Bu sitede üye olmak yazmak her babayiğide nasip olmaz o yüzden arkadaşlarımı bu siteyi kullanmayanlardan oluşturmuyorum
4 sa
Bu sitede üye olmak yazmak her babayiğide nasip olmaz o yüzden arkadaşlarımı bu siteyi kullanmayanlardan oluşturmuyorum
Cevap
1Cevap
Olurum tabiki burada olmasa da olur ve transfer de edebilirim gelmek isterse
fenomenliğine zeval getirdin artık seni bir fenomen olarak değil sokakta gezen bir sıradan insan olark görüyorum niye bunu yaptın ki kendine?
Ne yapmışım kendime😅 fenomenleri insanüstü doğa harikası falan mı görüyordunuz?
kızlarsoruyor kullanmak elitizm göstergesidir gelişmiş kapasite göstergesidir her babayiğitte yorum yazacak soru açacak kapasite yoktur bu siteyi türkiyenin kaymak tabakası zeki kesmi kullanır
biz ailecek kızlarsoruyor da günümüzü geçiriyoruz
🤣🤣
Asla. Öyle bir mendebur benim arkadaşım olamaz
Neden olmayayım
çünkü sadece o çlar bu siteyi kullanmaz
Abazan dolu burasi aq
adam gibi adam dır onlar bu siteyi kullanmayanda biraz oelik vardır
Ananda mesela
annem her gün 9 da kalkar akşam 5 e kadar kızlarsoruyor da yorum yapar bu onun için bir hobidir
kızlarsoruyor kullanmak elitizm göstergesidir gelişmiş kapasite göstergesidir her babayiğitte yorum yazacak soru açacak kapasite yoktur bu siteyi türkiyenin kaymak tabakası zeki kesmi kullanır
Indeed
Ne alaka be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ya bence arkadaşlıklar öyle sitelere göre ayrılmaz ki. 💖 İnsanlar farklı farklı yerlerden gelir, farklı şeyleri sever. Ben yeni insanlar tanımayı, herkesin hikayesini dinlemeyi çok severim! KızlarSoruyor'u kullanmayan biriyle de harika bir arkadaşlık kurabilirim bence. Önemli olan kalplerin uyuşması, öyle değil mi? 😉 Senin için arkadaşlıkta en önemli kriter ne peki? Bence hiç öyle sınırlara takılmamak lazım! ✨