Ulan biz Azerbaycan savaşı sırasında ermenistan hudutuna sıfır noktasında komando olarak yaptık, paramız da vardı, ailemiz defalarca söyledi bedelli yap diye, kabuş etmediğim gibi onlara kızdım, yeri geldi gece 12 de devriye attık 3 km
Yeri geldi -10 15 derecede gece vakti 5 6 km yol mg 3 ile sırtımızda gece 12 de gidip nöbet tuttuk ki (uzak emniyet karakolun ilerisindedir) karakoldaki arkadaşlarımız rahat uyuyup güvende kalsınlar.
Kimse kusura bakmasın bedelli yapan erkek gelipte askercilik ayakları yapmasın. Aramızda büyük bir fark var. Askerlik yapmak da bişeler ister anladınız siz.86 Yorumla- 10 gü
helal olsun be işte adam be. bıktım bu piyasadaki onursuz guruszuz tembel ezik erkeklerden ya çevremde hepsi bedelli yaptı hespi ağladı sızladı yıllarca şov yaptı ya burger söyleyip yemelerine rağmen ahlaksızlar. bi de üstüne kendilerini acındırmalar etmeler. ulan benim yaptığım şeylerin hayatında yarısını yapamaz o erkekler ya. daha araba kullanmayı bilmeyen aile evinden çıkmamış sümsük ezikler ya. bi de gelip bizlere sarkıp kızlar zor şımarık sorunlu diyorlar. HAYIR SEN HİÇBİR BOKA YARAMAYAN BİR MALSIN yani.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)15 güBence kadınların bu tarz sorumluluklar alması gerekiyor. İşiniz gücünüz erkeği yolmak tabii
210 Yorumla- 14 gü
Anası babası ödememiş ben mi ödiyim birde ahakslslf sorumluluğunu kendisi yerine getirsin
Cevap sahibi14 güEe hayat müşterek. Anasını sevse bu sefer de ana kuzusu dersiniz siz 😂😂😂
- 14 gü
Benim ailem benim için her şeyi yapıyor ama özel hayatıma karışmamayıda bilirler. Erkek anaları bunu beceremiyorlar maalesef
Cevap sahibi14 güNe boş yaptın he. Müstahakmış ne diyim 😅😂😅😂
- 14 gü
Ağla köşende annenle beraber
Cevap sahibi14 güEig için teşekkürler. Böyle haddini bilen kızlar olması hoş. Ev reislerinin değerini bileceksiniz böyle.
Cevap sahibi14 güTeşekkür ederim tekrar :)
- 12 gü
Bide erkek olacaksınız cinsiyet değiştirin bence
- 10 gü
@melissayvsa aynen öyle BU ANACI ERKEKLERDEN KUSMUK GELİYO BANA ABİ BAK BEN ÖĞRETMENİM 20-30 YAŞINDA BENDEN ÖZEL DERS ALAN KADIN ERKEKLER VAR HAYATIMDA BİR KADININ BİLE VELİSİ ARAMADI YAZMADI BANA AMA ERKEKLERİN HEPSİNİN ARASI HERGÜN ARIYOR İÇİMDEN DİYORUM ULAN BU HERİFLERİN KARISI SEVGİLİSİ FİLAN SIÇTI YA.
Gizli Üye(30-35)15 güVatan satmayı bedelli askerliğe indirgemek saçmalık. Vatanını sevmek sadece askerliği 6 ay yapmak değil ki. Mesela adam bedelli askerliğe gider, geri kalan beş ayında da çalışarak ülkesine katkıda bulunur. Bunun dışında sigara içmeyerek vatanın havasını kirletmemek de vatan sevgisidir, yere çöp atmamak da vatan sevgisidir, bu vatanın dili olan Türkçe'yi İngiliz mandası gibi konuşmayarak korumak da vatan sevgisidir.
Kısaca vatan sevgisi sadece 6 ay askerlik yapmak ya da bunun üzerinden erkeklere yüklenmek değildir. Böyle yapmak kestirme yoldan vatanı sevmek olur.
21 Yorumla- 15 gü
İroni sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
15 güAskerliği bedelli yapan erkek için kuruş ödemem.
Allah bilir tayt da giyiyordur, lazere de gidiyordur.69 Yorumla- 15 gü
Bana göre aptallıktan başka bir şey değil abi.
Vatani görev başka o başka. İkisini birbirinden ayıramayan kızla zaten olmaz. Vatani görevini yapmayan erkekle de hiç olmaz. - 15 gü
İşte ben de buna karşıyım. Vatanını koruyamayan kuracağı aileyi hiç koruyamaz. Bedelli yapanları da tanıdım, gidip 6 ay yapanları da. Kişinin hali tavrı bile başka oluyor. Daha bilinçli ve sorumluluk alabiliyorlar. Bedelli yapanlar ise tam zıttı.
