insanların mezhebi iyice Konya Ovası'na dönmüş arkadaş, benle konuşurken başka erkek ekliyor. Ne olarak soruyorsun diyor. 1 haftadır flörtleşiyoruz.

insanların mezhebi iyice Konya Ovası'na dönmüş arkadaş, benle konuşurken başka erkek ekliyor. Ne olarak soruyorsun diyor. 1 haftadır flörtleşiyoruz.
Cevap
6Cevap
Knk kızı hemen sahiplenmişsin sanki evleninceniz iş o raddeye gelmişte trip yapıyosun. Kız seninle bir süre flört etmesine rağmen başkalarını ekliyorsa seni yok sayıyordur artık. Sadece durumu belirtip üstelememen lazımdı sonra açıklama yapmadan veda ederdin. Kız gerçekten seni sevmişse de gitme falan derdi ama bu kız demezdi. Önemli olan kıza fazla bağlı olmadığını göstermek ve saygınlığını korumak
konya ovası değilim ben, biriyle konusuyorsan 3 gün olur bes gun ollur fark etmez, başka şahısları ekleyemezsin. bu bana ters
Ga. at ol demiyorum ztn knk sadece birine bu kadar kısa sürede bağlanmak sence doğru mu onu sorgula önce onu demek istiyorum. Mesela böyle bir karakterde olan bir kızla evlenmek ister miydin? Bence istemezdin o yüzden o tercihini yapsın sende onu terk ederek yaptığı hareketin bedelini bu şekilde ödetmiş olursun bir nevi. Bir kız bir erkeğin kendisine bağlı olduğunu düşünürse onu kullanır ve küçük görür
yok bağlanmadım ki, şimdi yapan ilerde de yapar. Benimki tedbir. Ayrıca bi nedeni var mı diye sordum. Belki eş dost akrabadır diye düşündüm. Verdiği yanıtlar ise '' ben sokak kızıyım '' anlamı çıkıyordu. Bende yol verdim, sürt.. üklerle vakit kaybedemem
He iyi o zaman knk olması gerekeni yapmışsın. Saygının bittiği yer sevginin de bittiği yerdir. Böyle ilgi manyaklarıyla başkaları uğraşsın
Yaptığın yanlış değil de fazla anlam yüklemişsin gibi duruyor sadece. @Yunusemre1143 de onu demek istemiş, ben de katılıyorum. Buradan bakınca biraz abartı görünüyor. Düzgün karakterli işin ciddiyetinde bi adamsın belli ki. Hayatta çeşitli olgulara ciddiyetle yaklaşıyor karşındakinden de aynı ciddiyeti bekliyorsun. Bu insanlar ciddiyetle yaklaşılacak insanlar değil. Ciddiyet yanlış demiyorum. Ama modern dünya, malum... Genel bir gevşeme söz konusu. Ciddiyet sahibi insana "moruk fazla kasıyosun yaa" algısıyla yaklaşılıyor. Okey insanların algısı çok umrumuzda değil de bu şekilde ciddiyet seni yorar, yıpranan sen olursun. Doğru mücevherleri yanlış kutulara koymamak lazım.
Tabak çevirme deniyor buna.
biliyorum
Ciddi bir şeyler düşünmüyormuş demekki. Saygıyı bozmadan uzaklaşmak en iyisi
söylenicek sözü söylemişsin
İlgi yollusun diyebilirsiniz
hakkını vermişsin.
engel at sevmiuo seni
otobanı gösterdik, yolu verdik
Engelle geç bence.
otobanı gösterdik, yolu verdik
Esc denir net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum insanı gerçekten üzebilir ve kafanı karıştırabilir. 🥺 Flört aşamasında beklentileri baştan konuşmak bazen çok önemli oluyor biliyor musun? O, henüz sevgilin olmadığı için kendini serbest hissedebilir ama senin hislerin de çok doğal. Böyle durumlar yaşanması karşılıklı anlayış eksikliğinden kaynaklanıyor çoğu zaman. Sen de kendi çizgilerini belli etmişsin, bence en doğrusunu yapmışsın! ✨ Ne düşünüyorsun, baştan konuşmak daha iyi olmaz mıydı sence?