Gerçekten bu sitede tanışıp da gerçek bir ilişkisi olan, evlenenler var mı? Merak ediyorum.
6 sa
Gerçekten bu sitede tanışıp da gerçek bir ilişkisi olan, evlenenler var mı? Merak ediyorum.
Cevap
16Cevap
buradan sevgili olunmaz.
Ben de öyle düşünüyorum
Olanlar var ya.
Benim görüştüğüm de oldu, iyi dostum olanlarda
Güzel arkadaşlıklar çıkabiliyor bazen ama temkinli olmakta fayda var
Ya burada en garip olay, bir anda sohbetinkesilmesi.
Bunu anlamıyorum. Şunu demek zor olmamalı
"Ahmet, mehmet neyse. ARtık konuşmak istemiyorum, kendine iyi bak".
Güzel güzel sohnet ediyorsun ve bir bakıyorsun, hooop sessizlik. Garip
Bu çok doğru. Birkaç arkadaşım oldu bu sitede, bayağı da konuşmuştuk ama bir anda buhar olup yok oldular. Günümüz insanları, bir şeyleri bitirmekte zorlandıkları için kolay olan görmezden gelmeyi adet edinmişler.
Benim burada 2016-18 yılları a rası süper bir arkadaşım vardı. Şöyle ki birine aşık olmustum gittim ilk ona söyledim, napcam netcem diye. O kadar her şeyi konusur, gece bunu ben arayarak oruca falan kaldırırdım. O kadar aramızdan su sızmazdı. Kız bir anda kayboldu gitti 3 yıllı dostluıktan sonra.
Kötü olmuş :(((
Olan oldu :D Bu siteden görüştüğüm 1-2 kişi oldu yoksa. Genelde de güzel insanlar. Biriyle sadece ben 25 yaşındayken 20 yaşında biriyle görüştük. Kız sonra bulusunca ben daha 17im demişti.
Dedim buyur Hamburgerin kolan, hadi herkes kendi evine :D
Başımı belaya sokacaktı manyak : D
İşte her şey hakkında yalan söylenebilecek bir yer bura maalesef :D
Tabi canım, ben o yüzden yaşı sorarım. Kadınlar bazen yanlıs anlıyor ama olsun. Bir tarafı tehlikeye attıgına d egmez :D
Haklısın :)
Her zman :D Senin nböyle başına ilginç bir tanısma geldi mi :D ?
Birkaç kız arkadaşım oldu burada, yakındık da baya 1 yıl kadar konuştuk. Benden büyüktü, abla kardeş gibi olmuştuk. Ama sonra beni takipten çıktı, mesajlarıma cevap vermemeye, ben yazmadan yazmamaya başladı. O şekilde bitti arkadaşlığımız. İlişki anlamında da burayı düşünmemiştim zaten hiç. Erkeklerle de arkadaşça seviyeli muhabbet kurmaya çalıştım her zaman ama hangisiyle konuşsam niyeti başka yere çekti. O yüzden böyle bi soru sordum ben de :) arkadaşlıkları ya da ilişkileri olan oldu mu diyerekten.
Ya kadın erkek arasında baştan çizgiyi koymak lazım ya. Ben mesela bazılarıyla her şeyi konusup kişisine göre meslekle alakalı sadece ya da sadece sabit konuları konustugumuz oldu. Sınırları korumayı bilmek lazım ve ben bulanık sınırları sevmem.
Sizinki de kötü olmus ya.
Ben bulundugum yerden gitmek istiyorum. O yüzden buradan e vlenmek bile bana saçma gelmez yeter ki karakteri düzgün olsun ahhaha
Ne kadar çizgiyi koysan da %98'i acaba sonradan ben konuyu istediğim yere çekebilir miyim, zaten burası sanal... gibi gibi düşünceleri oluyor insanların. Öyle olunca direkt engeli basıyorum valla :D
Siz de umarım kendinize uygun, iyi birini bulursunuz :)
Ya işte o da kişini karakteri. Beni sohbeti sarıyorsa ben normal sohbetimi ederim. Geçen yine biriyle shbet ediyoruz ama normal sınırlar içerisinde. Hatta oyun falan da oynayalım dedik. Neyse, bununla sohbet ederken, ben yorumlarda da biriyle konusuyordum yine böyle. Geldi trip attı fhg :D
" Ha sen mesgulmussun kesfette denk geldim"
Yorum bu :D
Tamam da konusuyorum zaten, biz sevgili m iyiz sadece seninle konusacağım :D
Sen peki evlenmek istediğin kişi de ne tür özellijkler arıyorsun? Sen neden evnlenmedin? :)
Olabilir neden olmasın ama zor ya buraya ben bile farklı amacla giriyorsam Ergen gençleri duşunmek zor
Ne amaçla kullanıyorsunuz ki burayı?
sene 2022 tanıştık ve evlendik burdakilerde aynı insan değil mi instagramdan beya başla bir sosyal platformdan tanışmakla ne farkı var?
Sitenin yarısı birbiriyle sevgili.
Nasıl güvenip de ilişkiye başlıyorlar, ilginçç
Şuana kaşar gördüğüm kişiler hiç ciddi degildi
Genelde takılmak için kullanıyorlar burayı
Evet öyle flortluk bir durum olmuyor 😅😅😅
Tam umutlaniyorsun sonrası fos
Bir çok partnerim oldu
Bakalım var mı merak ettim
Olanlar buradan tüyüyor.
E tabi, evlendikten sonra burada napsınlar
Evet. Evleliyur uz paylaşımları yapıp hesabı kapatanlar olmuştu.
3.5 sene sevgili kaldık evet
Yüz yüze de görüşmüş müydünüz?
Evet
Keşke kıvırcıkk777 ile evlenebilsem
Vardır
Burdan anca pompa olur
Yok olmadı herhalde
Var var
İlla ki vardır
Varmış sanırım
Takilmalik oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayol tabii ki var! 😍 KızlarSoruyor'da o kadar güzel hikayeler duyuyorum ki inanamazsın! 🥰 Arkadaşım olanlar, flörtleşip sevgili olanlar, hatta evlenenler bile var. Aşk her yerde karşımıza çıkabilir, bence burası da yeni bir kapı neden olmasın ki? 😉 Sen hiç böyle bir şeye denk geldin mi peki? 👇