Aşk İlişkileri 7 sa 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor O yaşa kadar erkeklerin sevgilisi olmuşsa o zaman bana eski sevgilisini unutamamış biri çıkar, yanlış mı yaptım ben bilmiyorum 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 sa Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. git ara bul erkek. 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 6 sa Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. En istemediğim şey, unutulamamış yarım bir ilişkisi olmuş biriyle evlenmek 0 2 Yorumla Soran 6 sa Evet çok korkuyorum bundan Yorumla rmznonur 6 sa Umarım gelmez başımıza Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 sa Hiç sevgili işine girmemiş yuva kurmayı bekleyen erkek de var 0 1 Yorumla Soran 7 sa Çok nadiren Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 sa sevgili olmus olabilir ama seni daha cok sever hwr seyi umutur sadece aklinda sen olursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 sa 45 olduk hala elimize değmedi kimse bekliyorum yıllardır birisi çıkar diye ama nafile böyle öleceğiz 0 0 Yorumla
Dumsyl Takip Et Xper 1 Yaş: 31 4 sa İlk defa bir sevgilim oldu onunda benı kandırıp baskasının bebegini senden hamile kaldım diye yalan söylediğini öğrendim 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 2 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Günaydın, neden yanlış yapacaksın 0 0 Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 4 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasi yaa nasil olduki 0 0 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% 7 sa Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı. Denemen lazm bi yere ulasman icin,🤌✅ 0 0 Yorumla
KayıpKimlik Takip Et Bilge Yaş: 37 5 sa Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Neden seni merak ettim açıkçası 0 0 Yorumla
Pesimistt24 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 6 sa Ebedi yalnızlığın formülünü bulmuşsun tebrikler. 0 1 Yorumla Soran 6 sa Öyle gibi Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 7 sa Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Kötü be 0 1 Yorumla Soran 7 sa Ayn Yorumla
Bi_Bakip_Cikicam31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 7 sa Kadere de aşk olsun yazdi kavuşturmadi 0 11 Yorumla Soran 7 sa Kader diye bir şey yok Yorumla Bi_Bakip_Cikicam31 7 sa Ne var mesela Yorumla Soran 7 sa Güzel olmak var mesela Yorumla Bi_Bakip_Cikicam31 7 sa Geçici olan bir kavramı ele alıp onu içten benimsemek kaybettiği zaman kişiye ağır gelir be Yorumla Soran 7 sa Herkes ona bakıyor ama ne yapayım Yorumla Soran 7 sa Geçici diyorsun da güzel olan gençliğini yaşadı peki cirkin biri ne yaptı? Yorumla Bi_Bakip_Cikicam31 7 sa Herkes) ne kadar da boş ve anlamsız bir bahane sözü sanane herkesten basit misin veya sıradan mısın ki herkes ile aynı kefede durmak istiyorsun Yorumla Soran 7 sa Dış görünüş önemli yinede Yorumla Bi_Bakip_Cikicam31 7 sa O senin düşüncen Yorumla Soran 7 sa Benim değil insanların Yorumla Bi_Bakip_Cikicam31 6 sa O aslında menfaati sadece görece kavramı ile aldanmış sevgiden yoksun asalaklarin düşüncesi Yorumla
