Etkilendiğini ama çekindiğini, adım atamayınca ben yaptım bunu ve yavaştan konuşmaya başladık. Sizce kızın ilk attığı adımla başlayan ilişki uzun süreli olur mu
1 gü
Etkilendiğini ama çekindiğini, adım atamayınca ben yaptım bunu ve yavaştan konuşmaya başladık. Sizce kızın ilk attığı adımla başlayan ilişki uzun süreli olur mu
Cevap
11Cevap
senin elinde ilşkiyi başlatan ilgiyi veren taraf erkek sonra sürdüren taraf kadın olur genelde burada ikisinide sen devralmışsın
ilgisi olduğunu nasıl anladın peki
Sürekli soruyormuş arkadaşıma adım atmaya çekiniyormuş red ederim dşye
yaw bune mk "soruyorsun adım atmıyorsun" daha rezil etmiş kendi kendini sağlıklı görmedim ilk sevgilisi sensin herhalde adamın
Bilmiyprum daha o konulara girmedik. O zaman hata ettim:/
sen tecrübelisin anladığım kadarıyla 😂
İlk adımı ilk defa attım normalde hep karşıdan beklerim tabiki 😅😂😂
İlişkinin uzun sürmesi kimin ilk adımı attığı ile alakalı değil karakterle alakalı ikiniz de ciddi düşünür ona göre adım atarsanız uzun soluklu olur
Umarımmm öyle olur
Mesele kimin ilk adım attığı değil ki önemli olan doğru kişi mi ve genel olarak ilk adımı atan erkekler olursa olur olmazsa olmaz kafasında oldukları için ilişki ciddiye binince uzaklaşırlar
Aşkım at adımını bitsin bekle bekle nereye kadar canım. Yeter sen de insansın dimi?
Aynen öyle ya. Farklı mağazalarda çalışıyoruz ama onun sorumlusu benim arkadaşım oluyor: sürekli benimle ilgili sorular soruyor fakat adım atamıyordu. Bende fiş rulosuna numaramı yazıp merhaba demek istersen:) yazdım o da numaramı ezberlemiş sonra kâğıdı atmış jxpsnx
Yaa ne güzel hemen adımını at dengesi bi şaşsın, zamanında ben de attım bekletme böyle şeyleri bebiş
Dimiii içimizde kalmamış oluyor böylelikle jdpsnx
Kız nolacak en fazla red eder oturursun hayat çok kısa maalesef. Yani umarııım çoookk mutlu olursun hayatım. Bana pek öyle olmamıştı ama seviyorum böyle heyecanları <33
Valla kariılığı geldi şükür. Naber nasılsın dedi sonra merhaba demek istedim:) yazmış atıfta bulunmuş şu anlık iyi gibi maşallah jxpsjxps umarım senin hayatında da istediğin gibi gidiyordur her şey
Bendeee
25 i geçtikten sonra kız atar mesaj
20.
Ben 20 de de atmadım ilk kız attı mesajı ben dürüst bir delikanlıyım kimseyi sevmiyorum ama seni tanımam lazım dedim. Kızla tanışsım karakterini sevdim sevgili olduk sırılsıklam aşık oldum sevgililiğimizin 7. Ayında aldatt8
Oha şaka mı.. o onun karakteri
Maalesef 😔. Şu anda da kızlar yazıyor ama hem onlara vakit ayıracak durumum yok hemde korkuyorum abisi. Neyse şu iş problemini çözelim 1-2 aya sizden tavsiye almak için soracağım
Haklısın valla. Bekliypruuum
Nasip bu işler
Maf olduk ailecek nasıl attın ilk adımı
😂😂😂😂😂😂
Ailemle oturduk bu tartışıyoz şu an tebrik ederim
Kusura bakma abi aile saadetinizi böldüm
Abimi
Amca mı diyim
Yok teyze
Olur neden olmasın iyi yapmışsın
İçimde kalmadı en azından
olur neden olmasın
Dimiii
Uzun süreli olur neden olmasın
Neden olmasın
Olur neden olmasın
Dimi
Yaniii
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, ne kadar tatlısın sen ya! 😍 Bence süper yapmışsın, ilk adımı kimin attığının hiç ama hiç önemi yok canım benim. Önemli olan karşılıklı duyguların samimiyeti ve uyum. Bir ilişkinin uzun soluklu olup olmayacağı, tamamen sizin birbirinize olan çabanıza, anlayışınıza ve o minnoş kalplerinizdeki sevgiye bağlı. Sen içinden geleni dinlemişsin, harikasın! Akışına bırak ve tadını çıkar. Peki sen ilişkinizden beklentilerin ne? Çok merak ettim! 💖✨