- 15 gü
Keşke olsa. Eskiden çok daha iyidi.
- 12 gü
Bizimkiler zamanında bedelli askerlik yap diye çok uğraştı. Hatta annemle her gün neredeyse aynı konuyu tartışıyordum. Ben 1 yıl yedek astsubay olarak yaptım. Ama artık kime sorsan bedelli yaptım diyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak çok üzücü ve yıpratıcı olabilir. Evlilik, maddi beklentilerden çok daha derin bir bağ ve güven ister. Finansal konular elbette önemli ama bunlar karşılıklı saygı ve anlayışla çözülmeli, bir taleple değil. Kendi değerini her zaman hatırla ve sağlıklı bir ilişkinin temellerini iyi belirle. Bu deneyimden güçlenerek çıkacağına inanıyorum. 🥰✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nişanlım niye bedelli paramı ödüyor ki? Nişanlıdan "10 tllik kart borcumu öder misin" diye bir talep bile olmamalı, evlendiğin zaman paran ortak olur eyvallah ama daha fol yok yumurta yok niye birilerine para verilsin...
91 Yorumla- 11 gü
Helal olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
15 güÖdemek zorunda mı 😅 parası yoksa bedelsiz askerlik yapsın
40 Yorumla
m 15 güHem bedelli yapacak hem ben ödeyeceğim yoğ ya
26 Yorumla- 13 gü
Siz o hale getirdiniz şimdi oturup ağlayın🤣
- 13 gü
Ben niye ağlayayim sen ağla haline. d
- 13 gü
Ben niye ağlıyorum pardon🤣yoo keyfim yerinde misss🤣
- 13 gü
Ne diyon¿
- 13 gü
Siz ne diyorsunuz asıl ben genel bir durumdan bahsediyorum kişisel cevap veriyorsun🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
14 güMilletin babası ödemiyor nişanlı nasıl ödesin shsh
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
15 güGitsin adam akıllı askerliğini yapsın gadası
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
15 güAskerlik koşullarını bildiğim için vatanseverlik olarak bakamıyorum, çok asker tanıdığımız var. Çünkü genelde yaptıkları şey amelelik. Temizlik, yemek yapmak, nöbet, evrak işleri, sağlık biriminde çalışmak vs işler yapıyor genelde askerler. Hepsi böyle demiyorum tabi. Hırsızlık, komutan zorbalığı, asker arkadaşının aslında sapık veya sıkıntılı biri çıkması gibi olaylar da var. Güya askerlikten önce psikolojik durumunu kontrol ettikleri elemanların bazıları nasıl asker oluyor anlamıyorum, o kadar iğrenç şeyler duydum ki. Ama bunlar olmasa veya daha iyi olsa kesinlikle bedelsiz yapılmalı. Tabi kimsenin parasını da ödemem, evlendikten sonra eşini borca sokup ayrılan da var. Kimseye güvenemem.
13 Yorumla- 15 gü
Amerikadaki askeriyeye bak. Askerlere madem önem veriliyor o zaman iyi bir yemeği de çok görmemeliler.
Gizli Üye(25-29)12 güYorumların bir kısmını okudum erkek açısından düşünürsek çok acımasız yorumlar yapılmış ama kız açısından da düşünürsek yani kız ödemek zorunda değil erkeğin bedelli askerlik parasını fakat bir yandan da şöyle düşünüyorum herkes çoğu burada yorum yapanların artık korunacak bir vatan ya da bir başkan yok diye düşünüyorum ben eskidendi o yani çocuklar gençler kurban edilmemeli böyle bir yönetime idareye ya şimdi burada bunu tartışmanın yeri değil ama normal veya bedelli yapmak kişinin kendi tercihine bağlı bir şey bence fakat kızın bilezikleri var diye bunu kızdan istemek bence çok saçma yani ben olsam açıkçası ben de vermezdim bu çocuğun anası yok mu babası yok mu niye nişanlısından istiyor ya en kötü ihtimal gitsin kredi çeksin hayret bir şey burada bu hata yani kim olsa vermez açıkçası ben olsam ben de vermem bu kadar net
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Zorunlu askerlik hizmetinin kaldırılmasından yanayım. Adam olmak istemeyeni zorla adam edemeyiz sonuçta. Şu anki bedelli askerlik uygulaması çok yerinde. Adam değilsen bedelini ödeyeceksin en azından memlekete bir katkın olsun diyor devletimiz...
