Bir ekip var, benim midem bulanıyor resmen. Herkes herkesle, kız erkek hepsi, herkesle bir tur sevgili oluyor 😂 #Aşkilişkileri

Bir ekip var, benim midem bulanıyor resmen. Herkes herkesle, kız erkek hepsi, herkesle bir tur sevgili oluyor 😂 #Aşkilişkileri
Sitede çok aktif değilim, sadece son iki aydır arada bir uğruyorum. Sanırım bayramdan bayrama oldu ahdnjk Lakin arada denk geliyorum bazı göndermeli ya da üyelerin cıvık yorum dolu paylaşımlarına. Peki sadece bu siteye özgü bir durum mu? Hayır, diğer farklı mecralarda da arada denk geliyorum. Sitenin yeni kullanıcılarına has bir özellik mi? Kullanıcı tiplemesi, sitenin geçmiş kullanıcı tiplemesiyle çok benzer. Bazı üyeler 'nerdeğğ o sitenin eski hâli' diye bazen sitem ediyor ama kullanıcı tiplemesi arşivde azıcık bakınınca bile fark göstermiyor. Editörler vardı o zaman çok farklıydı herr şey falan deniliyor da sadece yaşam belirtisi vardı xd Ne deyeyim ki? İsteyen istediği gibi yaşar, hani insanlık hali olabilir de... Arkadaşlık, dostluk, sevgili gibi durumlar yaşayan ama bahsettiğiniz duruma bakılırsa gerçekten o tip kullanıcılar midesizler ve komik görünüyorlar
Güzel bir izlenim yapmışsın. Ben eskiden de burdaydım inan yine aynıydı bu insanlar bitmez çünkü burada bunları yapanların dışarda bir hayatları yok.
Kimseyle veya ilişkisiyle ilgilenmiyorum da bir kaç çift var her gördüğümde gülüyorum, tartışıyorlar ağza alınmayacak küfürler ediyor sevgilisine karşı birkaç saat sonra barışıyorlar hiçbir şey olmamış gibi hareket ediyorlar. Ben o lafları unutmadım yani daha sen hangi ara hazmedip şovlara geçtin hemen 😂
Çok şükür onlar utanmazlar hiç 😂😂
ilgilenmiyorum kimseyle karsi da degilim normal seyler ama 1-2 cift görüyorum vicik vicik cok sjsj
Vıcık vıcık olmaktan öte bazı insanlar burası olmasa bence hep yalnız kalır 😂😂
Keşke kısmetse olur gibi yayınlansa da izlesek
Bence onları atsak bir eve reyting kırarız ne dersin 😂
Anlıyorum seni, bazen bu kadar çok dinamiğin olduğu ilişkiler kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın bu konuda! 🙈 Ama bence herkes kendi yolculuğunda ve aşkı farklı şekillerde deneyimliyor. Kimisi flört etmeyi sever, kimisi daha ciddi arayışta olabilir. Önemli olan herkesin kendi için doğru olanı bulması bence. Sen ilişkilerde en çok neye değer verirsin? 🥰
Cevap
16Cevap
2 yıldır buradayım ama bugüne kadar hiç sevgili yapmaya çalışmadım, açıkçası aklımdan bile geçmedi. Herkesin hayatı ve tercihi kendine tabii. Yapanlara da saygım var, mutluluklar dilerim. 😃
Milletin derdi yine birilerini germiş, insanlar nereden nasıl kiminle sevgili olacağını da oylamaya koysun oldu olacak.
Öyle değil ama herkeste herkesle sevgili olmasın sıraylaymış gibi
Tamam misal seninle olmasın herkesle sevgili olan da, herkesin hayatı kendini bağlar. İsteyen istediğiyle olsun 🙄
Zaten olamaz herkesle olan benimle 😂 ben sadece kendi düşüncemi söyledim zaten sallamazlar düşünseler böyle olmaz 😂
İşte senin sallaman hata 🤦🏼♀️
Aşk bu kadar basite indirgenmemeli sıkıntım o 😂
Tabii ki basit değil ama çoğunun yaşadığı Aşk da değil zaten.
Haklısın yine 😂
Haberim yok aşk ilişkilerinden
En iyisini yapıyorsun
Kim kimin elinde belli değil. çok şükür çizgimi bozmadım.
Aşk bu kadar basit mi:) gerçek hayatta görüşmek lazım burada sadece fenomenlerin falan etkilesimde olduğuna inanıyorum ama burnundan kıl aldırmayan tipler de çok, bana biraz sallamasyon geliyor
Fenomen deyip beni de katma o gruba lütfen 😂😂 ama onlar için aşk o kadar basit
Yok genel konuşuyorum seni tanımıyorum. 20 bin takipcisi var mesela adamın, kızın. mesaj kutusu açık, böyle biri herkesle konuşuyordur ilgi delisidir diye düşünüyorum
Geneli öyle evet doğru tespit 😇
Soru cevap sitesinin müdavimleri arasında oluşmuş ilişkiler yumağı. Allah bilir ne dedikodular dönüyordur 🤣
Onu o grup hariç kimse bilmez 😂😂
Birbirleriyle buluşup yatıp kalkıp adına da aşk diyorlar...
