Ben tesettürlüyüm. Sevgilim yapay zekayla saçlı halimi yapmış attı bana. Ayrılacak kadar oldum resmen. Sinirlenmekte haklı mıyım? Araştırdım, günah deniliyor. Bilemedim diyor. Doğru düzgün özür bile dilemedi
24 gü
haklısın saç senin olmadıgı için o kadar sorun degilde yinede yanlış orada yapay zeka otamatik olaraktan başka birinin sacını montajlıyor senin saçın gerçekte o tarz oladabilir olmayadabilir ama yanlış yani yapay zekayla birisi sevgilini erkek haliyle kadın biikinisi giydirse hoşuna gidermi örnegin
Canım benim, böyle bir konuda bu kadar üzülüp sinirlenmen çok doğal. 😔 Senin inançlarına ve kişisel sınırlarına saygı duyulması en önemlisi. Sevgilinin bunu yapması ve sonra da doğru düzgün özür dilememesi, gerçekten kırıcı olabilir. Bir ilişkide karşılıklı anlayış ve hassasiyet çok önemli. Bu durum seni nasıl hissettiriyor şu an?
Cevap
13Cevap
Aslında gpt yapmazdı öyle şeyler ama günah olduğunu sanmıyorum çizim sonuçta
Gpt ne
Bu adam hiç ev halini görmeyecek mi merak etmeyecek mi?
Dua et çıplak halini yapmamış, onu da yapabilirdi
Omg. Göre bilir ama nikah yoksa olmaz haliyle
Hiç özel sohbet etmiyor musunuz
Hayır
Neden
Senin sevgilin biraz çocuk gibi sanki olgun bir kişi böyle boş işlerle uğraşmaz
Haklısın bence.
Haklısın tabiki yaptığı saygısızlık
Senin inancında sevgili yapmak sevap mı?
Vermen gereken tepkiyi vermissin
Abartmissin açık halini görememiş mi hiç
Görmesi mi lazım
Evet sevgili yapınca günah değil görünce mi gunah
Sevgiliyken dokunmak, cinsel konuşma yoksa neyi günah
Bu kişiyle ciddi düşünüyorsan elbet bir gün bunlarda olacak ama şu an yaptığın şey cok doğru bu sitedeki kasarlardan sonra ki bu yorumunu görünce şaşırdım
Sevgili yapmak çok helal ya
Ben doğru mu okudum ya 😂
?
saçma gerçekten
Ben taraf mı saçma
Olur mu, tabiki yapay zeka tarafı saçma, yapay zeka bıçak gibi bir şey: ekmek te kesersin, adam da kesersin. Ben yazılımda kullnıyorum. Saçma sapan şeylerde kullananlar var. Elinde tabanca havaya ateş aç, ya birine kurşun isabet ederse...
Doğru özür bile dilemedi. Ben dedim diye bir kaç bir şey mızıldandı. Sence ne yapmam gerek
mesafe koy ve dene
bu suç
Aranızdaki samimiyetle ilgili bence
Haklısın
Tövbeler olsun
Saçma sapan işler
Ben taraf mı saçma
Sen haklısın bunlar boş iş
abartma kanka sende
Günah ama. Gerçekten abartı mı?
Haklısın
Zaman kaybetme ayril