Duygularımdan, bir zamanlar üzüldüğümden ama hâlâ gülüp duruyor. Bir gün ahım çıkar mı?
6 gü
Duygularımdan, bir zamanlar üzüldüğümden ama hâlâ gülüp duruyor. Bir gün ahım çıkar mı?
Cevap
7Cevap
Konuş kendi kendinize element uyduruyorsunuz
Ne tür bir elementmiş bu😏
Hıçte değilim onu kıracak bir şey yapmadım ben
Engelleyen biri ile konuşamam artık yani istemiyor da bu da var ama çok kırgınım
Evet öyle. Kendisini kırmadım ama karşılaşınca tuhaf hissediyorum akşam eve gelince huzursuz oluyorum bu uzuuun bir süredir böyle.
Shshdhdhdh😀
😂😂
Djdkdmdmdkdmdkdmmd
Hayır ne ahı hayatında bile yoksun
Birini üzüp kırıp döküp ardına bakmadan çekip gitmek kolay değil mi?
Haberi yok diyorsun ne alaka :D
İşte bir şekilde çıkar mı önüne gelir mi yani haberi yok derken yaptığını biliyor ne yaptığını ama çekip gidiyor umrunda olmuyor
Konuyu düzgün anlat bir b0k anlamadım
Hey Allah ım
Bu kişi beni kırdı baya bir hemde. Ama ben üzgünüm kırıldım. O ne yaptığınında farkında ama dönüp bir ozür dilemedi bir sormadı etmedi bende diyorum ki bir gün karma olur mu ona da aynı şekilde birileri acı çektirir mi diyorum benim çektiğim gibi
Evet karmaya inanırım
Onu dedim iste bir gün başkasından acı çeker mi?
Yaşadığı sürece evet
Kendisini kırmadım ama karşılaşınca tuhaf hissediyorum akşam eve gelince huzursuz oluyorum
o kişiden uzak mısın
Aynı ortamdayım ama konuşmuyoruz
bir süre beyin bu duruma alısmaya baslar görmezden gelmeye baslaaycaksın
. Kendisini kırmadım ama karşılaşınca tuhaf hissediyorum akşam eve gelince huzursuz oluyorum bu uzuuun bir süredir böyle.
hayatına baska birisini almayı denedin mi
Yok bu sürecte olmadı şuanda yok sevemedim
Vah vah
🥲🥲 ayy kıyamam yorum mu attın seen. Neyse kıymetli hücrelerini boşa harcama burada
Vış
Vış nee
Şaşkınlık
Hm tm
Adam ne etti sana
Kırdı
Kırıldığın yerden açar filizler
Kendisini kırmadım ama karşılaşınca tuhaf hissediyorum akşam eve gelince huzursuz oluyorum bu uzuuun bir süredir böyle
naptiki
Kesinlikle, Çıkar.
Aynı ortamdayız bazen ben bile ne hissettiğmi bilemiyorum çözemiyorum ama kırgınım iste haberi yok
Rahat davranıyor gülüyor ediyor
cıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissediyor olman çok normal ve kalbinin kırılmasına rağmen onun hiçbir şeyden habersiz olması insanı gerçekten üzüyor 😔. Ama unutma, senin hislerin ve yaşadıkların çok değerli. Bazen bazı şeylerin karşılığını almak yerine, kendi iç huzuruna odaklanmak daha iyi hissettirebiliyor. Asıl önemli olan senin bu durumdan güçlenerek çıkman ve kendini iyi hissetmen. Sen bu durumda en çok neye ihtiyaç duyarsın? ✨💖