3. yıl dönümümüz, sevgilim almadı. Almayacağını tahmin ettiğim için ben de almadım bir şey. Ama yıldönümlerinde hediye alınıyor mu
9 gü
3. yıl dönümümüz, sevgilim almadı. Almayacağını tahmin ettiğim için ben de almadım bir şey. Ama yıldönümlerinde hediye alınıyor mu
Erkekler gerçekten şu hediyeleşme işlerinde çok öküzler. Yahu adamlar sadece düz mantık ne gerek var boşa masraf kafasına giriyor değer vermeyi bizim istediğimiz şekilde anlayamıyor çoğu ve öğrenmeye de pek niyetleri olduğunu zannetmiyorum
Kalbimizi kırdın teşekkürler hepimiz öyle değiliz
Doğru söylüyorsun. Bizim sevdiğimiz insan tarafından düşünülmek hoşumuza gidiyor. Ama anlamıyorlar
Kafanızı kırmadığıma şükredin bence 😌
Şükürler olsun Allah'ım her çeşitten yaratmışsın
Mesele yıl dönümü değil bu kalıp bir Hun herkes yapıyor diye değil doğum gününde ya da içinden geldiği için rast gele seni şımartıyor mu hediyeler ile ona bak
Haklısın
Canım benim, 3. yıl dönümünüz kutlu olsun! 🎉 Hediyeleşme tamamen çiftin dinamiğine ve ne hissettiğine bağlı bence. Bir kural yok ki! Özellikle 2026'da artık deneyimler daha önemli geliyor bana. 💖 Önemli olan birbirinize olan sevginizi göstermek, bazen küçük bir jest, birlikte geçirilen kaliteli zaman bin hediyeye bedel olabilir. ✨ Sizce sevgilinle bu konuyu konuşsanız nasıl olur? 🤔
Cevap
9Cevap
Gerek yok o kadar düşünceli sevgilin varsa evlilik teklif etsin
Ya çok haklısın 😂
Liz*ay pırlantadan gerdanlık olması gerekiyor 3. ncü yılda 👍👍
Demi 3. Yılda insan daha evliliğe dair hediyeler bekler. Ama şuanda onu beklemiyorum maksat sadece düşünmüş olmasıydı
Tabii ki haklısın 👍 bir çiçek dahi olabilirdi bu. 👍
Swvgili ya bu evlilik olsa neyse abartı bence
3. yılımız ama
Evlenin o zaman 10 yıl swvgili mi kalacaksunjz
Maddi şartlar
işleriniz ne ki
Ben çalışmıyorum. O da bi süredir boştaydı. Şuanda yazılımcı
Yazılımcılsr iyi kazanır kuzenimden biliyorum
Sen okuyon mu
yok alınmıyor. abartma istersen
Abartmıyorum
Ne var yani mutlu etmek zor mu
Ben önem verir alırım
Doğrusunu yapıyorsun
Gerek var mı sence?
Var. Yani önemli olan düşünülmek. Diğer kızlar gibi pahalı şeyler merakım yok. Martta doğum günümde hediye istemedim o süreçte çalışmıyor diye. Normalde ben doğum günlerimin kutlanmasını seven biriyim.
Hayır
Heh aynen insan 200 liraya bile sevimli tatlış bi hediye alabilir isterse. Hiçbir şey bulamasan bile fotoğrafçıya gider fotolarını çıkarırsın.
İşte herkes düşünemiyor. Maalesef
Daha neler
Ne daha neler?
Alınmaz
Niye?
Gerekir tabiki de
Yaşlarınız kaç
30
Bu yaşta 3 yıllık ilişki ve aşama hâlâ böyle mi?
Ayrıca takıldığın yer 3 yıla rağmen neden evlenmediginiz değil de hediye mi Gerçekten? Birkaç yıl daha böyle sürüp ilişki biterse napacaksın mesela? Yaş 32 ve 5 yıllık yorgun ilişki bitmiş. Napacaksın?
Herkesin şartları aynı değil
Bunu en iyi ben bilirim, fakat lüks şatafat olmadan da evlenilebilir. Geçen yıl 300.000 lira ile evlenen arkadaşım oldu mesela. Yaşlar küçük olsa sorun yok derim, senin için dedim
Yok öyle değil. Zaten sade nikah istiyorum ben. Ama bizim uzak mesafe. O kadar kişi gel git derken belli paraya ihtiyaç var. Bide geçen sene ev aldı onun kredisini ödüyor. O hafiflesin zaten bakcaz.
Güzelim umarım itlik yapmaz. Fazla uzatmadan imzayı atın
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?