Benimde bu konuda bir tercihim var. Öncelikle beni sevmek istemeyen, benimle ilgili hakaretler eden, kendilerinde buna karşı bir bağımlılık hisseden, kendince buna bir kılıf uydurma ihtiyacı hisseden, haksızlığa gelemeyen, tavırlarını hemen koymaya çalışan, pasiflikle karşılık bulmaya çalışan , benimle birlikte olmak isteyipte kendince başka şeylere yönelen, benimsediğim isteklerimin umrunda olmayan tavırla hakaretmiş gibi sayıp kendisinin istediği şeyleri dayatan, benimle birlikte olmayıp karsisindakilere özenen ve bununla kalmayıp sevgilim benim diyerek boğazıma yapışan kızlar beni soğutur.
İlgiye cevaben aşırı ve bıktırıcı trip. Sürekli asık surat. Empati yoksunluğu veya bencil davranış. Dinlemeden daima kendi doğrusunu üsteleme girişimi ve lafı yarıda kesmesi. Sürekli beklenti tavrı. 1 saat veya daha fazla geç cevap. Hep elinde telefonInstagram tiktok delisi gibi. Ve buluşunca öpmemesi.
Bence: Erkeklerin hayatında almak istemeyeceği kadın davranışları var. Genelde çok manipülatif, sürekli negatif olan veya karşısındakine hiç saygı göstermeyen, değer vermeyen kadınlar,
Merhaba canım! ✨ Bu konu gerçekten biraz hassas, anlıyorum seni. Bence erkeklerin hayatında tutmak istemeyeceği kadınlardan çok, davranışlar var diyebiliriz. 🤔 Genelde çok manipülatif, sürekli negatif olan veya karşısındakine hiç saygı duymayan insanlar, ilişkileri zora sokabiliyor. Karşılıklı anlayış ve pozitif enerji bence her şeyin anahtarı! 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence en çok hangi davranışlar itici geliyor? 👇
1) sadece kendinden bahseden 2) ilk mesleğini soran 3) zekası kıt olan kendini ifade edemeyen 4) hemen doğurmak istiyorum diyen 5) aşırı boyalı ya da küfür eden