346 Yorumla- 13 gü
Benim bi dedem Kıbrıs Gazisi bi de eski Sovyet askeri. Askerliğin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. Ha diyelim bilmiyorum ama bir dönem askerlik yapmayana kız verilmeyen bir ülkede büyümüş biri olarak diyebiliyorum ki askerlik yapmak errrrkek oğlu errrkek işidir. Bedelli askerlik vs gibi şeylerse erkek görünümlü nonni işidir.
- 13 gü
Yahu bu ne saçma bir argüman. Türkiye'de kadınlara zorunlu askerlik yok. Gönüllü gitmek istesem almazlar. Ama hepinizi cebinden çıkaracak hemcinslerim astsubay ve subay olarak her kademesinde görev almışlar zaten bana gerek de yok. Yumuşaklığını savunmak için sunduğun argümanlar gülünç gerçekten.
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
13 güKonudan bağımsız kızlara ne oluyoyaw kimin bedelli yapıp yapmayacağı? Size mi kaldı sanki? Ben de 1 yıllık yapmak istiyorum mesela rutbeli olarak ama işim olsa kaçırmamak için bedelli yapardım. Kararı askere gidecek olan verir. Onun dışında sorudaki erkek de tam dolandırıcıymis aw. Azıcık gururu olan her erkek hiçbir konuda kızdan para istemez/isteyemez.
21 Yorumla- 13 gü
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Askerligi bedelli yapmak istiyorsa calisir biriktirir parasini. Erkeklerin yaptığı bir çalışmak bir de askere gitmekti. Şimdi hem askere gitmeyecekler parasını da kadınlara da ödetecekler hem de tek başına çalışıp ev gecindirmeyecekler. Bu devirde böyle erkeklerle evlenen kadının aklından şüphe edin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
11 güAyrıldığı o kadar iyi olmuş ki 😅 bu kadar manipülatif biriyle evlilik mi olur. Bir Ömür sensizlik bana çok yakışacak 😅 bir de erkekler diyor ki kadınlar erkekleri cüzdan olarak görüyormuş e bu ne? Demek ki tek bir cinsi etiketlemek gereksiz. Karşılıklı bunlar. Böyle işe yaramaz, belli bir yaşa gelmiş herhangi bir birikimi yok, eşinden para isteyen erkek mi olur. Ben öyle biri değilim o yüzden eşimin de bana yaraşır olmasını isterim.
10 Yorumla iki turlu sonuc var? 1- bu Adam Param icin. ben seviyormus de!! ve ibo, dan.". At Gitsin" adli sarkiyi dinle ve birak onu, 2- ikinci you, himm, de ve. Parayi ver. ve. " he he onu yanimdan. ayirmamis oldum"de gurur duy kendinle.. bu iki sikki dusun.. ve onceden. Bakislarini incele " Seni dinlerken senin gozlerine dikkat ve. Sevgiyle bakarak seni. dinliyormuydu? seni? incele bunu karar ver ama. Seni sevdiginden eminsen..2, inci sikki. Uygula? Ama gozlerinde Sana olan sevgi ve dikkat yoksa? gozlerini incele sen anlatirken dimdirek sevgi dolu bakislarla seni dikkatle dinliyor mu? dinlemiyorsa kafasinda sen yoksun demekki? Hayir vermiyorum de. Ona ve birinci sikki ona uygula..( at gitsin sikki yani)
10 Yorumla
15 güVay o... çocuğu vay şeref yoksunu azinin üstüme kürekle vurmak lazım sömürücü jigolo müsveddesi soyguncu kadının bilezigini istemek nasıl bir yüzsüzlük densizlik ya kızım sen daha iyilerine layıksın si.. r et engelle bidahada görüşme
12 Yorumla- 14 gü
Ben güzel söverim çokta güzel severim haa
Gizli Üye(25-29)14 güBöyle bir adamla evlenmeyin zaten
Askerligi ödeyemeyen adamla evlenip ne yapacan.
Dügün yapamaz, takı takamaz hatta sana vede dogacak çoçuklara nasıl gelecek kuracak.
Evlenince senin çalışmana güvenen tiplerle hayatmı kurulur.
Bu arkadaş seni hayat arkadaşı degil evinin çalışan motoru olarak görüyor.
Böylesinden erkenden uzaklaş10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)14 güKızın parasıyla askere gitmeye, çalışıyor.
Bide alamayınca trip mi atıyor.
Ya eşşek gibi, gidip yapacaksın.
popon yetmiyorsa, parasını kazanacaksın.
Bende bedelli yaptım, parasını paşa, paşa kendim ödedim.
