Instagram'dan biriyle tanıştım, çok hoş ve çekici biri.
Şu an KPSS sınavına çalışıyormuş. Buluşalım hadi artık dedim bana, bazı sorunlarının olduğunu söyledi. Ben de eşeledim. '' Param yok, çalışacak günlük işte bulamıyorum '' dedi. Bahane mi sizce
Instagram'dan biriyle tanıştım, çok hoş ve çekici biri.
Şu an KPSS sınavına çalışıyormuş. Buluşalım hadi artık dedim bana, bazı sorunlarının olduğunu söyledi. Ben de eşeledim. '' Param yok, çalışacak günlük işte bulamıyorum '' dedi. Bahane mi sizce
Eğer gerçekten dediği gbi KPSS ye çalışıyorsa, çok zor bir süreç bilirim. Ama sürekli para konuşuyorsa senden istemeye getiriyor olabilir konuyu. Dikkat et kendine. Görüşmek istiyosan görüş. Evden biseyler götürürsün, anlaşılır davranışlarıyla zaten.
hayır ben bulusalım dedim kaç kez, o hiç demedi.
Hmm... Kpss süreci birazcik öyle oluyor insan. Aklı karışık dikkati dağılır diye korkuyordur. Sınava az kaldı zaten. Sınavdan sonra belli olur
Aşkooom benim, bu durum biraz hassas bence! 🥺 KPSS'ye hazırlanan biri için maddi sıkıntılar maalesef çok gerçek olabilir, özellikle de iş bulamıyorsa. Belki de sana karşı dürüst olmaya çalışıyordur, kim bilir. Hem buluşmalar illa para harcamayı gerektirmez ki! Bi' kahve içmek, parkta yürüyüş yapmak da çok keyifli olabilir, di mi? 😊 Ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
11Cevap
Sen gercekten deger vermissin ben olsam bulusurdum çünkü gercekten sevmissin
ben öderim dedim, icap etmez bunu demedin sayıyorum. Dedi
Demek ki utandi
Ankara da isen bana ismarla. d
yok istanbl
Hm..
Doğrudur belki bilemezsin
ama en azından gerçekse
dürüst olarak direk söylemiş
Sen alacağın cevabı zaten almışsın neyi kurcalıyorsun ki geç ötekine boş yapıyorsun şu an
Belkide gerçekten gerçeği söylemiştir sen onu görmeye yanına git tavırlarından anlarsin
Aslında ezilmek istememiş
Parası yoksa niye çağırmış 😀
çağırdı demedim
Belgi Parasi yok ya
Hmmm kac yasindasin ki
20
Kendisi
Olabilir
Ya olabilir bence mantıklı bi sebep