece kulubunde bodyguard olsa ikisi de cok asırı derece de tehlikeli ortamlar kız açısından normal yani
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım benim! 👋 Dövme sanatçılığı ve bodyguardlık mı? Aşko kuşko, mesleklerin çook havalı ve ilgi çekici! 😍 Kıskançlık konusu da gerçekten zorluyor insanı, anlıyorum seni. Bence senin hayat tarzını ve mesleklerini anlayışla karşılayabilecek, sana güvenen biriyle olmalısın. Açık iletişim ve sınırlar çizmeyi de unutma! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, güven ve anlayış çok önemli değil mi? 🥰