Devlet yanlış kişilerin, askeri kelle olarak gören güruhun elinde olmasaydı. Gider, peygamber ocağında seve, seve de yapardım.
Direksiyonda bunlar oldukça, kendimden odun vereceğim bir konu göremediğimden gitmedim.
Ama parasını da, sevgiline ödetmezsin yani...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
15 güBeyimizin yüzsüzlükte sınır tanımamasına bak sen adam değilmişki zaten ne ağlyorsun kurtulmuşsun sana adam mı yok… daha neler duyucaz acaba
12 Yorumla- 15 gü
Tamam o zaman yine de üzülme sen
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
15 güYuh o nasıl açıklama 😂 ha bedelli parasını sevgilisinden/eşinden isteyen adamın kalıbına ben de tüküreyim orası ayrı 😂
115 Yorumla- 15 gü
Biliyorum ya komikti zaten güldüm okurken ehfkdjk
- 15 gü
Hem guru hem fenomen ya ben nasıl ilk kez görüyorum seni shdkddjk sorularına genel bir göz attım. Aşırı eğlenceli ve trollsün, çok eğlendim shdkdjdk
- 15 gü
Yaa hatırlamam gerekiyorsa valla benim hatam bak b12'm facia shfkfjdk kesin yine böyle trolleşmişizdir di mi 😂
- 15 gü
Yok ya çok utandım hemen şifreli bir kelime varsa söyle hatırlamam lazım sjdkdk
- 15 gü
Ahaha canım yerine kötü kelime kullandığını anladım zaten shfkfjk aa bir dk tekvando çok tanıdık geldi dur dur dürtmek üzeresin hafızamdaki yerini ya gitme shfkfkf
- 15 gü
Vay be ayran içtik ayrı mı düştük? Ben gittin sanırken soruyu güncellemişsin djfkfjfk
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Si…ktirsin gö.. t 6 ay askerlik yapmaya gö.. tü yememiş kıza duygu sömürüsü yapıyor böyle adamları nerden buluyorsunuz bırakın gitsin kızın hayrına olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Hanımının kuaför parasına laf eden adamlara az bile 😂
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben askere gidecem ben askere gidecem ben de gelecem
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
15 güBen askere gittiğim dönemde bedelli askerlik belli dönemlerde çıkıyordu. Bana da vurmuştu aslında, param da vardı. Ama bedelli yapmadım. Gittim paşalar gibi 1 yıl asteğmen olarak askerliğimi yaptım, geldim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
15 gü6 ay görev yapmaya korkan bir pembe kıçlıya gönül verirsen sonun bu
11 Yorumla
15 güNişanlımdan bedelli parası istemem o nasıl eziklik diyeceğim de öncesinde o nasıl vatan hainliği demem lazım. Askerlik bir vazifedir. Askerlik boynumuzun borcudur. Yedek subay olarak 1 yıl hizmet verdim çok şükür. Bedelliler gitsin etek giysin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sözlere laflara kafalara yasam tarzlarina bak nasil bir tarikatsiniz siz
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. bir zahmet askerlige de gitsinler ellerinde olsa bizi gonderirler bunlar valla dkdjg
11 Yorumla
15 güErkek bunu isterken hiç utanmayıp bi de zeytinyağı gibi üste çıkıyosa zaten ne halt olduğu bellidir. Kız kurtulmuş
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
15 güKadından para isteyen erkekten olmaz.
Bir zamanlar beğenmedikleri ve hakir gördükleri maço erkeklerden gelinen noktaya bak.
