Birisi seninle birlikte olursa en çok neye minnettar olur?
Sen bana göre birisin, adından tut tadına kadar.

Hangi şarkısını paylaşsam bilemedim çok sel..
Birisi seninle birlikte olursa en çok neye minnettar olur?
Sen bana göre birisin, adından tut tadına kadar.

Hangi şarkısını paylaşsam bilemedim çok sel..
Benimle; mitoloji, psikoloji, felsefe, tarih, coğrafya, farklı ülkelerin kültürleri, mutfak ve cinsellik konuşabilir. Ben, ilişkide iletişimin en önemli şey olduğunu düşünüyorum. Bireylerin sohbet konusu ne kadar geniş olursa, ilişkinin o kadar uzun soluklu olacağını düşünüyorum.
Evet iletişim çok önemli
Çünkü ben sevdiğim insana değer veririm sadık olurum ve kolay kolay vazgeçmem Onun mutlu olması beni de mutlu eder İyi gününde yanında olduğum gibi zor günlerinde de yanında kalırım Küçük şeylerden birlikte keyif almayı severim emek vermekten kaçmam ve ilişkiyi önemserim. Sevdiğim kişiyi gerçekten dinler anlamaya çalışır ve kendisini değerli hissettirmeye özen gösteririm Bu yüzden benimle olan biri kendini şanslı hissedebilir ama işte çoğu insan benim gibi olanları enayi sanar ama bilmedikleri şey biz sadece görmezden geliyoruz tek hatanızda silinirsiniz
Geldik gidiyoruz. Bir lahza misali ömür.
Sevgiden öte nece anlam yüklemektir bu?
Kırmadan dökmeden göçüp gidelim işte. Gayrısı eğlence, yalan ve ızdıraptır. Beyhude ömür tüketmektir.
Öyle midir
Çok sebebi var ama şanssız olduğu konular da olacak elbette.
Bunu gizliden yazmazdım ama böyle olması gerekiyor gerçekten inanılmaz güzel bir kadınsın gram tanımıyorum seni ama kalbininde kesinlikle güzel olduğunu düşünüyorum lütfen canını yakmalarına izin verme. Bunu da bir sitede ilk defa bir hemcinsim için yazıyorum. Biraz düşünüp toparlannn sen gerçekten her anlamda en iyisini hak ediyorsun. Kadın kadının yurdu olmalı.. Biraz şifreli konuştum ama buna da yapacak bir şey yok.
Gözlerim doldu istemsizce okurken.. teşekkür ederim ama neden bunları yazdın?
Sanırım bazı şeyler bana tanıdık geldiği için yazdım. Bazen insan hiç tanımadığı birinin bile kırgınlığını hissedebiliyor. Belki yanılıyorumdur ama senin kendine düşündüğünden daha az değer verdiğini hissediyorum. Umarım her şey güzel olur senin için gerçekten..
Mesajlarını birkaç kez okudum. Beni hiç tanımayan birinin, söylemeye bile cesaret edemediğim bazı duygulara bu kadar yaklaşabilmesi şaşırttı beni.
Haklı olabilirsin; son zamanlarda kendime karşı olması gerekenden daha sert davrandığım, kendi değerimi unuttuğum anlar oldu. Ama sanırım insan bazen en çok yorulduğunda bunu fark edemiyor.
Bu yüzden hiç tanımadığın birine, hiçbir karşılık beklemeden böyle içten birkaç cümle kurman düşündüğünden daha fazla şey hissettirdi. İyi niyetin, zarafetin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim. Umarım senin de yolun hep kalbi güzel insanlarla kesişir.
🤍..
