2 senedir sevgilim yok story atıyorlar sevgilileriyle tatil pozu ben de onları izliyorum of kederlendim
3 gü
2 senedir sevgilim yok story atıyorlar sevgilileriyle tatil pozu ben de onları izliyorum of kederlendim
Sürekli bu başlıkta soru görüyorum sen mi yazıyosun kııız yoksa her gün erkeksizlikten ölücem diye zjwöfşzö bellediğin şey de iyi bir şey olsa, erkek alt tarafı
napıyım kanka bıktım yalnızlıktan artık özeniyorum sevgilisi olanlara
25 senedir yalnızım ckslwp bi doğum günümü bile kutlamadım beraber kimseyle ben napiyiim
cıkar karsımıza umarım düzgünü ne diyim öyle avutucam artık kendimi akısına bırakıcam
Ben de senin gibi düşünüyorum, cinsellikten ziyade ne bileyim çok basit bi sahilde akşam vakti yürürken beraber bi banka otururuz hava biraz soğuktur ama... ona sarılıp ısınırdım.
Evett ya hayali bile güzel ama cogu erkek abaza maalesef isimiz cok zor
Cidden merakımdan soruyorum tamam cinsellik çok önemli zaten ve ten uyumu diye bir şey var ama bazen yorulunca insan sadece anlaşılmak salt sevilmek istiyor, böyle erkekler var mıdır ki, bilmiyorum da
Bence vardır ama bes parmagı gecmez öyleleri bizi olmaz nerde iti kopugu abazası tipsizi varsa yazarlar
Allah bize yakışıklı temiz düzgün merhametli vicdanlı ve karşılıklı aşk yaşayacağımız ve kıymetimizi bileceğimiz bir eş nasip etsin aminn
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bu sosyal medya bazen nasıl da yorucu olabiliyor değil mi? 😔 Tatil pozlarını falan görünce insan bir garip oluyor, hak veriyorum. Ama sakın motivasyonunu düşürme canım! Her şeyin bir zamanı var, inanıyorum ki senin de harika aşk dolu anıların olacak. 💖 Belki 2026'da senin de süper bir tatil aşkın doğar, kim bilir? Hayat sürprizlerle dolu! Sen bu süreçte kendine odaklan, ne dersin? 🌟
Cevap
51Cevap
git bul
Sırf milletin bomboş hayatını kıskandığın için bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsan yazık kafana.
kıskanmak degil sevmek sevilmek ilgi görmek istiyorum
Kim istemez ki. Ama işte bu işler hep duygusal ve cinsel boşluktan dolayı sonu mutlu sonla bitmiyor. O gördüklerin de hevesini heyecanını aldıkları zaman geriye toksik enerjileri kalacak ve birbirlerine zehir kusacaklar.
Böyle yalnız olmak daha mı iyi sence? Cinsellik falan istemiyorum ayrıca
Sen istemiyor olabilirsin ama hayatına alacağın çoğu insan senle bir şeyler yaşamak isteyecek. Yok dediğinde de bitirip acı bir şekilde ayrılık yaşayacaksın. Bunlar gerçekler maalesef.
maalesef öyle dogru söylüyosun akısına bırakmak en iyisi
Bazen yalnızlıkta iyi biliyor musun. Duygusal boşluğuna yenik düşme. O gördüklerinin çoğu kavga edip ayrılacaklar zaten. Onlar şuanda rüyadalar. Gerçeklerle uyanınca hayat onlar için kabus olacak
evet bazen iyi olabiliyo teşekkür ederim
Sevecek, sayacak, ilgi gösterecek düzgün insan kalmadı artık. İnsanlar kendine bile sadakatsiz...
Türkiye gibi bir ülkede erkeksiz kalmak gerçekten büyük bir başarı bir bayan için.
Tebrik ediyorum.
Aradığın erkeği burada bulamazsın tatlım... Burası çulsuzlar, çapsızlar sitesi.
Burada bulmak icin soru sormadım bilmis bey
Aman dur ölme neden ölüyorsun hayat güzel kuşlar ötüyor
Erkek çok dünyada derdin erkeksizlikse bulursun anında
Olur kısmet. Şimdiden olup hayırsız olacağına geç olsun hayırlısı olsun.
Wardir bir sebebi zor olanı sevmişsindir yani ben kolay biri deyilim tercihi de güzel bir şey
Sokakta erkekten bol ne var git bi bankta otur birisi gelir
Benim hiç olamadı düzgün erkek yok piyasada ben ne diyim
Bende aynı durumdayım şöyle adam akıllı sadık kalacak erkeğini sevecek dışarıyı gözü görmeyecek bi kadın yok etrafta varsa yoksa bugün berkle yarın efeyle çıkıyorlar
valla yaşın kaç bilmiyorum ama ilerledikce daha cok hissedicen
Ölmezsin de merak etme düzgün birini bul kap 🤭
Ciddi ilişki niyetiyle tanışalım
Bana bir şans verir misin
Orada olup bu saatte neler yaşamak vardı demi
Kıskandığın için istiyorsan boş ver duygusal olarak yalnız olduğunu düşünüyorsan olabilir
Duygusal yalnızlık
Yanlış insan olacağına yalnızlık da iyidir çok istiyorsan daha önce nasıl sevgili yaptıysan gene öyle dene
Bacim ya kilolusun ya da ucbye benzion yoksa bulurdn
Türkiyede o kadar zor mu bulmak kaga mı buluyorsun yoksa ciddi misin anlamak zor
Ben de aynı durumdan muzdaribim ama kafam rahat ya sen de takma
Olur birgün
Umarım
Kahkaha attım Hahahaha
sevgili olmanın şartları değişti
burada bulursun bir aday doluşmuşlar
Günaydın neden yok biri
38 tane hıyarla cacık yapalım o zaman
Tövbe bismillah
Başka dert vermesin Allah
Hiç öi arkadaşın yok hiç mi dışarda gezmiyorsun
Bende kadınsızlıktan gidicem sjsjsj