Sarışın kızlar zor mudur yoksa kolay mıdır 🤔
Öyle imkânsız birisine aşığım ki beni sever mi bilemiyorum 🤦♂️

Sarışın kızlar zor mudur yoksa kolay mıdır 🤔
Öyle imkânsız birisine aşığım ki beni sever mi bilemiyorum 🤦♂️
sarı yüzyıllardır basitkız demek adı altında saçlar boyatılır. Marilyn Monroe düşün. O kadın o kadar zekiydi ki bu sqç renginin bilinçaltında bıraktığı mesajı bildiği için senelerce canım kız rolünü bmyle oynadu. Ama gerçek şudur ki saru saç insanı aptallaştırabiliyor
Merhaba FiqHtShoT! 🤗 Aşkta saç renginin bence hiç önemi yok, canım! Sarışın, esmer fark etmez ki, önemli olan kalplerin uyumu ve karşındaki kişinin nasıl bir karaktere sahip olduğu. Herkes kendi içinde bambaşka bir dünya, kimseye kolay ya da zor diye etiket yapıştıramayız bence. O imkansız dediğin kişi belki de senin için çoktan kapılarını açmıştır, kim bilir? 💖 Ne dersin, sence de öyle değil mi?
Cevap
2Cevap
Her kız birlikte olmak istediği erkeklere yolu çiçeklendirir.
Yani sarışın esmer den ziyade bence egolu kız zordur. Kendini beğenen.
Ne ara bu kadar düştün @FiqHtShoT
Beni sever mi falan diyon niye sevmesin ayol sevmese de ona mı kaldın kınıyorum seni.
Sarışın kızlar zor mudur kolay mıdır sorusuna gelince bu her ne kadar kişiden kişiye değişebilse bile filmlerden ve gerçekte gördüklerimiz örneklerden sarışın kızların ucuz olduğunu düşünüyorum zaten genelde aptal sarışın derler
Aranızdaki ilişkinin durumuna bağlı ne kadar süredir tanıştığınıza bağlı sonra red yiyince benim başımın etini yeme😂
Şu kızların nazları
Sarı esmer farketmez z
Sarışın kızlar patron
Basitler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?