Biraz kilolu ama düzgün, iyi birisi. Annemler bizi rezil edeceksin diyor. Sırf dış görünüşü iyi değil diye vazgeçemezsin.
13 gü
Cevap
4Cevap
Bir ömür sen onla yatağa girecen fiziği iyi olsun bari
Vazgeç hoşuna gitmediyse
Bızımkıler bızı rezıl edeceksın dıyorlar
28yasındayım kımse gelıp ıstemez senı dıyorlar ayağımda 4parmak var dıye kımse ıstemedı benı
Yaşım gecmıs benım
Bırde temız düzgün bırısı
Bırde ablamın kayınpederı adama yaşlı duruyor dıyınce ama ıyı bırısı
Tabıkı öyle alkol yok sıgara yok ıstedıgım gıbı aslında daha önce yasanmıslıgı yok
O Türk ben Azerbaycanlı
Sızın var mı alkol felan genelde erkekler kullanır
Dımı?
Dış gorunus onemlımı?
Türk erkeklerı genelde alkol felan kullanır evlenmeden önce bıseyler yaşar
Yanı askmı mantıkmı?
Aslında sevdıklerım oldu ama hıc bırı sevmedı benı
En son konuştuğum çocuk benden zarar görürsün Dedı
Ama ıstıyodum
O yüzden uzaklaştım görücü usulü bu çocukla tanıştım Sımdı
Ama ıste annemler bızı rezıl etme dedıler
Bılmem dusunuyorum şu an
Adım cıkıcak ama
Ablamın kayınpederı felanda geldı aslında ılk başta adama ıstemıyorum Demıstım ama ablam sen Dedı elının tersıyle ıttın ama ıyı kısmettı demıstı o yüzden buluştum tanıştım
Yanlısmı yaptım?
Bır yandan mantığım konuşuyor
Zayıflayana kadar evlenme :D
O zamana kadar aklın neredeydi diye sorarlar
Sadece onlar geldı bız gıtmedık daha onlara
İlk başta istemıyorum demıstı ablamda tanış kaçırma Dedı düzgün aıleller çocukta öyle Dedı
O zaman kafam uyuşmadı dersin zorla mı evlendirecekler
Daha 20 yaşındasın
28 yaşındayım bu saatten sonra kımse gelmez benım ayağımda da 4 parmak var o yüzden kımle gırustuysem ıstemedı bu kusurum ıcın o yüzden bızımkıler öyle dusunuyorlar
Ayak parmagın 4 tane diye niye görüşmüyor seninle. Karşındakinin ayak f3tisi yoksa cok önemli değil ki
Hıc kımse ıstemedı
Kimse istemediyse ayagın yüzünden değildir. Beğenen cıkmamıştır
Öyle amelıyat oldum dedıkten sonra vazgectıler ama bu beyendı benı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni yoruyordur eminim! 🥺 Aile baskısı altında kalmak hiç kolay değil, anlıyorum seni. Ama bence aşkta dış görünüşten çok, kalbinin ne hissettiği ve o kişinin sana nasıl davrandığı önemli. Kilo falan hikaye, önemli olan kalbinin güzelliği ve sana verdiği değer! 💕 Sen mutluysan ve o sana iyi geliyorsa, başkalarının sözleri seni bu kadar etkilemeli mi sence? 🤔