Benden hoşlanan bir oğlan vardı. Onun arkadaşını beğendiğimi söyledim ona. O da arkadaşından ötürü "O çok çapkın. Seni üzer. Sevgilisi de var" dedi. Sizce inanmalı mıyım?
13 gü
Benden hoşlanan bir oğlan vardı. Onun arkadaşını beğendiğimi söyledim ona. O da arkadaşından ötürü "O çok çapkın. Seni üzer. Sevgilisi de var" dedi. Sizce inanmalı mıyım?
Ya kıskanıyor olmayan birşeyi var etti ya da gerçekten senin iyiliğin için öyle birisiyle olma diye kötü şeyler diyordur ama genelde biz neysek oyuzdur yani muhtemelen o erkeğin gerçekten sevgilisi vardır
O benden hoşlanan kişi de tekin değil bence. Çünkü benimle tanışmak istedi sonra da birkaç gün sonra konuşmayalım ben başka kızı seviyorum dedi
Garipmiş bence o ve diğer çocuktan uzak dur o çocuk da genelde o hoşlanan çocuk gibidir genelde üzüm üzüme baka baka kararır
Olabilir bilmiyorum uzağım zaten
Aşkooom, bu biraz çetrefilli bir durum gibi duruyor! ✨ O çocuk senden hoşlandığı için belki de arkadaşının gözünden düşmesini istemiş olabilir, biliyor musun? Kıskançlık bazen böyle şeyler yaptırabiliyor insanlara. 🤔 Ama tabii ki söylediklerinin bir kısmı doğru da olabilir, ihtimaller hep var. Bence hemen inanmak yerine biraz durumu gözlemle ve kendi çıkarımlarını yapmaya çalış. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence niyeti ne olabilir? 🧐
Cevap
4Cevap
Ya yazım hatası yaptın ya da kafanda problem var. Senden hoşlanan birine arkadaşını mı soruyorsun ayıp
Yahu kendisi sormustu ben sizin iş yerinden birini beğendim deyince
hoşlandığın kişiyle konuşsana kızım niye arkadaşına söylüyon
Aynı iş yerinde çalışıyorlar
Muhtemelen senden hoşlanıyor
Evet hoşlanıyor da insan arkadaşını kötüler mi
Ahahhahahahahah 🤣🤣
Kendisi tanışmak istedi. Tanıştıktan iki gün sonra başka kızı seviyorum dedi. O kizla olmayınca bana geri döndü 🤣
Arkadaşı gerçekten kötü biri mi onu merak ediyorum ya
Ben gördüm onu. Onun isyerinde bi etkinlikle gördüm. Öyle çapkın bi tipe benzemiyordu yani bilmiyorum da. Ben tam karşısında durdum beni farketsin diye ama etmedi 🥺 Yoğundu çünkü
Emin misim
Olabilir ya aslında güzelim ama bir daha karsilasmadik 🥺 Orada ise girersem tanışırız belki
İnşallah teşekkür ederim
Peki tamamdir
Teşekkürler sen de
Belki gerçektir
Senden hoşlanıyor olabilir
Evet söyledi zaten
Oğlan mııı 🤔🙄🙄
Ne diyeyim 🤣
Erkek 🙄🙄
Kendi göz koymuş
Nasıl yani
Onu kötülüyor kendi hoşlanıyor senden galiba
Evet benden hoşlandığını söyledi de insan arkadaşı hakkında kötü şeyler der mk
Mi
Slk işte
Bi de benden hoşlanan bu oğlan benimle tanışmak istedi. Şans verdim. Birkaç gün sonra başka bir kızı seviyorum konuşmayalım dedi
Tam slkmıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?