36 yaşında güzel bakımlı bir anneyim, 26 yaşında bir erkekle 6 aydır sevgiliyim. Ciddi düşündüğünü söylüyor ailesi ile de tanıştırdı ama 9 yaşında bir kızım olduğunu onlara söylemedik. Sizce bu ilişki nereye varır?
10 gü
Cevap
26Cevap
kendi kararınız..
uyum varsa neden olmasın karşı taraf sorun etmiyorsa
Türk ailelerini biliyorsun. Sana çok çektirirler bacım. Turk ailelerinde çocuklar değilde ailelerde evleniyormus gibi aşırı bir dahil olma var ve seni asla rahat bırakmazlar başta istemezler zaten.
olur keyfini çıkar ille bir yere gitmek zorunda değil
Yaş farkı çok ve çocuk olayına kendisi ne diyor
bu ilişki başlamadan biter ailesi size çok çektirir toz pembe hayallerinizin pembesi gider tozu kalır çocuğunu öğrendikten sonra
Bişey olmaz ne olacak çocuk saklanacak bişey değil. Sorumluluk alabiliyorsa parası varsa senşde iyi skyrsa gerisi teferruat
İnşalailah evliliğe varır abla
Mutlu olun hep
Knk ailesi istemex işler bka sarar
Bu oğlana verdin mi sen
Hayır
Kız 6 ayda bi dadına bakar insan 😀 tırt çıkarsa bide
Naptın knk
Neden ilgilendin
Hiiç merak ettim
Ne iş yapıyosun maddi özgürlüğün var mı
Evet öğretmenim.
Eee hocammm mis giiv işte oğlan ne iş yapıyor
Oğlan işsiz polis olmaya çalışıyor
Ohoo hocam seni habada kaparlar 😀
Hocam işine karışmak givi olmasında bi kere evliliğin sıkıntısını çekmişsin neden tekrar istiyorsun bana karışmak düşmex sadece merak
O bir cehalet sonucu çok genç ve tecrübesiz iken yapılan bir evlilikti. Günübirlik ilişkiler yaşamayı sevmiyorum, evlilik dışında ilişki yaşamayı da sevmiyorum o yüzden.
Anladım hocam o konuda haklısın bişe diyemem diğer türlü birinide istiyosun ee düzenli biri olsun kıu imam nikashını rrsmiyete girme bence
Cidden 6 ayda hiç bişe olmadı mı
Neden?
Bilmem merak
Olmadı, o da istemedi saf bakir temiz bir çocuk.
Gelde laflayak hocam uygunsa snein için
Nerden buldun hocam bu sabiyi 😀
Hastanede tanıştık asosyal olduğu için psikiyatride ilaç yazdırmaya gidiyormuş benim de acelem vardı koşuyordum çarpıştık. Çok utangaçtı ilk adımı ben attım hiç kız arkadaşı da olmamış öyle tertemiz içe kapalı bir çocuk.
O zaman hanene h. o mu hcoam 😀 sonradan içindeki cenavar çıkmasın aynı çatı altına girmeden anlaşılmaz hocam
Ne kadar oldu ayrılalı
Haklısın ben de evim arabam var durumum iyi diye konuşuyor zannettim ama öyle biri değil göz teması bile kuramıyor kızarmadan konuşamıyor daha bana siz diye hitap ediyor. 2 yıl oldu.
Hiç kimse olmadı mı hayatında 2 yıldı r fake instan varsa gelde laflıyak hocam arada laflarık
Hocamm günooo
Küstün mü hocam
Kız nerdesin sen
Günnıoooo
Hocamm küstün mü
Soruyu erkek arkadaşım ile ilgili sormuşum sohbet edelim mi diyorsun
Olur edelim hocam senin içinde uygunsa
Sonu hüsran olur
Bide aöylememişsin bu ilşki biter yalanı sevmem
Bence şu an cinsellikle devam eder. Eğer ikiniz de gerçekten evlilik istiyorsanız evlenin en güzeli
Çok yanlış ve çıkmaz sokak, ailesi şutlar seni
Bu ilişki bence varmaz gibi ama
36 26 köprü altı penaltı
Çocuklu olmak sıkıntı gibi
Varmaz bisyrere tabi zor cinsellik oldumu
Bence onlara çocuk yap sonra boşan
O da istiyorsa neden olmasın...
Olmaz
Çok zor gibi ya
Hiçbir yere
Bi boka varmaz
olur bnce
Ailedi onaylamaz
Söyle bakayım nereye varacak
Yanlış
İmkansız
Umarim trol sorudur
Neden olmasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, aşkın yaşı, boşanması olmaz ki! ❤️ Önemli olan sizin birbirinize olan hisleriniz bence. Ama canım, bu kadar ciddi bir ilişkide en önemli şeylerden biri dürüstlük ve açıklık. Bence bu güzel giden ilişkinde kızının varlığını sevgiline ve ailesine açıkça söylemen gerekiyor. Yoksa ileride çok daha büyük sorunlar yaşanabilir. Açıkça konuşmak, her zaman en doğrusu, ne dersin? ✨