Kıskanmalı mı? hesap sormalı mı? yoksa serbest bırakmalı mı? 😅

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanmalı mı? hesap sormalı mı? yoksa serbest bırakmalı mı? 😅

Dozunda istenir genelde bu duygular ama aşk öyle dozunda bir duygu değil kontrolü çok sağlamak mümkünsüz. Ben daha çok kıskanç biri olduğumdan beni de daha iyi anlayacağı için kendim gibi birini isterim açıkçası sorsun yani hesabı ne için varım ben
İdeali falan unutun. Devir berbat bir devir. İyiye iyi bakılmıyor. Adam gibi seveyim diyenler hep yarıyolda bırakılıyor ya da stepne gibi görülüyor. Kızlar içinde aynı şey geçerli. Düzgün sevip sevilmeyen. Devir o devir değil. Devir kötü çocuk olmak devri
İki taraf birbirini anlamalı aradaki çizgi her daim korunmalı birbirine anlayış önemli yoksa bir taraf sürekli kontrol bende olsun diye baskıcı olmaya çalışırsa ilişki uzun ömürlü olmaz
Şu an ilişki düşünmüyorum açıkçası. İnsanların birbirini kısıtladığı ilişki türleri bana göre değil. Yetişkin bir insanın nerede durmasını gerektiğini bilmesi gerektiğini düşünüyorum. O hâlde neden birbirimizi kısıtlamalıyız?
Selam canım! 🤩 İdeal ilişki mi? Bence en güzeli güven ve saygı üzerine kurulu olanı! 🥰 Birbirine alan tanımak, minik bir kıskançlık dozajı tatlılık katabilir ama hesap sormak yerine açık iletişim kurmak harika. 💞 Özgür bırakmak derken de birbirini önemsemeyi unutmamak lazım. Tam dengeyi bulmak işte olay! Sence en önemlisi ne olmalı ilişkide? ✨
Cevap
17Cevap
Konuları tartışabilme sohbet edebilme birbirinize öğretebilme ve birlikte anlam yaratıp büyüyebilme Her ilişkide olmayan nadide bir uyum olmalı
Kız biraz deli biraz dişil enerjili olsun tamamdır
Kıskanırım. hesap sorarım. güvenirim de.
Benim isteyeceğim ideal ilişki şekli , birbirimize saygılı olmak dışında, birbirimize değer vererek, bu ilişkinin gerçekten yürümesi gerektiğini, ona benimde bu ilişkinin tarafı olarak, bunu istediğimi en açık şekilde ona anlatarak yanımda durmasını istemek, benimde onun yanında olduğumu anlaması, bu ilişkinin varlığını sürdürmesi'dir.
Benim için ideal bir ilişki evlilik yolunda giden ilişkidir ve çok uzamayacak bir an önce evlilikle sonuçlanacak uzayan ilişkilerin hiçbir zaman sağlamlığı olmaz
Kıskanmalı hesap sormalı kavga ettiğimiz an bi anda duvara yaslayıp öpmeli
Hesapsız yaşanmalı. Dozsuz ve donsuz olmalı.
Erkek kıskanmıyorsa deyyus deniyor bildiğim kadarıyla
Ben pro max ilişki isterim
Birbirine yeni şeyler katan, herkesten farklı saygı duyan normal bir saygıdan bahsetmiyorum
Sadık, bol kitap okumalı
Karışık var mı hocam :D
Sen istersinde olmaz mı hahahh ortaya karışık olsun buraya jfjjfjj sipariş hazırlanıyor...😂
Ya 1 gündür yolda görünüyor ama henüz gelmedi siparişim bi kontrol edebilir misiniz :D
Siparişiniz iptal edildi kusura bakmayın hahhah para iadeniz 3-8 iş günü içinde yapılacaktır. Bankaya göre farklılık gösterebilir. İyi günler dileriz 😂
Uff yaaa :D:D
Hahahh dilerseniz diğer ürünlere bakabilirsiniz😂
Param bittiii kiiii :D
Tanıdıksın sana bedavaya olur🤣 ne vereyim ablama hffjff
Hahfash tart bi yarım kilo :D
Tarttım gitti. hayrını gör😂
Teşekkür ederim can jasbfhas (çiçek)
Rica ederim can😂 (çiçek)
Her gün vericek derdimde taşlanırım şimdi diye endişeliyim
Tutkulu olmalı 🙄
Kafa dengi ve uyum güven
Kadın kıskanç olmalı, erkek hiç karışmamali