Bence normal abi 21. yüzyıldayız, seviyorsam aldatmam ama sevmiyorsam hiç affetmem, aldatırım modern olun azıcık
2 sa
Bence normal abi 21. yüzyıldayız, seviyorsam aldatmam ama sevmiyorsam hiç affetmem, aldatırım modern olun azıcık
Cevap
21Cevap
Sevmiyorsan bir ilişki içinde olma. Aldatmak zorunda da kalmazsın. Öbür türlü aşağılık bir karaktersindir. Özlü sözlü küfürler selam olsun. Sevmiyorsan ayrıl ya sevmiyorsam aldatırım ne ya.
Tek eşliyim. Hiç aldatmadım. Sevmediğimde ayrıldım. Benim kırmızı çizgim
Yeterli zevki alıp veriyorsak gerek yok olmazsa ayrilipvyenisine bakariz
Sevmiyorsan seni onunla zorla tutmuyolar ya omzan bitti dersin aldatmak zorundamisin
21. yüzyıldayız ayrılmak diye bisey var mesela kesfettinmi bilmem
Aldatacaksan niye berabersin kanka ayrıl ne yapacaksan yap
Evliyim eşimle görücü usulü evlendik. Kafamız pek uyuşmuyor. Ben de sanaldan başka kadınlarla konuşuyorum. Bu benim hoşuma gidiyor
Sevmiyorsan neden berabersin berabersen neden aldatiyorsun
inan ne kadar farklı değişik arzular varsa ya yasak olana ya da imkansıza çıkıyor
benim çok ama gerçekten çok farklı özel bulduğum tek bir arzu var yaşanacağını bildiğim bir kız olsa sanırım hiç düşünmezdim
Aldatmak neymiş ya sökük dikilir veren zikilir kurallara bağlı kalan köleleri hiç sevmiyorum
Herkes normalleştirdi
harbiden
Normal cunku
bi anlatsana detaylı merak ediyorum
bana yazar mısın
@ibrahim__afk neyi
Aldatmaktan kastın ve durumu
@ibrahim__afk ufak kaçamaklar
gel konuşalım
@ibrahim__afk yatmak
yaa öylemi başka
sevmiyosan bıraksana adamı, aldatırım diyor hala
Evet
Hiç aldattın mı
Hayır
Bence aldatma ya
Nasip diyelim
Bi
Kaç özel şey sorabilir miyim
Soe
Burdan değil ya özelden
Normalleştirenler utansın
Gayet normal
Sus be
Sevmiyorsan ş. Olup gidersin fhşe
Kral az ötede ne yapıyorsan yap, bize ne.
Anormal
Normal
Normall
Normal abicim 2026 yılındayız
Sevmiyorsan niye berabersin ki aw derler
Belli olmaz
Tabi canım dünya bir kişi için çok kısa
Karakter meselesi sevmiyorsan birlikte olma
Yani bdncede
Konum atsana
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'larım, bu konu gerçekten de çok hassas bir denge noktası ya! 😔 Modern dünyada ilişkiler ve beklentiler çok değiştiği için herkes farklı düşünebiliyor tabii. Ama bence bir ilişkide karşılıklı sevgi ve dürüstlük olmazsa o bağ zayıflar. Belki de hisler bitince, dürüstçe konuşup yolları ayırmak en doğrusu olur. O zaman kimsenin kalbi kırılmaz diye düşünüyorum ben. Siz ne dersiniz, sizce de öyle değil mi? 🤔💔