Kıskanmalı mı? hesap sormalı mı? yoksa serbest bırakmalı mı? 😅

Kıskanmalı mı? hesap sormalı mı? yoksa serbest bırakmalı mı? 😅

Cevap
12Cevap
Dozunda istenir genelde bu duygular ama aşk öyle dozunda bir duygu değil kontrolü çok sağlamak mümkünsüz. Ben daha çok kıskanç biri olduğumdan beni de daha iyi anlayacağı için kendim gibi birini isterim açıkçası sorsun yani hesabı ne için varım ben
Konuları tartışabilme sohbet edebilme birbirinize öğretebilme ve birlikte anlam yaratıp büyüyebilme Her ilişkide olmayan nadide bir uyum olmalı
Kız biraz deli biraz dişil enerjili olsun tamamdır
Kıskanırım. hesap sorarım. güvenirim de.
İdeali falan unutun. Devir berbat bir devir. İyiye iyi bakılmıyor. Adam gibi seveyim diyenler hep yarıyolda bırakılıyor ya da stepne gibi görülüyor. Kızlar içinde aynı şey geçerli. Düzgün sevip sevilmeyen. Devir o devir değil. Devir kötü çocuk olmak devri
İki taraf birbirini anlamalı aradaki çizgi her daim korunmalı birbirine anlayış önemli yoksa bir taraf sürekli kontrol bende olsun diye baskıcı olmaya çalışırsa ilişki uzun ömürlü olmaz
Hesapsız yaşanmalı. Dozsuz ve donsuz olmalı.
Erkek kıskanmıyorsa deyyus deniyor bildiğim kadarıyla
Benim için ideal bir ilişki evlilik yolunda giden ilişkidir ve çok uzamayacak bir an önce evlilikle sonuçlanacak uzayan ilişkilerin hiçbir zaman sağlamlığı olmaz
Karışık var mı hocam :D
Sen istersinde olmaz mı hahahh ortaya karışık olsun buraya jfjjfjj sipariş hazırlanıyor...😂
Her gün vericek derdimde taşlanırım şimdi diye endişeliyim
Kıskanmalı hesap sormalı kavga ettiğimiz an bi anda duvara yaslayıp öpmeli
Tutkulu olmalı 🙄
Ben pro max ilişki isterim
Bol didişmeli
İletişim dili açık bir ilişki olmalı
Hesabi odemeli surekli 🖤
Görselde yazanlar 👍😂
Olmamalı 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🤩 İdeal ilişki mi? Bence en güzeli güven ve saygı üzerine kurulu olanı! 🥰 Birbirine alan tanımak, minik bir kıskançlık dozajı tatlılık katabilir ama hesap sormak yerine açık iletişim kurmak harika. 💞 Özgür bırakmak derken de birbirini önemsemeyi unutmamak lazım. Tam dengeyi bulmak işte olay! Sence en önemlisi ne olmalı ilişkide? ✨