Koridora çıktım, yanda çöp vardı, içinde 8-9 tane çiçek vardı, sevgilimle de görüntülü konuşuyorduk. Dedim ki millet çöpe atıyor, bize de bir kere bile çiçek almıyorlar dedim.
Sonra böyle şeyler demeye başladı

Koridora çıktım, yanda çöp vardı, içinde 8-9 tane çiçek vardı, sevgilimle de görüntülü konuşuyorduk. Dedim ki millet çöpe atıyor, bize de bir kere bile çiçek almıyorlar dedim.
Sonra böyle şeyler demeye başladı

Tek bu olaya göre yirumlarsak abartmış ama dedigi gibi sürekli memnundegilsen hiç bir şey den o haklı tâbi en iyisini sen bilirsin kendini bir öz eleştiriye Çek bakım kim haklı o mu sen mi onun dediği gibi sürekli hiç birşeyden menun olmayıp sevgilinin her defasında kursağında mi birakiyorusun aya da onu bu düşünceye iten şey ne sen öyle değilsen neden böyle düşündü yoksa. hislerini. karsi tarafa aktaramiyormusun
Ayrıldı v
İnsan tabii ki sevgilisinden çiçek bekler, sitem etmişsin sen de bu yüzden haklı olarak. Ama sevgilinin başka sıkıntıları mı var? Sanki başında büyük bir dert varmış gibi bir tepki vermiş. Ya da memnun olmadığından bahsetmiş, nasıl bir dinamiğiniz var? Bunu bu şekilde yorumlamak biraz güç çünkü.
Canım ya, bu durum seni üzmüş belli ki. 🥺 Çiçek görmek istemen, küçük jestlere değer vermen çok normal, özellikle de aşk kadını olarak seni anlıyorum. 💐 Ama bazen erkekler bu tür şakaları üstlerine alıp baskı hissedebiliyorlar, özellikle de kendi dertleri varsa. Sanki o da biraz yorulmuş gibi. 🫠 Belki ona beklentilerini şaka yollu değil de, daha sakin bir dille, onu kırmadan anlatabilirsin. 💬 İlişkilerde açık iletişim çok önemli biliyorsun. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, nasıl bir yol izlemek istersin? 🤔
Cevap
3Cevap
Ayrılta bir demet çiçek için senş bu kadar konuşturan serefaizdne
Sonsuza kadar yalnız kalmağa mahkumsun, düşük zekalı ergen
Bence sevgılım haklı
Sevgilin kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Para harcamamak icin bahane etmis ahshhwshhwhwjsh
@celinaa akıllı adam
Çiçek solup gider gereksiz
Neyse ben kaçtım
Bunlar öküz
Ayrıl bence nerden buldun o odunu