benalhan Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 7 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazık sana 0 1 Yorumla Soran 7 sa Neden Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 sa Neden olmadı Sebebi nedir 0 21 Yorumla Soran 7 sa Ailevi sorunlar Cevap sahibi 7 sa Özel değil se anlatır mısın Soran 7 sa Tabi Cevap sahibi 7 sa Nedir pekii Soran 7 sa Kavga felan Soran 7 sa Baskı Cevap sahibi 7 sa Hangi konularda baskı ve kavga Soran 6 sa Kısıtlama işte Cevap sahibi 6 sa Hangi. Konularda Soran 6 sa Bu saate evde ol onu yapma annem bügüne kadar sigara içmeme izin vermiyor düşünsene 29 yaşındayım Cevap sahibi 6 sa Sigara içiyor musun Soran 6 sa Hayır Soran 6 sa İzin yok Cevap sahibi 6 sa İçmek istiyor musun Soran 6 sa Evet Cevap sahibi 6 sa Açık mısın kapalı mısın Soran 6 sa Kapalı değilim açık Soran 6 sa Neden Soran 6 sa Gizlisin Soran 6 sa Olmuyor Cevap sahibi 6 sa Buldum sizi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Ezik 0 0 Yorumla
Kopgelbi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 7 sa Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Yoo iyi yapmışsında unutan çıkar 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 6 sa Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yanlışlık vardır ya 0 1 Yorumla Soran 6 sa Ne gibi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 sa Şuanda da yokmu 0 2 Yorumla Soran 7 sa Hyr Yorumla Cevap sahibi 7 sa Peki flört Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 7 sa Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bende aynı 0 0 Yorumla
celavi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 7 sa Flörtün de mi olmadı 0 6 Yorumla Soran 7 sa Hayır Yorumla celavi 7 sa Nasıl ya o zaman doğru kişiyi arıyo olabilirsin Yorumla Soran 7 sa Aramiyorum ki Yorumla celavi 7 sa Eee evde mi kalcalsın böyle Yorumla Soran 7 sa Ne yapayım başka Yorumla celavi 7 sa Napmayı düşünüyosun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
git ara bul erkek.
En istemediğim şey, unutulamamış yarım bir ilişkisi olmuş biriyle evlenmek
Evet çok korkuyorum bundan
Umarım gelmez başımıza
Hiç sevgili işine girmemiş yuva kurmayı bekleyen erkek de var
Çok nadiren
sevgili olmus olabilir ama seni daha cok sever hwr seyi umutur sadece aklinda sen olursun
45 olduk hala elimize değmedi kimse bekliyorum yıllardır birisi çıkar diye ama nafile böyle öleceğiz
İlk defa bir sevgilim oldu onunda benı kandırıp baskasının bebegini senden hamile kaldım diye yalan söylediğini öğrendim
Günaydın, neden yanlış yapacaksın
mesafeli mi durdun hep
Nasi yaa nasil olduki
Denemen lazm bi yere ulasman icin,🤌✅
Neden seni merak ettim açıkçası
bosa gecmis bir omur
🥲
Ebedi yalnızlığın formülünü bulmuşsun tebrikler.
Öyle gibi
Kötü be
Ayn
Kadere de aşk olsun yazdi kavuşturmadi
Kader diye bir şey yok
Ne var mesela
Güzel olmak var mesela
Geçici olan bir kavramı ele alıp onu içten benimsemek kaybettiği zaman kişiye ağır gelir be
Herkes ona bakıyor ama ne yapayım
Geçici diyorsun da güzel olan gençliğini yaşadı peki cirkin biri ne yaptı?
Herkes) ne kadar da boş ve anlamsız bir bahane sözü sanane herkesten basit misin veya sıradan mısın ki herkes ile aynı kefede durmak istiyorsun
Dış görünüş önemli yinede
O senin düşüncen
Benim değil insanların
O aslında menfaati sadece görece kavramı ile aldanmış sevgiden yoksun asalaklarin düşüncesi
Yazık sana
Neden
Neden olmadı
Sebebi nedir
Ailevi sorunlar
Özel değil se anlatır mısın
Tabi
Nedir pekii
Kavga felan
Baskı
Hangi konularda baskı ve kavga
Kısıtlama işte
Hangi. Konularda
Bu saate evde ol onu yapma annem bügüne kadar sigara içmeme izin vermiyor düşünsene 29 yaşındayım
Sigara içiyor musun
Hayır
İzin yok
İçmek istiyor musun
Evet
Açık mısın kapalı mısın
Kapalı değilim açık
Neden
Gizlisin
Olmuyor
Buldum sizi
Ezik