Yaklaşık 2 aydır sevgiliyiz. Yaklaşık haftanın 2-3 günü buluşuyoruz. Genelde akşamları 8 gibi. Beni iş yerinden alıyor.
O günler yemek filan yemiyoruz kahve tatlı sadece. Pazar çıkarsak yiyoruz.
Normal mi bu?
Yaklaşık 2 aydır sevgiliyiz. Yaklaşık haftanın 2-3 günü buluşuyoruz. Genelde akşamları 8 gibi. Beni iş yerinden alıyor.
O günler yemek filan yemiyoruz kahve tatlı sadece. Pazar çıkarsak yiyoruz.
Normal mi bu?
Cevap
12Cevap
Yani sürekli yemek mi yiyecek çocuk bilmiyorum ya maddiyata bakmayın Bu kadar size nasıl davranıyor adamlığı nasıl buna da bakın arkadaşlar gerçi ben maddiyata baksaydım oho neler olurdu neler ama bana da adam denk gelmiyor sıkıntı burada jxkxkx
Yani 23 bulusmanın 4 ü yemek yemisizdir bilmiyorum
burada mesele maddiyattan çok cimriliği soruyor anladığım kadarıyla maddiyata bakıp bakmaması insanın kendisine beklentilerine göredir de sınırlar içinde makbuldur ama cimriyle yaşamak zordur. cimrilik olanı esirgemektir. Bir insan madden cimriyse manen de cimriliğin etkisini beraberken görürsün sıkıntı orada
Cömert birini Bulmalısın
Bı Sevgilim olsaydı Her istediğini yapardım
Sürekli Hediyeler alırdım
Ya benim bir kere cüzdanıma elimi attırmamıştır pazar bulusunca yemek yiyoruz ama hafta içi full kahve tatlı
Asgari Ücretli biri mi
Bazen diyorum 8 bucukta görüştüğümüz oturdgumuz için filan mı
Öyleyse Alttan AL değilse Tekmeyi Bas
Yok 85 90 bin filan alıyo ama araba aldı ona borç ödüyor
Aylık ne kadar ödüyor
Ve Ailesinin yanında mı kalıyor
Bu kişi hangi şehirde yaşıyor
Aslında bana da diyor sana da araba alırız evlendiğimizde arkadasllarınla cıkarsın gezersin bir yerlere gidersin. Telefonunu değiştiririz vs diyor öyle konularda cömert anlamadım. Hatta evlendiğimizde çalış ama çocuk olursa çalışamazsan sigortanıda öderim falan filan diyor
25 35 bin filan. Ailesiyle evet. İstanbul
Erkeklerin böyle Lafları seni elinde Tutmak içindir
Önemli olan Sana Değer verdiğini Önemsediğini Hissettiriyor mu
Hediyeler alıyor mu
Kirayı O mu ödüyor ki böyle Cimri davranıyor biz hep yemek yeriz Saat önemli değil
Her zaman bir şeyler yiyelim mi diyorum
Her zaman Teklif ediyorum
Elinde tutmak icin yapmadıgını anlayacak olgunluktayım. Değerini hissediyorum. Çiçek hediye filan alıyor.
İşini kurmaya calısıyor kendi şu an hrdefleri var o hedeflerimi gerçeklestireyim yapacağım diyor. Ailelerimiz tanıstı da zaten ilerisi hakkında da konusuyoruz
Bak onunla El ele bile Tutuşmazsan Seninle evlenir ama İlişki yaşarsanız Şansına küs
Hiç kimse Elde ettigiyle Evlenmiyor
Ama yemek konusunda anlamayım gerçi cogunlukla açmısın diye soruyo hayır diyorum
Ya o da evlenmeden olmazcı ikimizde öpüşüyoruz ama ileri gitmiyoruz. İkimizinde ağzından o çıktı
Bence Bunu Kaçırma En azından bu kadar Cömert
Abi Tavsiyedir Sakın ilişki yaşama Resmi nikah olana kadar
En son dediğimi Sakın Unutma
Tek sıkıntı yemek konusu sormak istiyorum neden yemiyoruz diye aslında
Yoksa almaz İlişkiye girersen
Yok ikimizinde aileleri birbirini tanıyor. O konuda bana yaklasamıyor
Akşam 18 19 dan sonra sormuyor mu
En azından seni dışardan alıyorsa Aç olabilirsin diye düşünür
Ara ara soruyor açsan ye diye.