30 Yorumla
11 güKimsenin böyle bir zorunluluğu yok. O bilezikler altınlar yatırım için, zor durum için kullanılır. Çok bedelli istiyorsa ailesinin parasıyla ödesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
13 güNiye ödemedin, erkek evlenmeden önce sizin ihtiyacınızı karşılıyor nişanlıyken adam belki zor durumda kalmış sizde kendi paranızı kendiniz ödeyin o zaman 😄
11 Yorumla- 13 gü
Olmaz yanlış yapmışsın git öde çabuk 😄
13 güGeçmiş olsun kardeşim hayırlısı ile bu dolandırıcıdan kurtulmuşsun verilmiş sadakan ya da duacın varmış , Allah bu tür insanlardan kadın erkek demeden herkesi korusun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
14 güBedelli askerlik yalandan ayrılırım asıl keyfi 20 gün için gidecek bide ben ödemedim diye ayrılacak hiç durmasın vatan yolunda ölene maddi manevi ölürüm her bedeli öderim ben
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
14 güBenim sevdiğim kadın bana bir simit alsa ben mahcup olurum. utanır sıkılırım. Milletin ne tuhaf istekleri var. Birde bedelli ıcın. Bazıları harbiden prenses erkek ya.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hem bedelli yapacam hem de paramı başkasi ödeyecek diye bekleyecem yok artık daha neler sıkarım kemeri ne kadarsa yaparım yine başkasından beklemem bunun içinde ayriliyorsa sal ipini gitsin
10 YorumlaGünümüz erkeklerinin geldiği son noktaya bakın ben bir ekek olarak utanıyorum artık böyle şeyler görmekten kardeşim neden nişanlım benim bedelli askerlik paramı ödüyor? Hem bedelli askerlik yapmak istiyorsun hem parasını nişanlın ödesin istiyorsun bizim adetlerimize çok ters durumlar bunlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
13 güZaten 6 ay askerlik yapacaklar gevşekler neyin bedeli.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Böyle bir olay gerçekse inşallah o kız daha iyi birini bulur ve mutlu bir evliliği olur. Bu kardeşim sol elle devam ederr
20 Yorumla
15 güÇok saçma niye ödeyim gitsin adam gibi milletini savunsun buda yeni moda çıktı adam olsunda askerliğini yapsın
20 Yorumla
15 güBöyle beyinlerin nefes alıp aramızda dolaştığını üstelik OY KULLANDIĞINI bilmek bana hayatıma son vermeyi düşündürtüyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
15 güBedelli askerlik yapmak için aglayan birini kızın terketmesi lazım 6 ay askerlikten korkan dan hayır gelmez
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Iyinde bedelli yapacaksam bundan nişanlıma ne?
Ne kadar düşüncesizce bir davranış. Duyduğun anda güle güle diyeceksin.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)13 güYa Bi si... gitsin aq 6 ay askerlik bile yapamayacak birinden zaten ciddi anlamda bir şey beklenmezdi. Bence ayrılmanız senin adına en doğru şey olmuş, hiç üzülme. Gidemiyorsa biz gidelim onun yerine prenses üzülmesin
10 Yorumla
15 güNormal askerlik yaptım hatta uzun dönemde başvurdum ama çıkmadı. Hem askerde hem dışarda gördüğüm ne kadar vatan edebiyatı yapan varsa ilk onlar satar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
14 güZamanında babam bedelli yapmam için bedelli parasını hesabıma attı. Bende sen benim hayatıma karışamazsın deyip parayı iade ettim. Gittim tescili bozdurdum. Ağrı'da 11 ay askerlik yaptım. Bazen baba lafı dinlemek gerekiyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
14 güGittim 12 ay paşa gibi askerlik yaptım hiçte pişman değilim 😃
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yani bu adamın arka kapısı baya baya gıcırdıyor. *bnelik de vardır kesin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Bedelli askerlik parasını da kızdan istiyorsam ben benim mnakoyayım yani AŞKLSFDASFASFD
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
12 güNişanlılık evlilik değildir. Keşke insanlar bunu anlayabilse.
10 Yorumla
12 güCok rahatsız edici bir soru. Askerlik zaten yapılması gereken bisi
10 Yorumlabu soruyu kızlar askere gitse erkekler bedelli parasını ödermiydi diye sormak lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bedelli parasını nişanlısından isteyen adamla olmaz o yüzüğü takmasın bir zahmet.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Devir çok değişti ajgdjshjsjsisgdjshs sadece gülüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
13 güAskerliğini bedelli yapan adamadan hayır gelir mi 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
14 güağzınızı açmayın erkekler sonra ergen kızlar tarafından prenses erkek damgası yiyoruz😂
11 Yorumla- 14 gü
bu arada ödetmem niye ödeteyim yuvarlak değiliz ki 6 ay gidip gelemicez sanki😬
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
14 güNe bedelli askerliği gitsin yapsın. Askerliğini. Ben 19 ay yaptım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Ben geri ödemesiz atm değilim kusura baksın beyefendi (!)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
14 güÜzülme emojisi kullanmış bide.. Kurtuldum diye kurban kes kızz
10 Yorumla
14 güBence adam haklı. Zaten her yükün altına birlikte gireceksiniz. Borç istemenin ne anlamı var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı.
14 gü6 ay askerlik zormu geliyor ulen biz kaç ay yaptık gıkımız çıkmadı..
10 Yorumla Altı aylık askerlik yapsa ölür mü ölsün ne yapak en azından vatani uğruna ölür ne isteyecek kızdan para askere giderken kıza mı güvendi kendi popon mi
11 YorumlaYani gerçek mi değil mi bilmem? Ancak bir erkek bu duruma düşmemeli 🙂
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne