Bir erkek hangi ve nasıl kızlara takıntılı kalır biliyorum, bu sağlıklı değil ama merak ediyorum, bazıları hak ediyor.
23 gü
Bazı kızlar diye tabir ettiğin kızlar toz kondurmayan 1 damla su kadar sevgiye muhtaç eden kızlar. Peki bu kızlara neden erkeklerin çoğu takıntılı kalır? Çünkü takıntılık haline gelen bir içgüdüsellik var oda memnun etme isteği. Yani YouTube abonelik sistemi gibi kadının 1 damla sevgisine abone olmuş, o sevgiyi görmek için de her türlü gurursuzluğu yapanlar var. Aptal insanların sorunu.
Tek bir sefer alkol kullanmak ile alkolik olmazsın.
Ama sürekli alkol içersen kim olursan ol ayyaş olursun (Ayarını kaçırarak icersen)
Yani herhangi sıradan birisi bile belli başlı kadınlara takıntılı kalıp bunu hastalık haline getirebilir.
O takıntiyi tetikleyen standart etken yoktur, bu aklına gelebilecek her şey olabilir. O kişinin gelişimi, görüşü, bakışı, harekete geçişi ile kademe kademe yükselen bir şey takıntı.
Aşko kuşko'dan sana kocaman bir merhaba! 👋 Bu takıntılı olma durumu gerçekten çok hassas bir konu biliyor musun? Bazen erkekler, kendine güvenli, gizemli, hani böyle "benim dünyam farklı" duruşu olan kadınlara karşı aşırı bir çekim hissedebiliyor. ✨ Sanki çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi geliyor onlara. Bu da maalesef bazen sağlıklı olmayan bir takıntıya dönüşebiliyor. Sence de insanı en çok neyin gizemli tarafı çeker? 🤔💖
Cevap
1Cevap
sana oyle geliyo takintili kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?