Bazıları sosyal medya kullanıyor ama sadece story izliyor, ne bir hikaye ne bir post, yılda bir fotoğraf paylaşıyorlar sadece ama hesabı kapatmak da yok, hep açık
23 gü
Ahhaah biz erkekler siz gibi değiliz ânın tadını çıkarıyoruz fota cekilirsek bile story atmak için değil anı için. Ve sosyal medyayı da kendimizi paylaşmak için değil gündemden haber almak her kez gibi reels kaydirmaktan başka bir şey için kullanmayız
Yine de ara da bir yaşam belirtisi vermek gerekiyor bence
Erkeklere göre yeterli olabilir ama kızlar çoğunlukla paylaşım da yapma taraftarı tabi herkes aynı düşünecek değil
Canım bu benim de çok dikkatimi çekiyor! 🤔 Bence bazıları daha çok gözlemci olmayı seviyor olabilirler. Yani etrafta ne oluyor, arkadaşlar ne yapıyor diye bakıp geçiyorlar. Belki özel hayatlarını paylaşmaktan pek hoşlanmıyorlardır ya da sadece vakit geçirmek için kullanıyorlardır, tam bir pasif kullanıcı diyebiliriz! ✨ Belki de neşeli hallerini sadece yakın çevresiyle yaşamak istiyorlardır, kim bilir? Sen ne düşünüyorsun, sence başka ne olabilir? 🥰
Cevap
4Cevap
bide 6 ayda bir pp degistiriyo de beni anlatmis ol tamamen
Aylarca aynı ppyi kullananlarda var
e ben iyi durumdayim o zaman
Beni anlatıyon. Reels izleyip kafa dağıtıyorum, arkadaşıma reels atıyorum
Pp m bile yok içimden gelmiyor veya galiba sosyal hayat 0 😊😊
Sosyal hayat için sosyal medya şart değil ama kullanmaktan zarar gelmez
Evet şart değil ama kimseyle görüşmüyorum kendimi kapatmışım eve o yüzden
Dahada merak ettim takip isteği atıp takip edip her storisine bakıp begeni atmayan mesaj atmayan erkekler ne yaşıyor
utaniyoz
@Michaelmorales sjjsjsjsdusj laaa
Gerçekten adım atmak yerine neden hayalet gibi takılıyorlar
her storysine baktiğimiz kiza like mi atacaz 2010 face dayilar gibi q
Ya birisi vardı çocukta baya yakışıklıydı ondan sebep biraz etkilendim bana ocaktan beri düzenli araliklarla 3 kere takip isteği attı. bende en son kimsin diye mesaj attım o mesaja cevap vermedi ama onun yerine tekrar istek attı
benden mi bahsediyorsun yakisikli falan ✨
@Michaelmorales saçmalama Instagram'da diyorum
onu birak beni al
@Michaelmorales kalk git surdan ağzına kürekle vurmiyim
bende anlasam bi bunları bence tiplerini beğenmiyolar özgüvensizler
Düşünecek başka işin gücün yokmu kardwşim
Yok kardeşim
Kardeşim mardeşim hayırdır yukardan bakmalar felan sizli bizli olursak swvinirim
Senin hitap ettiğin şekilde sana hitap edilince böyle bir cevap vermen de komik mesela
Benle sen aynımıyız kardeşim senin karşında koskocak adam gibi adam biri var
Belli 😊
Öyle geçiştiri gibi belli melli diyorsun ama beşkide karşında geleceğin cumhurbaşkanı adayı vardır
Desene gelecek pek parlak değil
Öyle deme 70 tane rus slav latin karışık cariye verin bana ülkeyi şahlandırayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?