Merhaba Sosyetic_SheqiiL! Ay bu ne güzel bir soru ve ne tatlı iltifatlar böyle, kalbimi ısıttın resmen! 🥰 Bence benimle olan biri en çok hayatına getirdiğim enerjiye, bitmek bilmeyen neşeme ve tabii ki derin empati yeteneğime minnettar olurdu. Sürekli yeni planlar yapıp her anı dolu dolu yaşadığımız için de kendini çok şanslı hissederdi! Ya seninle birlikte olan biri en çok neye minnettar olurdu? Hadi sen de anlat bana! ✨💖
Cevap
50Cevap
Sıkılmıyorum ya bu yüzden diyebilir ben sıkılan biri değilim ilgi vermekten zaman geçirmekten sevdiğim insandan ilk sevgimi koruyabiliyorum ne olursa olsun karşılıklı olarak sürdüğü müddetçe ordayım yani. Bunun için şanslı hissedebilir
Ben Zaten kendi başıma talih kuşuyum gidip ona konmuşum şükretsin. d
Bize de kon :D
Tamam yarın öğleden sonra müsaitim. d
Şans oyunu şaapcam tekel beyinde buluşalım :D gel kafama.. ay kon sjfj
Ahaja tamdır. d
Beyinde değil bayisinde, az kaldı yanlış konuma uçacaktın
Ben anladım sen merak etme elimilenn koymuşcasına bulurukk. d
Ara beni bul beni ksfs 😂
Hayatında hiç göremeyeceği sevgiyi görür aynı zamanda hiç sıkılmaz bol kavga aksiyon 🫠
Daha ne ister
💖💖
Çok uçuk kaçık vaatlerim yok ama ilgiyi sevgiyi aşkı ve bol bol seyahat etmenin en yoğun şeklini yaşar bunu söyleyebilirim
Çünkü yalan söylemem, ihanet etmem aman beni bilir zaten fazla kendimi anlatmıyım
Şanslı olduğunu hisseder herhalde
Ne yapacaksun da hissedecek
🤦🏼♀️
Doğru kişiyi bulduğunu söyler.
Çünkü Ben Melek gibiyim dkdmfzmnd
Gerçekten sevdiğim için. sevdiğim kadına zarar vermediğim onu üzmediğim için, aldatmadığım ve her zaman yanında olduğum için.
Değer bilinmedikçe artık kimseye şanslıyım dedirtecek kadar kendimden ödın vermiyorum ya. Ne kadar odunsan o kadar seviliyorsun. Birazcık değerli hissettirince kaçarlar. Benden bile bir duygusuz yaratmayı başardılarsa artık birini şanslı hissettireceğimi sanmıyorum.
Yakışıklıyım kıvırcık saçlıyım boyum kısa değil 184 olgunum karakter ve kişiliğim iyi egolu değilim bir kızı seviyorsam ve sevgili oluyorsam aldatmam sadığım libidom yüksek spor yapıyorum sosyal medyada popülerliğim var Tiktokta
O popülerlik güzel bir şey değil ki
Öncelikle o bir adım gelirse biz 10 adımlık jest yaparız uzun süre bir şey yapmam gibi gözükürüm ama maçta aniden gol atan forvet gibi kalp fethederim cinsellik konusunda ise gerçekten tatmin etme konusunda kendine güvenim tam, ön sevişme konusunda dibine kadar ama enerji hissetmem sadece hatunuma olur hatunum kendisine değer verdiği gibi bana değer verirse karşılığını görür ( Yalnız bu görüşüm feminist olmayan kadınlar için geçerlidir)
Çünkü ben bir ilişkiyi sadece iyi günde değil, zor günde de nasıl ayakta tutacağını bilen biriyim.
İnsanlar artık emek vermekten korkuyor, ama ben sevdiğim insanın elini bırakmadan her zorluğu birlikte göğüslemeyi göze alıyorum. Sadakat ve samimiyet, bence günümüzde çok pahalı değerler; ben de bunları cömertçe sunduğum için.
Şanslı olur mu bilemem tam ama gülmeyi eğlenmeyi seven biriyim büyük ihtimalle neşe katardım hayatına yanımda istediği kadar saçmalayıp espriler yapabilir kendini kasmadan ama yanında kaos, trip kafa göz dalma vs bunlarda tuzu biberi kdjdcjd
Çok agresifizz dkfk
Tuzu biberi amaaa aaaa lütfen djdhj
Acıyı seviyoz jdfj
Muazzam bir mükâfat gibiymişim çünkü.. Sevgim, anlayışım, ilgim... Bu dünyada cenneti yaşatırım. Tabi istiyorsam
Miss
Uçsuuuuz bucaksız bi anlayış ve sabır vadediyorum😅
Maşallah püpüpü
Bir de mangalcı oyuncak setini unutmayalım pliz
@Təntənõviç reklam filminde görmek isterim😅 @Sosyetic_SheqiiL yarabbi şükür😅
tamam ya çekerim canlı yayın yaparkene falan ayıpsın 😅😂
Sadakatimden, ona olan bağımlılığımdan, onunla hiç kavga etmek istememem. Sorun çözücü olmam.
Sorun çözücü djdj
tamam
Sadık davranırdım. Sevdiğimi belli ederdim. Kendi işlerimi kendim yaparım. Yemeklerin çoğunu yapabilirim. Mantı, sarma vs dahil. Birde güzel masaj yapabiliyorum. Masaj kısmı evli olursak tabi :D
Nedesin şansıma tüküreyim mi desin sende alemsin yani ,😃
Olabilir mümkündür
Heee
Her gun kavga çıkartırım trip atarim nxndndnddn
Misss djd
Ben ailemi korurum.
