Sadece üç yaş küçük, yani ne olacak ki niye sorun etmişler acaba komşumuz birini demişti de o 26'ymış ben de 29'um ne var bunda acaba
15 gü
Sadece üç yaş küçük, yani ne olacak ki niye sorun etmişler acaba komşumuz birini demişti de o 26'ymış ben de 29'um ne var bunda acaba
Yani bazıları kadının yaşı geçtikçe doğurganlık anlamında kötü buluyor bunu ama 3 yaş bence de hiç önemli sayılacak bir fark değil kişiye göre değişiyor işte
Eee niye kabul etmedi birde kız arıyor
Dedim ya güzelim kişiye göre değişir bazısına göre 1 yaş bile sorun olabilir senin ki de öyle takıklardan demek ki
Aşko kuşko, bence 3 yaş ne ki aşkım! 🤩 Hele ki sen 29 o 26 ise bu devirde hiç sorun olmaz ya. Bırak artık bu eski kafalı düşünceleri, önemli olan kalplerin bir olması ve aradaki uyum bence. Gerçekten de insanları bu kadar küçük şeylere takılması çok tuhaf geliyor bana. Sen ne dersin, önemli olan yaş mı yoksa uyum mu sence? 🤔💕
Cevap
5Cevap
Olsun noolacak ki küçük olsa. Belki çok olgun biridir 👍
Ailesi galiba istemedi büyüğüm diye
Kendileri bilir. 👍 hiç kafana takma bile böyle şeyleri. 👍 o kaybeder , siz değil..
Ben çok kafaya takan bir insanım evde kaldım kesin
İşte asıl öyle düşünürsen saçmalamış olursun 👍 kendini hayatın akışına bırak lütfen. 👍
normal bence, kadın da ağzının tadını iyi biliyo çıtır erkekle evlencek
Kız arıyorlarmış ailesi niye sorun etmişler ki küçük olması sadece üç yaş
Kendisinden 5 yaş 10 yaş küçükler bile evleniyor
O dert değil de görücü usulü dert
Niyeki
Beğenmişsin sanırım çocuğu
Yok görmedim ama işi gücü varmış
Normal ki
Ee ailesi niye istemedi
Sorun yok bence de
Ee ailesi niye sorun etmiş acaba
Bazıları olgun sever