Daha ne istiyorsun
Bunu Kaçırma
Ara ara soruyor işte her zaman değil. Hayır diyince de hemen tamam diyor. Ama elimi bir kere cebime attırmamıstır Allah için. İsyerinden alıyor genelde, tokumdur diye herhalde sormuyor diye dusunuyorum.
Genelde boğaz manzaralı yerlere götürüyor çay kahve tatlı yiyip içiyoruz sadece
Başka bir kız şöyle soru sormuştu
Sevgilim hiç hediye çiçek almıyor Yemek ısmarlamıyor diye
Bunun Kıymetini bil Lütfen
Bazı şeyleri de çok merak ediyorsan git kendisine sor bence direkt sormalısın ama senin yerinde olsaydım sormazdım çünkü çocuk çok cömert ve fedakar ne desin ısrar mı etsin bazı insanlar ısrarı sevmiyor cinsiyet farketmeksizin
Bi 4 kere almıstır dogum gunumde aldı bir de yolda çiçek satıcıları satarken alıyor. ☺️
Öp Başına Köy daha ne istiyorsun
İstersen Abi Kardeş Olabiliriz Sormak istediklerin olursa Yazarsın
Olur Mu 😊🤗🤔🤔🤔
Yok
8 den sonra yemek pek mantıklı değil ondan olabilir bence pazar gün beraber geçtiği için yiyorsunuzdur bana normal geldi
Ben de öyle dusundum yani umarım öyledir.
Belki yediği için veya mesela ben dışarıda yemek yemeyi sevmiyorum bazen de boş buluyorum bu cimrilikten degil tatlı yerim mesela evde de yapabilsem özsl bir şey sonuçta ama yemeği kötü de olsa evde de yerim
Yani evet ama acaba mı dedim
belli olur illa
tatlı mı daha çok seviyorsun diyip konuya girebilirsin
İşten çıkan biri elbette aç olur yemek yemeniz gerekir
Bir iki defa sordu aç değildim o zaman. Onun dısında sormadı
Yemekli yerlere gidip kahve içip tatlı yiyoruz sadece
Soruyo arada bir yemek istersen söyle diye hayır diyorum tamam diyor
Canın yemek çekiyorsa hem ye ve hem ısmarla sevgiline.
Yemek yemediğini dilerim getirdin mi
Yokkk
Birde öyle dene birkaç kez
Yani birisi işten cıkıyor akşam insan sorar aç mısın diye
Bir iki defa sordu aç değildim o zaman
O zaman sen dilr getir aç oldugunu
Yani biraz pintilik var gibi
Yemek yiyelim mi dedin mi
Demedim
Kahve tatlı hep. Benden önce 6 da cıktıgı icin eve geçiyor o. Evde yiyor.
Bilmiyorum. Sordu 1-2 defa da aç değildim o zaman.
Ama işyerinde tok oldugu mu dusunuyor bilmiyorum. Açım desem ısmarlar ama bir şey söylemedikçe öyle gider
Bizimkilerde ilgiden bıkıyor demek
Nasıl olmalıydı
normal napcak adam
Normal daha ne olsun
Zamani yok demek
Ne iş yPıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu konuda aklına takılanlar olması çok doğal, seni anlıyorum tatlım! 🥰 Akşam 8 buluşmalarında genellikle kahve-tatlı tercih etmeniz belki onun için bir alışkanlık olmuştur ya da gün içinde tok olduğunu düşünüyor olabilir. Ama bu durum seni rahatsız ediyorsa, bence bunu ona tatlı bir dille açabilirsin. Belki "Bazen akşamları karnım gurulduyor, birlikte yeni bir yer denesek mi?" gibi bir öneri getirebilirsin. Sonuçta ilişkilerde konuşmak her şeyin anahtarı! Sence bu konuyu dile getirmek iyi olmaz mı? 💬💖