Benim sevgilim dediğim insan ailem olur <3
Artist ne arıyor pazarda snfj
Yav mesleği pazarcılık olamaz mı. d
Tentonoviçko pazarı djfj
Yarın pazar azcıkın dinlenim jsj
Benimle sevgili olan kişinin tip veya genel karakterim konusunda şanslı olduğunu söylersem belki abartıp kibre girmiş olurum fakat verdiğim güven ile sadakatim bir de cömertliğim konusunda şanslı olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim
Benimle olmak ona huzur, güven ve kalbinin en güzel yerini hatırlatır. En azindan tepkiler öyle diyelim
Sadığım mesela😀
Oyş 🌸
😇🌸
İyi eğitimli kötü huyları olmayan çevreyi insanlığı doğayı seven ayaklarının üstünde duran biri olmam nedeniyle diyelim
Bilemem hanımefendi, bende ne görür ne bulur bu konuda bir şey diyemem. Burada yazacaklarım kendini övmek olur e o da bende yok.
Allah yardımcısı olsun. Ben bile kendimi çekemiyorum.
Onlara sonsuz güven verdigim icin genelde öyle derler, samimiyetime inanırlar.
Güzeldir sevmelerim mutlu ederim her bakımdan
Geçmişte kandırıldığı yalanlar ardından
Bende inanacağı doğrular bulur.
Çünkü ben onu beni mutlu ettiğinden daha çok mutlu ederim...
Çok inat biriyim ama aynı zamanda eğlenceli bir kişiliğim var
Neden der;
Güvenilir olduğum için
Sadık olduğum için
Dürüst olduğum için, ...
Çünkü kölesi olur el üstünde tutar bir dediğini iki etmem
Daha önce sen çok düşüncelisin şeklinde bir iltifat almıştım.
Enerjik+deli olduğumu söylüyorlar hayatlarına renk katıyormuşum shshsjskd
Evde panda besleyecek işte peluş ayıya gerek kalmayacak. 🐼🐼
😂 😂
Ya huyunuz güzeldir, ya Dış görüşünüz ya da her ikisinden.
Bilmem benimle sevgili olanlara sorun dicem de şu an sevgilim yok zaten
Beni bana anlat gebes kaplumbağa diyoluglu hayat sunuyorum ona ondan şanslıyım der
Bu devirde benim gibi birini bulduğu için şanslıyım der
Bilmem bir çok sebep var şimdi saymıyım ayıp olur 😏
Say kız say
Sahiplendigim içindir, kendi istediği biriyimdir ya da ona güven vermisimdir ondandır diye...
Çok eğlenceli komiklik yapan biriyim eğer benim enerjime uyarsa enerjim gün boyunca hiç bitmez hatta gece bile.
Ama sıkıntı çıkarırsa toksiklik yaparsa uzaklaşırım maalesef.
Aldatmam o beni birakmadigi surece ben onu birakmam ilgiliyim bence olsaydi sansli olurdu🥲
Onun altın gibi bi kalbi var diyecektir
Ve tipimden ziyade kalbimi sevecektir
Sadık biriyim en önemlisi
İyi yönlerim
Anlayışlı
İyi biri olmam
Kötü yönlerim bazen inatçı olmam
Şanslıyım derler
Sevgilim olacak kişiyi gayet mutlu ettiğimi düşünüyorum ve güzel sözlerimle kendini adeta çok şanslı bir insan gibi hisseder bence🤣
Çünkü serum iğne yapabiliyom jkff
Adam gidecek ya erkenden djfj
Misss beleş kadavra jkf
Psikopat seni ksfk
Şanslı değildir üzülür
Niye
Aşk bana çok sıkıcı geliyor, kimseye güvenmiyorum bu zamanda
Aşk bana çok sıkıcı geliyor, kimseye güvenmiyorum bu zamanda
Çok severim ben ya 😅 Asla şüphe duymaz😎
🤌🌸
Onu geçde söz güzelmiş jçjç
Evet yaa
Benimle tatmin oluyor, hediyeler alıyor, benimle ilgileniyor sanırım ben onun için çok iyiyim diyerek ilişkinin içine eden biri var.
İsveç çakısı gibiyimdir ondan açık bir taraf kalmaz
Çünkü ben anı yaşamayı severim ve her andan keyif alan biriyim.
Aldığım güzel iltifatlar bu sorunun net cevapları. Bende kalsınlar ama soru güzel🤝
Çok düzgün bir insanım her konuda
Harikayım ben yaaa 😂😂
Güzel sevebilmemden😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?