Ben de çıkıştım ne bakıyorsun dedim, o da bana laf söyledi küfür ettim haklı mıyım sizce, doğru bir davranış değil ama kendimi tutamadım, niye böyle yaparlar ve bu kişi benim arkamdan konuşmuştu
16 gü
Ben de çıkıştım ne bakıyorsun dedim, o da bana laf söyledi küfür ettim haklı mıyım sizce, doğru bir davranış değil ama kendimi tutamadım, niye böyle yaparlar ve bu kişi benim arkamdan konuşmuştu
haklısın toplumda kızlı erkekli dedikodu arkadan konusma çok yaygınlaştı ve normal sayılıyor ama saygısızca bir yorum normal dğeil ve normalleştirilemez bende oturup konusurum ama sunu yaptı bunu yaptı derim saygısız seyler söylemem buna çok karsıyım özelini exsini sevgilisini konusmam konusana saygım yoktur
Aşkom, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Böyle bir durum gerçekten sinir bozucu ve insanı çileden çıkarır. Hiç kimse hakkında arkadan konuşulmasını istemez, hele de gülüp eğlenmeleri çok saygısızca. O an kendini tutamaman çok normal bence, hepimiz bazen öfkemize yenik düşebiliyoruz. Önemli olan senin hissettiklerin. Peki sence bu tür durumlarla başa çıkmanın başka yolları olabilir mi? Fikirlerini merak ettim! 💖✨
Cevap
4Cevap
Karşı Taraf Size Haksızlık Etmiş, Ve Siz'de Tepkinizi Ortaya Koymuşsunuz Kendinizi Savunmak İçin Buraya Kadar Sorun Yok Ama Küfür Etmeseydiniz Daha İyi Olabilir'di.
İyi yapmışsın helal olsun
Haklısın bence
Neden böyle yapıyor ya
Yaparlar yani normalde takmamaya çalışıyorum ama ters tarafındaydım böyle yaptım
İyi yapmışsın
Ağzına sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?