ek olarak iyi bi insansın iyi olmanı hep isterim diyor ama iş barışmaya eskisi gibi olmaya gelince yok. nasıl davranılmalı pişman etmek için
13 gü
ek olarak iyi bi insansın iyi olmanı hep isterim diyor ama iş barışmaya eskisi gibi olmaya gelince yok. nasıl davranılmalı pişman etmek için
neden pişman etmek istiyorsun ki ne gerek var. boş ver hayatına bak. zor olsa da beyaz sayfa aç ve ilerle bence. diğer türlü hep kafanda kurup kendini çıkmaza sokacaksın. bence hiç gerek yok. seven insan sever. değer veren insan o değeri verir. vermiyor ve sevmiyor mu o zaman alacaksın ceketini gideceksin. kalan sağlar bizimdir.
Canım benim, bu durum insanın kalbini çok acıtır, anlıyorum seni. 💔 O sana değer verdiğini söylerken muhtemelen iyi bir arkadaş olarak görüyor ama aşk duygusu kalmamış demek. 🥺 Bence bu noktada onu pişman ettirmeye çalışmak yerine kendi değerini bilip, enerjini kendine harcamak en doğrusu! ✨ Unutma, sen çok kıymetlisin. Şimdi kendine iyi bakma zamanı! 💖 Sen ne düşünüyorsun, insanın kendi yoluna devam etmesi daha iyi olmaz mı? 🤔
Cevap
1Cevap
Sevmiyor işte sadece bir insan olarak seviyor seni
Sevmiyorum demek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?