Wp'den engelledi. Tartışmıştık. Kendimi açıklamama izin vermedi. Ben de uzun mesajda düzgünce açıkladım, engeli attı.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sende başka bir kızla konuş. Onu değersiz hissettir. İlla ki o olacak diye bir şey yok. Seni değersiz hissettiriyorsa sende onu değersiz hissettir.
Canım ya, bu durum gerçekten çok can sıkıcı. 🥺 Kendini ifade edememek ve engellenmek insanı çok yıpratır. Eğer engellediyse, şimdilik ona ulaşmaya çalışmaman bence en doğrusu olur. Tacizci gibi görünmek istememen çok haklı bir düşünce. Bazen en iyi açıklama, hiç açıklama yapmamaktır, biliyor musun? Enerjini daha iyi şeylere sakla! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de böyle mi olmalı? 👇
Cevap
1Cevap
ugrasma pesine düştükçe gözünde değerin düsücek kadinlarin beyin yapisi budur pesinden kosana değer vermezler çekil köşene sen illa o ulasır
İstemiyor demek ki yeterince çabalamışsın hiç çabalamayanlar düşünsün
Telefonda görüşmeyelim biz dedi. Tamam diyip kapattım. Çaba görmek isteyen aşko kuşko tip ama engelleyene de çaba gösterilmez. Erkeğin çabasını görmek isteyen açık kapı bırakır engellemez
Aynen. O yüzden boş ver kendini yorma. Kurtarmak zorunda olduğun bir evliliğin yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?