Bir kızı erkeği görüp beğendiniz veya erkeği onun hayatında biri olduğunu bilmediğiniz için bekler misiniz yoksa kaçmasın diye hemen haber mi salarsınız
17 gü
Bir kızı erkeği görüp beğendiniz veya erkeği onun hayatında biri olduğunu bilmediğiniz için bekler misiniz yoksa kaçmasın diye hemen haber mi salarsınız
Cevap
3Cevap
Spor salonundansa 2. Görüşte dışardaysa ilk gördüğümde
Nasipte varsa yıllar sonra bile olur erkeğe ilk adım atmam
Hic birsey yapmıyorum ya
Niyeki ya
Hayır ya dene yine
Oyle ama beğenirsen adım at en azından umudunu kaybetme
Hayır karşına birisi çıkarsa adım at tamam mi
Hayir ben kızım erkek olsam koşarım
Herkes öyle değil ya zaten doğruyu bulman için yanlışlara denk gelirsin. Eğer o yanlışlardan birini kabul etmiş olsaydın doğruyu aramazdin.
Ben de öyle oldum. Hevesim kaçtı sanıyorsun ama kendin gibi birini bulunca o heves sıfırdan tazeleniyor. Sadece olmayacak kişiyi başından az da olsa kestirip duygularini onda kaybetmeden bitirebilmek önemli bundan sonrasında.
Bende diyorum bu kiz beni nasil anliyor. Kendim gibi birini bulunca can suyu gelmiş gibi oluyor ona eminim. Evet olmayacak kişilere hic yanaşmıyorum zaten en baştan zamanını çalmıyorum. kimsenin. Ve cok haklısın ayni seyi düşünüyoruz. Yasin da küçük helal olsun olgun düşünüyorsun
Teşekkür ederim sen de uyumlu rahat kasmayan birine benziyorsun. Guzel ozellikelr bence. Ben inanıyorum en güzelini bulucaksin. Umarım en kısa zamanda karşına doğru kişi çıkar.
Bende teşekkür ederim güzel sözlerin için. Rahat kasmayan biriyim yerine göre. Sen nasil birisin merak ettim. Ne diyim bi anlık mutlu ettin en azindan senin gibi insanlarin varlığını bilmek de bir umut ışığı... ben artık karşıma çıksın ya da çıkmasın demiyorum. Hiç birsey demiyorum. Senin de karşına umarım doğru kişi cikar hep mutlu olursun.
Ben çokça üzüntü ve kayıp görmüş biriyim belki olgunluk ordan kaynaklıdır daha önce de bu yorumu yapanlar oldu aslında çok olgun oldugmu düşünmüyorum. Çünkü çocukluk yaşanmadan yetişkinlige geçmek zor. Şu anda ilk defa konuşurken gözlerimin parladığı birine denk geldim. Ama ona ulaşmam zor ve ilk adımı atacak karakterde biri değilim sadece nasipse olur diyorum.
Üzüntülerimi üzerinde çok durmuyorum herkes yaşıyor bunları hayat bu şekilde ilerliyor teşekkürler. Ona ulaşmam su şekilde zor. O benim kuzenim ve onu ilk defa gördüm. Misafirlikte denk geldim ve sadece bayramdan bayrama gidilen bir misafirlik.
Kuzen evliliğinden hiç hoşlanmam ve kuzenlerimle kardeş gibiyim ama ilk defa gördüğün birine karşı akraba gibi bile hissetmiyorsun
Saglik açısından mi
Biliyorum maalesef
Çok umutlu bir vaka değil zaten ya
Ben 23 o 31
guzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooo, bu tam bir ikilem ya! Ben genelde kalbim pırpır ediyorsa beklemeyi pek sevmem, hemen bir elektriklenme olur. ⚡️ Göz göze gelip, belki ufak bir gülümseme yollayıp ilk adımı ben atarım ya da bir bahane bulurum konuşmak için. Hayatında biri olup olmadığını da ufaktan anlamaya çalışırım tabii. Sen ne yaparsın bu durumda? 😍