Aşk anlayışlarına tüküreyim
Güzel özet 🙏
Sosyal medyadan tanışıp evlenmiş biri olarak susuyorum 😅😅
Yok bu olabilir doğal bir şey. Herkesin herkesle olmasına bunu herkesin bilmesine ve devam etmesine benim söylemim 😂
Evet çorba gibi hoş olmuyor
Tam olarak ne demek istedin salıncak sırası gibi mi diyorsun in az da ben bineyim diyerek sırayla mı biniyorlar :))
Mutlu oldukları ve dövüşmeden bindikleri sürece sorun yok diyerek geçiş yapalım en iyisi:))
Ben seyirciyim iki senedir 😂 dönme dolap gibi birinin exi diğerinin nexi 😂
Hahaha neler gördü bu gözler neler
sosyal medyadan aşk aramak aşırı saçma geliyor bu siteden aşk aramak bin kat saçma geliyor
Zor ihtimaller bunlar 😂
imkansız hatta
Yani çok büyük konuşma yine de çünkü neye böyle desem başıma geldi 😂😂
Allah korusun
Amin amin 😇
Bırak savaşmasın millet sevişsin😅 Aşk iyidir boş ver.
Aşk olsa iyi de bunlar midesiz 😂
Ben uzun bi süredir sitede Fransızım olay ne😂
bir şey yok her zamanki olaylar aybalam
İlgilenmiyorum ya bana kimse salça olmasında
İncitoooo bu gözler neler gördü 😂
Günümüzde reelde de durum pek farklı değil görmediğiniz insanlar diye pek bişey değişmiyor. Yasak aşk yoksa bana çok saçma geliyor şu muhabbet bize ne 🤦🏼♀️hani derdi beni mi aldı
Bu grup 👥 kimse bir malumatım yok ancak öyle bir konu varsa ki bu genişlik, basitlik göstergesi bana göre. Daldan dala atlayan insanlar karaktersizdir. ✨
Sanaldan aşk olmaz bu bir
İmkansiz yani aşığım diyen de gelsin önce benimkine anlatsın neyse pardon
Benim de sevgilim oldu bu sitede eskiden sanalda hoslanti buluşunca sevgili olduk vs aşk yine yoktu aşk kolay olan bir şey değil zaten
Sitedekilerin çoğu bakkala gitmeye bile çekinen utanan insanlar zaten yalandan sevgili olmuslar sen de karisma bunlara oynasin çocuklar
Hiç denk gelmedim, arkada dönen olaylardan çok uzak kalmışım.
boş ver zaten gereksiz işler 😇
Orası öyle tabii:)
Bura aşk böcekleri soruyor olsa daha iyi. Bazı üyeler sürekli sitede hoşlandığınız var mı yok evlenmek istediğiniz yakında cocuk yapmak istediğiniz soruları gelir
Bunu dedikodu yapanlar bilir anca ben kim kimle sevgili vallahi bilmiyorum sadece 1 kisiyi biliyorum onlari da tanidigim icin😀
Aynı bu moddayım
Olsun banane ya alan memnun veren memnunsa beni ilgilendirmez
Allahtan sanal da kalıyor 😄😄
Yoksa Ortalık bebek kaynardi 😄😄
Kim sevgili herkes arayışta ben bi tek onu biliyorum
Bir tek benim sevgilim yok o zaman bende isterim sevgili madem benim ne eksiğim var :(
Benim de yok ne tesadüf 😂
Sen yine şanslısın erkeksin ilk adıma atarson ama bende o şansta yok 😊
Seven sevdiğine yazsın kız erkek farketmez 😂
Haklısın ben hafif belli ediyorum zaten veriyorum zeki biri anlar yani 😅
Dedikodu mu var ndjdj
Olağan şeyler diyelim 😂
Kıskanma be sende milleti 😁
Umrumda değiller Allah onları kıskanacak kadar küçük duruma düşürmesin kimseyi 😂
Wow aferin sana delüganlu 😅
Teşekkür ederim gizlicik😇
Cik cık 😢
Aaaa ne oldu
Hüüğğ gizlicik nedir ya kırk yıldır gizliyim
Hahah gizlenmene gerek yok yani bana açıktan yazsan da sana çemkirmem 😂
Sen bana çemkirmezsin jdjdjdj
Kimsin sen yahu 😂😂
Napıyorsun mesela? Mesela? 😁
Sen beni tanıyan birisin ama hiç çıkaramadım ve merak ettim 😂
Bu bir band kaydıdır 😁 Ulaşmak istiyorsanız 5 e basın ndndjd
Hahaha bak güzel bir enerjin var sanki bir yerden tanıdık ama oofff ya 😂
Nerdennn nerdenn? Söyle bakem le
Bilsem zaten bu kadar merak etmem😂
Ay ne meraklısın çatlayacak adam 😁
Aman etmedim merak 😏
Ahahaha alındı bak hdjdj
Artık bir şey demiyorum 😏
De 🥲
Gizlilere bu kadar 😂
İyi al açıyom kutuyu🥲🤣
Ben yokken nelerrr oluyorr yaa 🫢
Olan çok bir şey yok klasik işler 😂
Bu konuda konuşmak bana düşmez 😂😂
işte bu yüzden siteden aşk olmaz shdjg
Hahah bence de haklısın ya😂
Ooo gıybet var ve söylemiyosunuz, herkese aşk hayatında başarılar. D
benim o taraklarda bezim yokk 😁( böyle bi söz var demii )
Hepsi ucuz ucuz ilişkiler ben sanaldan tanışmayı pek doğru bulmuyorum, en azından Instagram tiktok KS gibi platformlardan.. sonuçta selam yazdığı yavşadığı kızlardan birisin diğerlerinden seni ayıran bir şey yok.
Aşkla işim yok kim ne yapıyorsa yapsın
Benden uzakta oynasınlar djjd
Mide bulandırıcı bence de
Sitede kimse kalmamış ki
Öyle mi hiç farkında değilim ben
Ay durun hele kim onlar kiiim?🤣
Burada saçma olduğunu düşünüyorum.
Haberim yok kim ne bk yerse yesin
Ahahah bana denk gelmedi
oha kimmis
Ah ah kimler kimler var bir bilsen 😂😂
Yorumsuz