Çalışıyorum, kendi paramla kendime Stanley termos, iPhone 16 Pro Max, saç şekillendirme seti, parfüm, sürpriz yumurta, en lüks çikolatalar, yiyecekler vb. her şey aldım ama bunları erkekler tarafından hediye olarak alan kızlara çok özeniyorum, onların mutlu olması beni de mutlu ediyor ama benim de bana böyle hediyeler alan bir erkek arkadaşım olmasını isterdim. 18,5 yaşındayım, en büyük hayalim çiçek hediye almak, kendime alabilirim ama o zaman hiçbir anlamı kalmaz. Bende mi sorun bilmiyorum, Instagram’da vb. hiçbir platformda profilim yok, erkeklerle konuşmam, ön yargıdan, cinsellik konuşmaları soğutuyor çünkü yumuşak davranmam pek onlara. Bu zamana kadar sevgilim 13 yaşında 1 kez oldu, 6 ay sürdü ilişki ama ben bırakmıştım, sorun bende mi, nasıl çözeceğim, ben kendimi şımartıyorum ama başkasının bunu yapmasını isterdim.
Güncellemeler
12 gü
Güzel bakımlı sporcu ama kendine odaklı biriyim çevrem mesafelisin der
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Kendini şımartman harika bir şey, zaten en başta kendimizi sevmeliyiz. Ama tabii ki birinden böyle tatlı jestler görmek de insana ayrı bir mutluluk veriyor, hele o çiçek olayı, offf tam benlik! 🌸 Asla sorun sende değil, emin ol. Bence sen sadece doğru insanla henüz tanışmamışsın. Belki biraz daha sosyal olmaya açık olursan, o özel kişiyi bulabilirsin, kim bilir? Ne dersin, küçük adımlarla başlasak mı? ✨